Youtube Spammer V2 | Toplu Engel, Eşleşen ve Ünlem Geçme

4 çekirdek e5 işlemci 16 gb ram 200 gb ssd hard disk
videolar ortalama 200-300 mb
50 tane video ekledim
20 saat oldu hala 30larda
bi tuhaflık yok mu sizce ?

pek yok gibi hocam..
ortalama 12-13GB veriyi renderliyor sonucta...
bu arada çıktılar özel render ise bence sonuç gayet iyi..
çünkü videolar iki defa işleniyor ve boyutlarıda yaklaşık 1.5 katı artıyor.. bunuda dikkate almak lazım

eyvallah hocam Allah Razı Olsun ... Tüm Yardımlarınız İçin .

umarım yardımı dokunur hocam :)

pek yok gibi hocam..
ortalama 12-13GB veriyi renderliyor sonucta...
bu arada çıktılar özel render ise bence sonuç gayet iyi..
çünkü videolar iki defa işleniyor ve boyutlarıda yaklaşık 1.5 katı artıyor.. bunuda dikkate almak lazım

umarım yardımı dokunur hocam :)

olucagına kesınlıkle ınanıyorum hocam :)

[MENTION=10442]karadeli[/MENTION] hocam 1 aylık satın almak istiyorum fakat ödemeyi şimdi geçsem bile eft oldugu için para anca hesabınıza pazartesı ulasabılır sorun olurmu bugun programı alsam ?

[MENTION=10442]karadeli[/MENTION] hocam 1 aylık satın almak istiyorum fakat ödemeyi şimdi geçsem bile eft oldugu için para anca hesabınıza pazartesı ulasabılır sorun olurmu bugun programı alsam ?

sorun değil hocam, siz kaydolun programa bana mailinizi gönderin ben aktif ederim gördüğüm an :)
[MENTION=13674]abasaran[/MENTION] hocam sana da çok teşekkürler ben bakamadığım durumlarda her türlü yardımcı oluyorsunuz :)

sorun değil hocam, siz kaydolun programa bana mailinizi gönderin ben aktif ederim gördüğüm an :)

[MENTION=13674]abasaran[/MENTION] hocam sana da çok teşekkürler ben bakamadığım durumlarda her türlü yardımcı oluyorsunuz :)

eyvallah hocam ziraat hesabınıza odemeyı gectım sımdı . pazartesı ücret elinize ulasmıs olur .

estağfurullah kardeşim. :) lafı bile olmaz

oldum hocam nick JiTeM

hayırlı olsun hocam.. umarım işlerinizi daha da kolaylaştırıcı olur :) (aksinden şüphem yok)

estağfurullah kardeşim. :) lafı bile olmaz

hayırlı olsun hocam.. umarım işlerinizi daha da kolaylaştırıcı olur :) (aksinden şüphem yok)

çok sağol hocam eyvallah .

---------- Spam Engelliyici 12:44 ---------- Önceki Mesaj 12:33 ----------

@karadeli hocam pm attım .

Hocam bazı ülkelerde engellendi veren videolarım var videonun bütününde bazı ülkelerde engellendi veriyor. ne yaptıysam geçemedim eger geçme garantisi veryorsanız hemen alıcam. %99 garanti demişsiniz.

Hocam bazı ülkelerde engellendi veren videolarım var videonun bütününde bazı ülkelerde engellendi veriyor. ne yaptıysam geçemedim eger geçme garantisi veryorsanız hemen alıcam. %99 garanti demişsiniz.

hocam büyük oranda geçer üzerinde oynama yaptıktan sonra,
satış yapan arkadaş şu konusunda geçtiği videolara bi göz gezdir istersen :)

[MENTION=10442]karadeli[/MENTION] hocam soyle bir hata aldım close the program diyince ikinci videoya geçti renderşamaya başladı .

2ykNO2.png

[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] hocam görev yöneticisinden rolantede kalan ffmpeg'i sonlandır ondan kaynaklanıyor :)

[MENTION=7778]JiTeM[/MENTION] hocam görev yöneticisinden rolantede kalan ffmpeg'i sonlandır ondan kaynaklanıyor :)

tamam hocam eyvallah sagolasın :) [MENTION=23091]CRYPTOWORKS[/MENTION]

---------- Spam Engelliyici 20:51 ---------- Önceki Mesaj 20:35 ----------

[/COLOR [MENTION=23091]CRYPTOWORKS[/MENTION] hocam birşey sormak ıstıyorum acaba aynı anda 2 render alabılıyormuyuz acaba soyle yanı 50 tane videoma ytspammer özel render + çerçeve + hızlandırma yapıcam bırakıcam başka bir 50 videoma'da sadece filtre ekleme yapmak istiyorum acaba bu ıkısını aynı anda yapabılırmıyım ?

hocam birşey sormak ıstıyorum acaba aynı anda 2 render alabılıyormuyuz acaba soyle yanı 50 tane videoma ytspammer özel render + çerçeve + hızlandırma yapıcam bırakıcam başka bir 50 videoma'da sadece filtre ekleme yapmak istiyorum acaba bu ıkısını aynı anda yapabılırmıyım ?

alırsınız hocam fakat yavaş olur

[MENTION=10442]karadeli[/MENTION] hocam soyle bir hata aldım close the program diyince ikinci videoya geçti renderşamaya başladı .

2ykNO2.png

[MENTION=10442]karadeli[/MENTION]

hocam bu hatayı yıne alıyorum ben 100'e yakın video bıraktım bır kere verdı close dedım bır kere daha verdı sımdı neden verıyor acaba cozumu yokmu ? bunun yuzunden o an yaptıgı render bozuk cıkıyor ve ıkıncı rendera gecmıyor oyle duruyor

ZWJQk3.png

Son düzenleme:
[MENTION=10442]karadeli[/MENTION] hocam bu ffmpeg.exe sorununu nasıl cozebılırım acaba aksam rendera bırakmıstı bellı bır saat sonra bu hatayı vermıs oyle kalmıs render felan yapmamıs bu sorunu nasıl tamamen cozebılırım ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri