- Web sitesi
- www.ytpara.com
Arkadaşlar biliyoruz ki bu iş emek sabır istiyor . Bu işte gerçekten sabreden emek sarfeden kazanıyor. Emeksiz hazır hiç bir şey olmuyor. Eğerki Emek verirsen herkes seni sever ve yardım etmek ister ve sonucunda bir mucize seni başarıya doğru götürüyor ve kapılar açılıyor.
İnsan gerçekten bu işte emek harcamayan birisine yardım etmek istemiyor . Şimdi daha iyi anlıyorum .
Şimdi Emek veren arkadaşlara sesleniyorum . Bende emek verdim daha düne kadar 2-3 $ günlük getirisi olan kanallara göz gezdiriyordum. Fakat ben 8 senelik bir adsense tecrübemden ve seo tecrübemle günlük kazancım yeri geliyor 200 $ bulabiliyor. ( bu konuda son derece ciddiyim kazancımı abartmıyorum ) ispatlanacaktır. !
eğer bu taktiği paylaşırsam ulu orta yerde hiç bir anlamı kalmaz ..
Şimdi Emek veren arkadaşlara sesleniyorum . Bende emek verdim daha düne kadar 2-3 $ günlük getirisi olan kanallara göz gezdiriyordum. Fakat ben 8 senelik bir adsense tecrübemden ve seo tecrübemle günlük kazancım yeri geliyor 200 $ bulabiliyor. ( bu konuda son derece ciddiyim kazancımı abartmıyorum ) ispatlanacaktır. !
eğer bu taktiği paylaşırsam ulu orta yerde hiç bir anlamı kalmaz ..