Youtube Tekniğim :)

• Kullanıcı kbasali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

kbasali

Kayıtlı Üye
Kısa sürede kazandırmayan bir yöntemdir.

Youtube kanalların spam içerik yüzünden genelde kapanmasının sebebi aslında Adsense politikalarıdır. Adsense yeterli içerik sahibi olmayan websitelerinin başvurularını genelde red eder veya Adsense ile ilişkisini keser. Yıllardır web sitelerinde olan şeydir bu. Şimdi ise bunu youtube kanallarına yapıyor.

Hal böyle olunca kısa süreden beri kullandığım tekniği değiştiriyim bende.
Ben genelde spam yaparım çok ender video editlerim.

Genelde elimde sürekli açık 100 tane YT kanalı mevcuttur. Yaptıklarım ise şunlar.

- 100 farklı kelime bulmak (niche veya genel)
- Her kanala 30-50 arası video yüklüyorum
Bu videoları kendi bilgisayarımdan ip değiştirerek yüklüyorum.
Çerezleri silmiyorum çünkü her bir kanal için chorme'de bir kullanıcı oluşturuyorum.

-Videoları yükledikden sonra adsense'yi aktif etmiyorum genelde 2 ay süre kadar kendi halinde kalıyor kanallarım.
Eğer kanal 3-5k izlenmemişse 2 ay içinde ya yeni video yüklüyorum yada kendi haline bırakıyorum veya yeni çıkmış şarkı veya gündeme oturmuş 3-5 video yüklüyorum.

- Eğer videolar günde 50-100 izlenme alıyorsa bunları addmefast, likeall.org vs.. vs.. gibi siteler ile destekliyorum Gelen izlenimin yarısı kadar.

- 2 ay sonra bir kanal tutmuşsa ve sürekli kendi kendine izlenme alıyorsa adsense'ye bağlıyorum ve daha sorasında haftada 2-3 tane video atıyorum.

Toplamda 100 kanal ile bu işi yapınca getirisi fena olmuyor ama epey bir zaman alıyor ilk etapda. Ama günde 30-60 USD bırakıyor.

Adsense bu sayede güvende oluyor ve riski elimden geldiğince min düzeyde tutuyorum.

Bir kanal günde 50 cent kazandırırsa bana epey bir yeterli oluyor çünkü toplamda 100kanal olduğu için günlük 50 usd çok rahat kazanabiliyorsunuz.
Kanallarım kapanmadan önce bu parayı çok rahat kazanabiliyordum.

Niche bulmak için'se insanların hobilerini araştırın. Bunlar trend hobilerde olabilir trend olmayabilirde. Hobi ile ilgilenen kişiler genelde satın alma veya öğrenme eğiliminde oldukları için reklamlara tıklama olasığı epey artıyor.

Deniz yatağı ile neler yapabilirsiniz?

Levrek tutmak için yeni geliştirilmiş iğne (Misina, Yem vs.. vs..)

Evde (egzotik) mum nasıl yapılır.

E-ticaret sitelerinde satılan ürünler evde nasıl yapılır veya kendin yap videoları (genel bir kelime bu tabikide ama sektöre göre araştırma yapabilirsiniz)

Vs.. vs.. gibi kendiniz türetebilirsiniz.

-Videoları yükledikden sonra adsense'yi aktif etmiyorum genelde 2 ay süre kadar kendi halinde kalıyor kanallarım.
Eğer kanal 3-5k izlenmemişse 2 ay içinde ya yeni video yüklüyorum yada kendi haline bırakıyorum veya yeni çıkmış şarkı veya gündeme oturmuş 3-5 video yüklüyorum.

- Eğer videolar günde 50-100 izlenme alıyorsa bunları addmefast, likeall.org vs.. vs.. gibi siteler ile destekliyorum Gelen izlenimin yarısı kadar.

- 2 ay sonra bir kanal tutmuşsa ve sürekli kendi kendine izlenme alıyorsa adsense'ye bağlıyorum ve daha sorasında haftada 2-3 tane video atıyorum.

Yani hocam siz diyorsunuz ki, kanal adsense'e bağlı olmadan spam yapın addmefast vb hile sitelerini kullanın ve kanalda belli bir izleyici kitlesi oluşturun.Baktınız kanal ayakta sıkıntı yok.Adsense'e bağlayın ve haftada 2-3 video ile yolunuza devam edin. ( ki sırf o 100 videodan video içi programlama ile neler yapılır neler)

Bana mantıklı ama epey yorucu geldi.ama eğer bir gün spam işine başlarsam ilk deneyeceğim yöntem bu olsa gerek.

Yani hocam siz diyorsunuz ki, kanal adsense'e bağlı olmadan spam yapın addmefast vb hile sitelerini kullanın ve kanalda belli bir izleyici kitlesi oluşturun.Baktınız kanal ayakta sıkıntı yok.Adsense'e bağlayın ve haftada 2-3 video ile yolunuza devam edin. ( ki sırf o 100 videodan video içi programlama ile neler yapılır neler)

Bana mantıklı ama epey yorucu geldi.ama eğer bir gün spam işine başlarsam ilk deneyeceğim yöntem bu olsa gerek.

kanalı adsenseye bağlamadan önce bi yığın geçersiz tık olsa(adsense ban sebebi olacak şekilde) ama bağlı olmadığı için sorun olmaz.
peki adsenseye bağladıktan sonra bi sıkıntı çıkartır mı :)

güzel paylaşım. teşekkürler.

kanalı adsenseye bağlamadan önce bi yığın geçersiz tık olsa(adsense ban sebebi olacak şekilde) ama bağlı olmadığı için sorun olmaz.
peki adsenseye bağladıktan sonra bi sıkıntı çıkartır mı :)

Hiç izlenmeyen eğer var ise silebilirsiniz (veya private olarak) kaldırabilirsiniz.

Ayrıca kanala sadece izlenim almak istiyorsanız popüler şarkıcıların yeni çıkan videolarını with lyrics (şarkı sözü) ile yükleyin. Video ilk yayınlangığı gün bunu yaparsanız ciddi bir izlenme alabilirsiniz. Sadece Vevo takip etseniz yeterli olur.

Para kazandırmaz ama iyi abone ve izlenme kazandırır :)

Spam işlemlerini adsenseyi bağlamadan önce yapmalısınız sonuçta adsense politikaları malum.

addmefast vs.. vs.. hile sitesi olarak görmeyin, sonuçta kullanıcılar kendi rızası ile bunu yapıyorlar. Uzun vadede abonelik vs.. vs... geri gidiyor ama amacımıza hizmet etmiş oldukları için pekde ilgilendirmiyor.
Biraz alışınca çok yorucu gelmiyor aslında.

Hiç izlenmeyen eğer var ise silebilirsiniz (veya private olarak) kaldırabilirsiniz.

Ayrıca kanala sadece izlenim almak istiyorsanız popüler şarkıcıların yeni çıkan videolarını with lyrics (şarkı sözü) ile yükleyin. Video ilk yayınlangığı gün bunu yaparsanız ciddi bir izlenme alabilirsiniz. Sadece Vevo takip etseniz yeterli olur.

Para kazandırmaz ama iyi abone ve izlenme kazandırır :)

aynen işimizi görür.

Kısa sürede kazandırmayan bir yöntemdir.

Youtube kanalların spam içerik yüzünden genelde kapanmasının sebebi aslında Adsense politikalarıdır. Adsense yeterli içerik sahibi olmayan websitelerinin başvurularını genelde red eder veya Adsense ile ilişkisini keser. Yıllardır web sitelerinde olan şeydir bu. Şimdi ise bunu youtube kanallarına yapıyor.

Hal böyle olunca kısa süreden beri kullandığım tekniği değiştiriyim bende.
Ben genelde spam yaparım çok ender video editlerim.

Genelde elimde sürekli açık 100 tane YT kanalı mevcuttur. Yaptıklarım ise şunlar.

- 100 farklı kelime bulmak (niche veya genel)
- Her kanala 30-50 arası video yüklüyorum
Bu videoları kendi bilgisayarımdan ip değiştirerek yüklüyorum.
Çerezleri silmiyorum çünkü her bir kanal için chorme'de bir kullanıcı oluşturuyorum.

Toplamda 100 kanal ile bu işi yapınca getirisi fena olmuyor ama epey bir zaman alıyor ilk etapda. Ama günde 30-60 USD bırakıyor.

Adsense bu sayede güvende oluyor ve riski elimden geldiğince min düzeyde tutuyorum.

Bir kanal günde 50 cent kazandırırsa bana epey bir yeterli oluyor çünkü toplamda 100kanal olduğu için günlük 50 usd çok rahat kazanabiliyorsunuz.
Kanallarım kapanmadan önce bu parayı çok rahat kazanabiliyordum.

Niche bulmak için'se insanların hobilerini araştırın. Bunlar trend hobilerde olabilir trend olmayabilirde. Hobi ile ilgilenen kişiler genelde satın alma veya öğrenme eğiliminde oldukları için reklamlara tıklama olasığı epey artıyor.

Deniz yatağı ile neler yapabilirsiniz?

Levrek tutmak için yeni geliştirilmiş iğne (Misina, Yem vs.. vs..)

Evde (egzotik) mum nasıl yapılır.

E-ticaret sitelerinde satılan ürünler evde nasıl yapılır veya kendin yap videoları (genel bir kelime bu tabikide ama sektöre göre araştırma yapabilirsiniz)

Vs.. vs.. gibi kendiniz türetebilirsiniz.

Hocam çok güzel risksiz bir yöntem ancak bu şekilde çalışırsak neticeye ulaşmamız ne kadar sürer? Yani sisteme oturması çok zaman almaz mı?

Benim yöntemim: amatör video paylaşılan siteleri sürekli takip ediyorum,

önüme düşen videoları "kategorilendirip" klasörlüyorum.

her bir kategoriye özel kanal açıyorum :) günde 3-5 video atıyorum.

bu videolardan 1-2 tanesini de çeşitli sitelerde paylaşıyorum, iyi hit alıyorlar :)

TBM'de düşük olmuyor bu sayede.
Bugünkü TBM: 0.20 TL, ortalama TBM: 0.13 TL

yani her bir kanalın kendi çizgisi ve o çizgide giden videoları olmalı...

Hocam çok güzel risksiz bir yöntem ancak bu şekilde çalışırsak neticeye ulaşmamız ne kadar sürer? Yani sisteme oturması çok zaman almaz mı?

3 ay sonunda filan günde 50 cent kazanmaya başlıyorsunuz kanal başına.

Sonuçta 100 kanal açmak zorunda değilsiniz, 10 20vs.. vs.. ile başlayabilirsiniz. Bırakın dursun bir kenarda bu kanallar, Zamanınız olunca geri dönüp bakabilirsiniz.

Hocam peki likeall.org u Dsnseye bagladiktan sonra kullaniyormusunuz.

Hocam peki likeall.org u Dsnseye bagladiktan sonra kullaniyormusunuz.

Kullanıyorum :)

Forumda birşey önerirken genelde güvenli olduğunu veya risklerin az olduğu şeyleri öneriyorum. Sonuçta birileri okuyup deneyip sonra hüsrana uğrarsa kulaklarım çok çınlıyor.

Kullanıyorum :)

Forumda birşey önerirken genelde güvenli olduğunu veya risklerin az olduğu şeyleri öneriyorum. Sonuçta birileri okuyup deneyip sonra hüsrana uğrarsa kulaklarım çok çınlıyor.

Hocam tesekkur ederim. Daha once foruma likeall la ilgili konu acmistim sıkınti olurmu likeall diye bir kisi adsense direk banlanir demisti bende kullanmadim. İcime su serptiniz videolari ilk esigi atlatmasi icin guzel bir uygulama likeall

Faydalı bir konu olduğunu düşünüyorum, teşekkürler.

Bende buna benzer bir taktik uyguluyorum yeni bir kategori keşfettim 2 gün önce kanal açtım attım videoları şu an baktım 2,5k izlenme almış.

Bu durumda yine 2-3 ay beklemek mi lazım yoksa bir an önce adsenseye bağlayayım mı?

Faydalı bir konu olduğunu düşünüyorum, teşekkürler.

Bende buna benzer bir taktik uyguluyorum yeni bir kategori keşfettim 2 gün önce kanal açtım attım videoları şu an baktım 2,5k izlenme almış.

Bu durumda yine 2-3 ay beklemek mi lazım yoksa bir an önce adsenseye bağlayayım mı?

Ben olsam saniye düşünmez eklerdim. Risk aldıkça benim için biraz daha zevkli oluyor.

Elinizin altında yedek adsen'se varsa beklemeyin derim.
ama başka adsense yoksa ve çok fazla risk almak istemiyorsanız partnerlik alın :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri