Youtube Telifsiz video geçirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fikirleriniz için teşekkür ederim. Birisi inanmaz, birisi resimle oynadın der. Sizde günah görmüyorum. Forum veya internet yalancı dolandırıcı dolu. Benim bu güne kadar ne yalanım oldu nede kimseyi dolandırmadım bu 10 yıllık internet hayatımda. Ayrıca olarak dün bu forumdan bir kaçına skypede yardımcı oldum bu konuda. Bunlardan biriside [MENTION=262]bysetoll[/MENTION] nikli üyedir.

İyi forumlar.

Kardesim seni kirmak suclamak degil amacim. Aldigin ve alacagin seylerde kendini savunman bos diyorum.

Daha once oldu mesela forum yetkilileride bu konuya deyindi.
Ya yaptiginizi soyleyin yada konu acmayin dediler.

ben seni elestirmiyorum yaptigin hata demiyorum ama soylemek istemiyorsan bile forumda hatri sayilir birinin cikip yetkili yada uye fark etmez.

Bu arkadasin yoneti gercekten var yaptigi ise yariyor ben yaptim uyguladim oldu demeden cok elestiri alirsin ya cevap vermeyeceksin yada dedigim gibi bunun kanitini farkli anlatmaya calisacaksin.

Bahsettigin kisyi taniyorum bande bir kanali var tabi bana basvurmadi :) benim bayiime basvurdu onaylatmak ugrastirsada gecti onayi ama ulasamiyoruz daveti kabul etmesi icin umarim konuya gelir bu yaziyida goruru kanalini onaylar senin yonteminide uygular :) oda bende kazanirim :)

arkadaşlar ben aranızda yeniyim ama kullandığım yöntemi anlatayım sorumluluk size ait yapıp yapmamak size kalmış ben riske girmedim bu konuda. belki ayrı bi kanal da deneyip yaparak kazanabilirsiniz.

Öncelikle hatırlayanlarınız olur acunun elini maymun ısırmıştı ben o videoyuyu kaydettim daha sonra yükledim etiketleri girdim işte "yeteneksizsiniz" bilmem ne gibi varyasyonlar direk uyarı verdi. Sildim

Sonrasında tekrar yükledim hiç oynama falan yapmadım video da, ama bu sefer etiket girmedim. Zaten amacım deneme amaçlıydı. Olacak mı acaba izlenim alırmı diye sadece "maymun ısırdı" "maymun" gibi etiketler girdim saçma sapan acun ve yeteksizsiniz ile ilgili kesinlikle hiç bir ibare yoktu. ilk başlarda izlenim olmadı daha sonra tweetterda paylaştım bi kaçkez fazla değil maks 2 defa tweetlemişimdir.

Sonrasında dediğim gibi 5k ve yaklaşık 15$ para getirmişti.
Bilen veya uygulayan vardır belki bu yöntemi ben yeni olduğum için hepiniz benden bu konuda tecrübelisiniz.

Saygılarımla.

Kolay Gelsin. Bol Kazançlar

Kardesim seni kirmak suclamak degil amacim. Aldigin ve alacagin seylerde kendini savunman bos diyorum.

Daha once oldu mesela forum yetkilileride bu konuya deyindi.
Ya yaptiginizi soyleyin yada konu acmayin dediler.

ben seni elestirmiyorum yaptigin hata demiyorum ama soylemek istemiyorsan bile forumda hatri sayilir birinin cikip yetkili yada uye fark etmez.

Bu arkadasin yoneti gercekten var yaptigi ise yariyor ben yaptim uyguladim oldu demeden cok elestiri alirsin ya cevap vermeyeceksin yada dedigim gibi bunun kanitini farkli anlatmaya calisacaksin.

Bahsettigin kisyi taniyorum bande bir kanali var tabi bana basvurmadi :) benim bayiime basvurdu onaylatmak ugrastirsada gecti onayi ama ulasamiyoruz daveti kabul etmesi icin umarim konuya gelir bu yaziyida goruru kanalini onaylar senin yonteminide uygular :) oda bende kazanirim :)

Ben sizi yanlış anlamadım herkes gibi sizede saygım büyükdür. Skypede her gün birazdan girer söylerim. İyi forumlar.

Ben sizi yanlış anlamadım herkes gibi sizede saygım büyükdür. Skypede her gün birazdan girer söylerim. İyi forumlar.

benim etcbilgisayarda kayitli simdi girdim ama cevrim disi ve daha once bu bildiriyi yaptigim yazi ise hala gitmemis.

nikini dogrulamak icinde baktim ayni acaba dedim kullanici adinimi benzettim.

irakli arkadasdan bahsediyorsak bende cevrim disi ve kanalini onayladigimi soyledigim mesajimda henuz gitmemis.

benim etcbilgisayarda kayitli simdi girdim ama cevrim disi ve daha once bu bildiriyi yaptigim yazi ise hala gitmemis.

nikini dogrulamak icinde baktim ayni acaba dedim kullanici adinimi benzettim.

irakli arkadasdan bahsediyorsak bende cevrim disi ve kanalini onayladigimi soyledigim mesajimda henuz gitmemis.

evet ıraklı arkadaş. şimdi çevrimdışı ama birazdan gelir ben iletirim size döner.

evet ıraklı arkadaş. şimdi çevrimdışı ama birazdan gelir ben iletirim size döner.

Sagol kardesim ama donmesi onemli degil hesap ozetini kabul edip islemleri yapmasi sorun yasarsa zaten iletisim kurar sanirim fark etmedi bende hala daveti kabule dilmemis gorunuyor eger etmeyeceksede yine islemleri gerektigi gibi yapsin. Daveti red edebilir

Demistim ama duzeltiyorum kabul etmis... mailini kontrol etsin panel icin

Sagol kardesim ama donmesi onemli degil hesap ozetini kabul edip islemleri yapmasi sorun yasarsa zaten iletisim kurar sanirim fark etmedi bende hala daveti kabule dilmemis gorunuyor eger etmeyeceksede yine islemleri gerektigi gibi yapsin. Daveti red edebilir

Demistim ama duzeltiyorum kabul etmis... mailini kontrol etsin panel icin

hocam kaç günde kabul ediliyor bi kanal ? yani teklif geliyorr uygunsa

Bu kadar ısrara Cocacola'nın formülü açıklanırdı yahu :) Önceleri bedava domain almayı kafama koyduğum gibi bu konuyuda bir veya iki gün içerisinde çözerim ve burada paylaşırım arkadaşlar.Sonuçta bilgi paylaşılan birşeydir ve youtube de sınırsız bir madendir.

abi madem skype tan bi kaç kişiye anlattın o bi kaç kişi de çıkıp şuraya yazsın bari bu kadar insan boşa bekletilmesin ayıptır

Forum Kuralları 7. Blm ve 8. Blm

Bir mod gereğini yapar umarım.
Bu ve benzeri konuların sonunda hep tartışma çıkmıştır.
Somut bir bilgi veren bir konu değil.
Kategorisi ile'de uyumlu değil (Herhangi bir bilgi vermediği için).

Bu konudaki bazı kişileri şiddetle kınıyorum
neymiş arkadaş ben biliyorum bak siz bilmiyorsuz
sonra skypede birilerine anlattım vs bu laflar nedir arkadaşlar, neyin kafasısınız
hey hey hey bak ben biliyorum sen bilmiyorsun birde resimli bunu ispatlamış
hey Allahım ya bu konu neyin kafasıdır

[MENTION=1]Muslera06[/MENTION] serkan abi bu konuya şiddetle el atmanızı

Konuyu kilitliyorum arkadaşlar

Birşeyler bildiğini ima edip hava gazı sohbetler forumun paylaşımcı ruhuna aykırıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri