Youtube Temizliğe Başladı

Arkadaşlar lütfen biri cevap verebilirmi
diğer kanallarıma bişey olurmu
6 dk da kanalı uçurdum

hangi kanal bu? para kazanması kapatılan mı yoksa diğer adsense bağlı kanal mı?

Eğer para kazanması kapatılan kanala geldiyse bu mail o zaman sildiysen sorun olmaz olsa bile google + kes yaparak tekrar açılır 24 saat içinde.

Bugün bende sorun yok şimdilik ama dün 11.55 'de 2 kanalım kapatıldı.
Allah bu kanalları kapatanların evine ateşleeer salsınnn, önlerini kessinnn!...:D

hangi kanal bu? para kazanması kapatılan mı yoksa diğer adsense bağlı kanal mı?

Eğer para kazanması kapatılan kanala geldiyse bu mail o zaman sildiysen sorun olmaz olsa bile google + kes yaparak tekrar açılır 24 saat içinde.

adsenseye bağlı kanal

benim şuanda 12 kanalım var
ben bir kanalı açarım 3 gün sonra adsenseye bağlarım
atıyorum bugün bir kanal mı açtım bugün 1 yarın 2 ondan sonraki gün 3
üçüncü günde adsenseye bağlarım
ve bu para kazanması kapanan kanalı dün açtım ve yanlışlıkla dün adsenseye bağladım
yani benim bir not defteri kanal listem var
orda gün gün yazar atıyorum 1 martta adsenseye bağlanılacak kanallar
2 martta adsneseye bağlanılacak kanallar 3 martta... vs
böyle disiplinli çalışıyorum ben
dün 3 kanal açtım sözde bu kanalları 1 martta bağlıcaktım adsenseye
tarih yazmayı unuttum
ve bir kanalı bağladım, bağladıktan 5 dk sonra farkına vardım

neyse ucuz atlattım

tüm kanalların gmaillerini tek maile yönlendirdim, bu kanalların eposta ayarlarını ve plus bildirimlerinde tüm gereksiz tik işaretlerini kaldırdım
yani bana gereksiz tek bir mail dahi gelmiyor
yok kanalına video mu yüklendi yok biri kanalına mı abone oldu vs gereksiz tek bir mail dahi gelmiyor
ve bu kanalların maillerini yönlendrdiğim mailide gmail herald isimli bir program var onu kullanıyorum ben
mail geldiğinde alarm çalıyor
3 haftadır böyle çalışıyorum daha hiç kanallarım para kazanmaya kapanmadı toplu olarak
3 haftadır 2 kere oldu bu 10 gün önce yine hata ettim bir kanalı yanlışlıkla erkenden adsenseye bağladım o kanal para kazanmaya kapandı
onunla alakalı mail geldi kanalınız para kazanmaya kapandı diye ve bu kanal tüm kanalları etkiler bildiğiniz standart mail aninda silmiştim kanalı
deminde erkenden bağladığım kanalın para kazanması kapandı
ve gmail herald programı 1 dakika içinde alarm çaldı ve gerekeni yaptım

yeni hesap oluşturdum adsense bağladım ama reddetti :S
KrvA23.jpg

herhangi bi fikri olan var mı? nasıl bir yol izleyelim. eve geçince temiz ip den alayım bari yeni hesapları

---------- Mesaj saat 16:17:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:15:37 civarında gönderildi. ----------

peki hocam akabinde yeni kanal açıp adsense bağlayınca reddetme olayı oluyor mu?

şuanki patlayan kanalları silemem videoları yeni kanallara taşımam lazım :(

hayıro olmuyor :

40 tane kanalım kapatıldı üstelik sepeb gösterilen kanal tamamen tertemiz bir kanal

Arkadaşlar benim derdime bir çare bulun ne kadar gmail açtıysam hepsi ertesi gün patlıyor gmailleri androidden telefon onaysız acıyorum actığım gün adsenseye bağlıyorum ve en az 20 ana kanal patladı ne yapsam bir türlü çözemedim mesela ben hiç 10 gün arka arkaya kanal yönetemedim ikinci gün hepsi patlıyor buna nasıl bir çözüm buldunuz belki forumda vardır çözümü ama bir türlü bulamadım bir yardımcı olun birde videoyap botu kullanıyorum bunla ilgisi varmıdır saygılar herkese

Arkadaşlar benim derdime bir çare bulun ne kadar gmail açtıysam hepsi ertesi gün patlıyor gmailleri androidden telefon onaysız acıyorum actığım gün adsenseye bağlıyorum ve en az 20 ana kanal patladı ne yapsam bir türlü çözemedim mesela ben hiç 10 gün arka arkaya kanal yönetemedim ikinci gün hepsi patlıyor buna nasıl bir çözüm buldunuz belki forumda vardır çözümü ama bir türlü bulamadım bir yardımcı olun birde videoyap botu kullanıyorum bunla ilgisi varmıdır saygılar herkese

onaylı hesap satan arkadaşlardan alabilirsin fiyatları çok ucuz

yt bu hizla devam ederse ay sonu 2 kat para alcam

telif geldi bi tane, ama açık hala kanal.

evet bır telıfde ben yedım gece 02:00 da nbc unıversal dıye bı yerden gelmıs.anlamadıgım aynı vıdeolar mıllette mılyonları bulmus bende daha 100k bıle olmamıstı telıfı yedım.

Sabah topluluk yedim, 1 ay önce açtığım 10 kanalı birden kapattılar.

evet bır telıfde ben yedım gece 02:00 da nbc unıversal dıye bı yerden gelmıs.anlamadıgım aynı vıdeolar mıllette mılyonları bulmus bende daha 100k bıle olmamıstı telıfı yedım.

3 gün önce bende nbc den telif yedim hocam.. kaldırması için msj felan da attım dönmediler tabi :D kanalı sildim sonra.. :(

Coollabs vine videolarımın yarısına eşleşen göndermiş.

3 gün önce bende nbc den telif yedim hocam.. kaldırması için msj felan da attım dönmediler tabi :D kanalı sildim sonra.. :(

hocam muhtemelen bu gercek telif ve bu adamlara mesaj atmayın kaala almazlar.hatta yarın bır gun turkıyede yt telıflerınden dolayı mahkeme yolu acılırsa adamlara yolladıgımız maıller kanıt nıtelıgı bıle tasıyabılır.benım kanal guzel ızlenım alıyor ıyıde para bırıktı.silmeye kıyamam.zaten adsensede tek o kanal var :)

hocam muhtemelen bu gercek telif ve bu adamlara mesaj atmayın kaala almazlar.hatta yarın bır gun turkıyede yt telıflerınden dolayı mahkeme yolu acılırsa adamlara yolladıgımız maıller kanıt nıtelıgı bıle tasıyabılır.benım kanal guzel ızlenım alıyor ıyıde para bırıktı.silmeye kıyamam.zaten adsensede tek o kanal var :)

15dk ye kapanınca kanal silmekten başka bi çare yoktu hocam videolarım hep 20-50 dk arası malesef :)

Bu hesap, Topluluk Kurallarımızı ve/veya telif hakkı ihallerine yönelik hak taleplerini pek çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için feshedildi.

12 kanal mefta dün gece.
7'si iş yapıyordu diğer 5 kanal para bırakmıyordu.
Yine rastgele seçip içlerinden en çok kazandıranları patlatmış.
22 Şubatta para kazanmaları kapattı yılmadım, 12 kanalla mı pes ettircen beni Youtube?
:D

aynen temizlik var benim arkadaşlarında hesaplar gitti.Bence yapılan bu temizlikte kapatılmış olan kanaların kapanma sebebi spamdan daha çok tek bir ipden birden fazla kanala yüklenmek.Uzun süredir bunu test ediyorum.Bunun dışında yol izliyorum tek bir kanal bile kapatılmadı.Geçen ay aynı şekilde bende aynı ipden yükleniyordum 50 ye yakın kanalım kapatıldı.Size tavsiyem aynı ipden hesaplara çok fazla giriş çıkış yapmayın.Aynı gün içinde aşırı video yüklemeyin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri