Youtube Telifsiz HD İçerik Yükleme - PDF formatında - Yazılı - Görsel - Video Anlatım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yöntemi denicem derken eşleşensiz içerik buldum ya la :D :D

Yöntemi aldım, inceledim, değerlendirdim. Güzel şeyler olacak gibi ama zaman lazım. Salim kafayla çalışma yapmam gerek.
Bu gece el ayak çekilince PC lerin başına oturma vakti geldi. :)

yt to yt yaparak, aldığınız bir videoyu kendi kaynağınız olarak gösterip youtube kanalınıza yüklemek. Bunda da yine kategori veya içerik atıflı videolardan bulunuyor.

Sistemin çöp olacağı bir husus yok, 1+ yıldır çatır çatır atıp para kazananlar var, ben burada yorumlarda belirttiğimde yalancı oluyorum :)
(Geçen bir yorumda yazmıştım) Yöntemin bilinmesini istemeyen tayfanın oyunları hep bunlar.

Yalancı Olursun Tabi.. İdda Ediyorsun Bu Yöntem ile Engel Geçiyorum Diye Bu Yöntemle Engel Geçilmediğini Söylüyoruz. Sen Yine Yalan Yanlış Milleti Kandırıyorsun. Ayrıca Artık Son Demlerimizi Yaşadığımız Bu Ortamda Sana Ait Olmayan ve Bir Çok Kişinin Kullandığı Taktiği Satmana Niye Müsade Ediyorlar ki?

bu yöntemin satın alınacak bir tarafı yok.. !! cc videoları video editörden aratıp kendi kanalına koymayı herkes biliyor ;) ama o videolara doğal izlenim gelmiyor! aynı videoyu 50 kişi atıyor ve index olayı yalan oluyor..

Yöntemi sömürüp kazananlar nasıl bir bir dökülüyor :)

bu yöntemin satın alınacak bir tarafı yok.. !! cc videoları video editörden aratıp kendi kanalına koymayı herkes biliyor ;) ama o videolara doğal izlenim gelmiyor! aynı videoyu 50 kişi atıyor ve index olayı yalan oluyor..

Ben alan arkadaşlara izlenim konusunda ip uçları veriyorum, deneyip buraya yorum olarak döndüklerinde hep beraber görürüz.
Tutturmuşsunuz bir herkes biliyor lafı :)
Biliyorsanız almayın ? Kimseye zorla satmıyorum. Siz yaptığınız şekilde kanaldan alıp telif yersiniz ben aynı kanaldan alır, çatır çatır reklamlarımı koyarım. Farkımız bu.

Yalancı Olursun Tabi.. İdda Ediyorsun Bu Yöntem ile Engel Geçiyorum Diye Bu Yöntemle Engel Geçilmediğini Söylüyoruz. Sen Yine Yalan Yanlış Milleti Kandırıyorsun. Ayrıca Artık Son Demlerimizi Yaşadığımız Bu Ortamda Sana Ait Olmayan ve Bir Çok Kişinin Kullandığı Taktiği Satmana Niye Müsade Ediyorlar ki?

Yorumunuz için teşekkürler fakat o gece o konuya video aıp bu düşünceleri çürütmüştüm.
Konuda yazıyor zaten her şey. İşiniz gücünüz aman benim kullandığımı kimse kullanmasın demek.. Çamura bulamanız mantıksız. Bilmeyen çok kişi bana teşekkür ediyor. Hep siz kazanamazsınız beyler :) Bırakında birazda bilmeyenler kazansın.

Son düzenleme:
Simdi hocam amacım konuyu baltalamak degil sizin taktikle ilgili bir konu açılsa forumda sizin satışınızda ekmeginizle oynanmıs olmucak mı? bilmeyenler kazansın derken sizde bilip kazanıyorsunuz ? bu taktikle hic kazanmadım hep render çalıstım birde satış konusunda bir sınır getirilmeli belli mesajı olan belli tarihten sonra üyeler yada özel üyelik gibi

dostum ben yöntemi falan sömürmedim cc videoları istedigin kanala yükleyebilirsin bu doğal bir youtube özelliği ve izlenim satın almadan indexlenmiyor videolar eger dedigimden farklı birşey yapıyorsan bilemem.. ama dünya engelli bir içerigi youtubeye cc olarak yutturmayı bulacaksak işbirliğine hazırım.

dostum ben yöntemi falan sömürmedim cc videoları istedigin kanala yükleyebilirsin bu doğal bir youtube özelliği ve izlenim satın almadan indexlenmiyor videolar eger dedigimden farklı birşey yapıyorsan bilemem.. ama dünya engelli bir içerigi youtubeye cc olarak yutturmayı bulacaksak işbirliğine hazırım.

Hocam burada olay farklı, direk cc olarak arayıp kanala almıyoruz, onu zaten herkes yapıyor.. Adamlar atıflı yüklüyorlar o video izlenim alıyor. 3 günde 2 m izlenim alıyor. Ama izlenim basılarak ama organik olarak bir şekilde izlenim alıyor. Sen o videoyu kanalına almak istediğinde sana telif uyarısı veriyor. Ben yöntemde bu telife takılmadan nasıl aynısını yükleriz onu anlatıyorum. Direk cc den video atma durumu söz konusu değil. Videoyu attıktan sonra kendimize atıf yapıp kimse alamayacak şekilde lisanslamayı gösteriyorum ikinci videoda. Bunları yaptıktan sonra zaten attığınız videoya youtube kendi HD ibaresini yerleştiriyor. Bundan sonra da bekleyip önerilere çıkmak kalıyor.

Bu sistem için vds, herhangi render program gereklimi? yoksa sadece youtube sitesi ve bir youtube kanalımı gerekli? sorma amacım yonteminiz de pc başında uzun süre beklemek mi gerekiyor ? malum pc başında çok duramayanlar olabiliyor.
Çok özel yöntemse cevap vermeye bilirsiniz tabi.

(Ticaretinize baltalamam yok, ama son dönemlerde forumda yapılan çoğu ticarette vaadler yerine gelmez oldu,bahsedilen kazançlar yalan oldu. İllaki şüpheci yaklaşır olduk bizlerde, kusra kalma sen.)

Misal elimdeki bir video eşleşenli veya bazı ülkelere engelli. Bu videoyu engelsiz bir şekilde yükleyebiliyormuyuz ? Yoksa sadece youtube üzerinde varolanlarımı kullanıyoruz.

Bu sistem için vds, herhangi render program gereklimi? yoksa sadece youtube sitesi ve bir youtube kanalımı gerekli? sorma amacım yonteminiz de pc başında uzun süre beklemek mi gerekiyor ? malum pc başında çok duramayanlar olabiliyor.
Çok özel yöntemse cevap vermeye bilirsiniz tabi.

(Ticaretinize baltalamam yok, ama son dönemlerde forumda yapılan çoğu ticarette vaadler yerine gelmez oldu,bahsedilen kazançlar yalan oldu. İllaki şüpheci yaklaşır olduk bizlerde, kusra kalma sen.)

Haklısınız hocam şüpheler her zamana olmalı..
Bu yöntem ile çalışıldığında, sadece youtube yeterli oluyor. Onun dışında bazı küçük şeyler botlar ile hallediliyor.. Ben videoyap botu kullanıyorum bazı yerlerde. Pc başında uzun süre kalmanıza gerek yok. Günde 1 saat kalsanız bile yeterli. İlk başlarda kategori , kanal vs oluştururken biraz zaman harcarsınız sonrası beklemek..

Misal elimdeki bir video eşleşenli veya bazı ülkelere engelli. Bu videoyu engelsiz bir şekilde yükleyebiliyormuyuz ? Yoksa sadece youtube üzerinde varolanlarımı kullanıyoruz.

Sadece yt to yt olduğunu belirttim hocam konuda..
Sadce youtube da olan videoları kullanabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri