Youtube Tarafından Sömürülüyoruz

R
  • Kullanıcı rainbow112
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
R

rainbow112

Guest
Arkadaşlar Bu TBM olayı tam bir kandırmaca, Yuklediğimiz videolarda bütün Büyük markaların Gerek video önü reklamı gerek sayfa kenarında reklamları gösteriliyor.. ve binlerce tık alıyoruz.. aldığımız TBM 0.03 Bu tam bir köle sistemi.. bu rakamlar artmazsa video yuklemeyi kesicem artık ..bunun bi çaresi olmalı herkes youtube veya adsenseye memnuniyetsizliğini bildirsin.. he birde yetmezmiş gibi Toplam kazançtan kesinti yapacak kadar bağnazlar.. teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum...

Haklısın ama su var ben simdi mail attım ve youtube bana kalkıp demez mi bilader iyi hosta senin ülkennde gecerli olmayan bir kazanc türü bu youtube adsense sen nasıl kazanıyon derse ne diyek ona ?

Haklısın ama su var ben simdi mail attım ve youtube bana kalkıp demez mi bilader iyi hosta senin ülkennde gecerli olmayan bir kazanc türü bu youtube adsense sen nasıl kazanıyon derse ne diyek ona ?

Kardeşim senin haberin yok heralde Youtube para kazanma Türkiyede aktif oldu...

İnternette hiçbir şekilde youtube kadar kolay para kazanabileceğin şey yok.

Adamlar daha ne yapsın:D %90 hisseyi sanamı versin bir tıktaki. Ve ayrıca google da reklam vermeye çalılşın ve görün aslında google reklam vermek pahalı falan değil gayet ucuz.

Dun aktif oldu bugun sikayet tagmuru diyoruz :) dur da, bi yerlessin alissin millet bir reklam versin bugune kadar merdiven alti iken sesimiz cikmiyordu bugun ustumuzden merdivenleri yiktilar gun isigina ciktik hatamizi ortmek yerine :) hem suclu hem guclu rolunu oynuyoruz :) ayrica 3 versin 5 versin bu youtube isini niye ayliklik bir ismis gibi goruyorsunuz ??? internetten para kazanmak hobidir, ek gelirdir.!!! bir sirkete gir calis parani keserse hesabini sor ama 1 kurus yaturmadan sirf bilgisayar basinda ki bos vaktimiz dolsun diye birseyle ugrasirken bizim bunu az bulmamiz sacma olur ayrica milyonlar var youtube reklami yayinliyan acaba herkes senin gibimi dusunuyor ??? dusunuyorsa neden hala bu sistem duzelmedi ???

Dur ben soyleyim herkes aldigina sukrediyor sesini cikarmiyor.!!!!

---------- Mesaj saat 22:59:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:56:21 civarında gönderildi. ----------

İnternette hiçbir şekilde youtube kadar kolay para kazanabileceğin şey yok.

Adamlar daha ne yapsın:D %90 hisseyi sanamı versin bir tıktaki. Ve ayrıca google da reklam vermeye çalılşın ve görün aslında google reklam vermek pahalı falan değil gayet ucuz.

25 euro ya 100 euro hediye ediyor :D ben veriyorum hatta bankam dan da 2500 euro degerinde adwors reklam kodu hediye edildi, adamlar surumden kazaniyor 10 kisiden 100 almak yerine 1000 kisiden 1 aliyor :) adamlarin kafasi calisiyor ustelik bu aldiklari parayada 24 saat hizmet var :) reklamlarini nasil daha cok kitleye gozterebilecegin hakkinda yardimci oluyorlar

Ülkeyi türkiye yapınca para kazanma aktif olmuyor malesef.Sadece türkiyede reklamlar cıkmaya başladı..

Ülkeyi türkiye yapınca para kazanma aktif olmuyor malesef.Sadece türkiyede reklamlar cıkmaya başladı..

Onuda bekliyoruz inş.. birgün oda olacak :)

yani suan tam anlamıyla acılmadı ... Sanırsam ilerleyen zamanlarda bunuda aktif hale gitrecekler

Sana bir fırsat sunmuş gelip buradan ekstra kazanç sağlıyabilirsin demiş ve cok zor birşeyde değil buradan kazanmak siteler kadar.. buna şükretmek yerine hala kazandığından şikayet ediyorsun bir oturup düşün bence sana zorla gel kazan demiyor sonuçta beğenmiyorsan amele gibi dışarıda biryerdede calısabilme fırsatında var 20 liraya 25 liraya :) Bu yorumu aşağılamak olarak algılama sakın aklımdakileri söyledim sadece senin için geçerli değildir :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri