Youtube Taktik Paylaşma !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

вєякαη

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ytpara.com
Arkadaşlar biliyoruz ki bu iş emek sabır istiyor . Bu işte gerçekten sabreden emek sarfeden kazanıyor. Emeksiz hazır hiç bir şey olmuyor. Eğerki Emek verirsen herkes seni sever ve yardım etmek ister ve sonucunda bir mucize seni başarıya doğru götürüyor ve kapılar açılıyor. :) İnsan gerçekten bu işte emek harcamayan birisine yardım etmek istemiyor . Şimdi daha iyi anlıyorum .

Şimdi Emek veren arkadaşlara sesleniyorum . Bende emek verdim daha düne kadar 2-3 $ günlük getirisi olan kanallara göz gezdiriyordum. Fakat ben 8 senelik bir adsense tecrübemden ve seo tecrübemle günlük kazancım yeri geliyor 200 $ bulabiliyor. ( bu konuda son derece ciddiyim kazancımı abartmıyorum ) ispatlanacaktır. !

eğer bu taktiği paylaşırsam ulu orta yerde hiç bir anlamı kalmaz ..

hocam Allah artırsın benim günlük kazancım çok az ama ne yapayım ben bu işte senin gibi 8 sene önce başlamadım 1 ay oldu başlıyalı günlük kazancım 12 dolarıda gördüm az olabilir ama 1 ay oldu işte eğer ben bu işi yaparsam 8 sene sonrada kendimi aylık bayağı bir para alacağımı düşünüyorum günde 4 5 saatimi ayırıyorum ben
Eğer bende taktik bulursam paylaşıcam günlük 2 3 dolar taktiğimi diyeceksem burdan okuduğum taktikleri yapıyorum imleme güncel video fazla video yükleme bu kadar

Berkan kardeşim günlük 200 dolar kazanan insan daha hangi taktiği öğrenmek isteyebilir ki? Sen 200 dolar kazandığını söylüyorsun alta günlük 5-10 dolar kazandığını söyleyen arkadaşlar çıkacaktır.Bu arkadaşların vereceği hangi taktik seni günlük 500-600 dolara çıkaracak? Bence paylaşmak isteyen adam karşılığında bir şey istemez, emek hariç.Tabiki herkes emek gösterecek.Ben eminim ki bu forumdaki hiç bir arkadaşımız gününü boş geçirmiyor.Fikir jimnastiği yapıyor.Acaba ne yapsam kazançlarımı artırırım diyerekten beyin zonklatıyor.Yanlış anlama, sadece günlük bu kadar kazanabilen bir insan niçin taktik istesin sorusu bana pek anlamlı gelmiyor. O yüzden her yere aynı şeyleri yazarak "türk milleti kazansın vs" milleti oyalayıp, umutlandırma.Paylaşacak adam paylaşır, paylaşmayacak adam şov yapar...
Arkadaşlar biliyoruz ki bu iş emek sabır istiyor . Bu işte gerçekten sabreden emek sarfeden kazanıyor. Emeksiz hazır hiç bir şey olmuyor. Eğerki Emek verirsen herkes seni sever ve yardım etmek ister ve sonucunda bir mucize seni başarıya doğru götürüyor ve kapılar açılıyor. :) İnsan gerçekten bu işte emek harcamayan birisine yardım etmek istemiyor . Şimdi daha iyi anlıyorum .

Şimdi Emek veren arkadaşlara sesleniyorum . Bende emek verdim daha düne kadar 2-3 $ günlük getirisi olan kanallara göz gezdiriyordum. Fakat ben 8 senelik bir adsense tecrübemden ve seo tecrübemle günlük kazancım yeri geliyor 200 $ bulabiliyor. ( bu konuda son derece ciddiyim kazancımı abartmıyorum ) ispatlanacaktır. ! Amacımız daha çok kazanç ve farklı fikirler üretmek hem sizin yararınıza hem kendi yararım için mükemmel olacak

Eğer benimle taktik paylaşacak arkadaş olursa bende onlarla bu buldugum müthiş taktiğimi paylaşabilirim. Youtube batacak değil . Yeterki Türk İnsanı kazansın . Fakat beni mazur görün eğer bu taktiği paylaşırsam ulu orta yerde hiç bir anlamı kalmaz ..

cok kazanma hirsi insana zarar veriri :) gunluk 200 dolar ayda 6000 dolar yapar :) sukret ve youtubenin batmayacagina inaniyorsun taktigini karsilik beklemden paylas gunluk 5 / 10 dolar kazananlar da nasiblensin

cok kazanma hirsi insana zarar veriri :) gunluk 200 dolar ayda 6000 dolar yapar :) sukret ve youtubenin batmayacagina inaniyorsun taktigini karsilik beklemden paylas gunluk 5 / 10 dolar kazananlar da nasiblensin

arkadaşa katılıyorum 5-10-25$ derken insanın gözünü para hırsı bürüyor sorunlar bundan sonra baş göstermeye başlıyor o yüzden sizi rahatlatacak kadar parayı bulduğunuz an rölantiye bağlayın.

Para hırsı değil arkadaşlar . Bunu sadece çok borcu olan anlar... Paraya ihtiyacı olan arkadaşlar değil zengin olmak isteyen arkadaşları istemiyorum
[ Maksatım Kimseyi Umutlandırmak değil FAkat Bu işle gecesini gündüzüne katmış arkadaşlar ... Lütfen AŞIRI BORCU OLAN ARKADAŞLARI PM KUTUMA DAVET EDİYORUM . Ve telefonla görüştükten sonra niyetini anladıktan sonra taktik paylaşılacaktır. ] [Kesinlikle Hiç Bir Ücret Hiç Bir Taktik Talep Edilmeyecektir. ]

---------- Mesaj saat 14:40:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:10:30 civarında gönderildi. ----------

Haziran sonu 6,400 $ bekliyorum ayrıca 200 $ her zaman almıyorum ortalama kazanç günlük 120 -140 $ arası
Ayrıca 4 farklı AdSense Hesaplarımda mevcut bunu sadece 1 tanesinden alıyorum çünkü Nisan ayı ortalarında keşvettim .. Diğer Hesaplarda uyguladığım zaman düşünemiyorum sanırım sınırlarımı zorlayacağım

Maksatım gövde gösterisi vs şov yapmak değil .. Forumda daha çok kazanan arkadaşlarımız fazlasıyla mevcut . Niyetim gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlara yardım etmek ! Fakat bunu dediğim gibi ihtiyacı olan kişilere söylemem gerek aksi halde hiç birşeyin anlamı kalmaz

Para hırsı değil arkadaşlar . Bunu sadece çok borcu olan anlar... Paraya ihtiyacı olan arkadaşlar değil zengin olmak isteyen arkadaşları istemiyorum
[ Maksatım Kimseyi Umutlandırmak değil FAkat Bu işle gecesini gündüzüne katmış arkadaşlar ... Lütfen AŞIRI BORCU OLAN ARKADAŞLARI PM KUTUMA DAVET EDİYORUM . Ve telefonla görüştükten sonra niyetini anladıktan sonra taktik paylaşılacaktır. ] [Kesinlikle Hiç Bir Ücret Hiç Bir Taktik Talep Edilmeyecektir. ]

---------- Mesaj saat 14:40:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:10:30 civarında gönderildi. ----------

Bu devirde borcu olmayan var mı ki?

Haziran sonu 6,400 $ bekliyorum ayrıca 200 $ her zaman almıyorum ortalama kazanç günlük 120 -140 $ arası

Maksatım gövde gösterisi vs şov yapmak değil .. Forumda daha çok kazanan arkadaşlarımız fazlasıyla mevcut . Niyetim gerçekten ihtiyacı olan arkadaşlara yardım etmek ! Fakat bunu dediğim gibi ihtiyacı olan kişilere söylemem gerek aksi halde hiç birşeyin anlamı kalmaz
Bu devirde borcu olmayan var mı ki?

Bu is, internetten para kazanma her nekadar aralarinda dedigin gibi borc harc is yok guc yok, hani derler ya umut fakirin ekmegidir diye oyle birsey ama cogunlugu calismak zor geldiginden kolay para kazanma yollari ariyor bu yuzden istediginiz gibi birini bulup niyetien inanmak zordur kardes umarim gercekten ise yarayan bir taktigin ve bu taktigin de ihtiyaci olan kisilerin isine yarar-kolay gelsin

paraya ihtiyacımız olmasa neden youtube video koyup millete seyrettirmekle uğraşalımki

bende gönderdim valla 3 kere bir dönüş yok durumumu anlattım samimi bir şekilde yardım eden eder yardım etmeyen etmez kimse burda zorla yardım edemez ama ben ve benim gibi öğrenciler varsa ben para kazanırsam kesinlikle yardım edicem arkadaşlar kafanızı yormayın

berkan hocam madem millete yardım etmiyeceksiniz umutlandırıyosunuz milleti yok taktiğim var şöyle böyle paylaşıyım mı paylaşmıyım mı nedir bu millet size özel mesaj atıyor bari cevap verin evet hayır diye milleti yaptınız oyuncak
Böyle yapacak kişiler yok o kadar kazanıyorum bu kadar kazanıyorum kazancınız sizde kalsın kardeşim burda millet çalışıyor saat sabah 10dan beri çalışıyorum hevesimisi kırıyolar resmen

anladığım kadarıyla Taktik Paylaşma yani kimse taktik paylaşmasın diyor heralde arkadaş.

diğer anlamda olsaydı burada paylaşırdı benmi yannış anladım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri