Youtube Toplu Link Kopyalama

• Kullanıcı qwerty06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
bot kullanmayanlar için güzel bir çalışma, ama bot varken böyle şeyler ile ugraşmak bana uzun işi gibi geliyor alışmışız rahata

real-debrid.fr den 5 tl ye 1 haftalık premium uyelık alarak linkleri cevirerek idm ile toplu ındırme kolay bir şekilde başlatılabilr

Sitede 4 euro görünüyor. 5 tl 1 aylık premium nereden alabiliyoruz?

hocam lafın gelısı dedım.Deneme amaclı almak istersen 1 haftalık 5 tl dene.Site cok kalıte bir site.Fılm ındırme lınklerı olsun, youtube linkleri olsun, oyun indirme linkleri olsun, bunyesınde bulundurdugu bir çok cevirici serverla hakkını verıyor, 60-70 tane server cevirici bulunduruyor.Tek tek o serverlara uye olmayı denesen 500 tl paran gider.

---------- Mesaj saat 21:02:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:58:56 civarında gönderildi. ----------

bu site ne işe yarıyo hocam ? linkleri kendi hostlarına indirip yeni link mi veriyolar?

aynen oyle yapıyor youtube lınkını yapıstır indirme linki olarak sana geri getiriyor ordan da tüm linkleri konuda ki eklentilerle kopyalayıp idm 'e ince bir ayar yapıp indirebiliyorsun cok pratik oluyor yalnız vds lerde gecerlımı bılmıyorum youploader vds de server vds i normal pc ip si olarak görmüyor proxy olarak tanıyor bu konuda cok guvenlıklı bır sıte oldugu ıcın olsa gerek vds de işe yaramadı bilginize

Deneme imkani var mi peki hocam ben vk.com ile calisma yapiyorum ordan link verebiliyosa benim icin buyuk bi sikintiyi cozebilir...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Deneme imkani var mi peki hocam ben vk.com ile calisma yapiyorum ordan link verebiliyosa benim icin buyuk bi sikintiyi cozebilir...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

- Real-debrid-de Happy Hour (galiba 11-13 arası) var. Gün içinde bu saatlerde free hesapları olanlar da indirim yapabilirler.

Normal üyelik alarak bu saatler arası belli serverlar bedava

Vk.com maalesef yok bende arıyorum.Nette belli başlı programlar var ama işe yaramıyor :(

Idm vk.dan indirme yapiyor fakat ben bot ile yuklemek istedigimde sikinti cikariyor..toplu link ki gectim tek yukleme dahi sikinti ona cozum olabilirmi diye dusunmustum

*telefondan yaziyorum(tapatalk)

Idm vk.dan indirme yapiyor fakat ben bot ile yuklemek istedigimde sikinti cikariyor..toplu link ki gectim tek yukleme dahi sikinti ona cozum olabilirmi diye dusunmustum

*telefondan yaziyorum(tapatalk)

vk da tek tek indirme problem yaratıyorsa eklenti olarak choreme bunu kur çözülür diye umuyorum şimdi denedim sorun yok

https://sf-addon.com/helper/chrome/helper_last.crx?ts=1394126378659

KAYNAK
Sadece bir tıklama ile YouTube.com, Vimeo.com, Facebook.ru, Vk.com, RapidShare.com ve 40'dan fazla web sitesinden dosya indirin - SaveFrom.net helper opera eklentisi

Eyywallah :)çalıştı cidden büyük sıkıntıdan kurtardı beni idm'de 5 tıkta yaptığı işi tek tıkta yaptı benim için büyük fark teşekkür ettim :)

Misal youtube de bir kanalın sayfasına geldik videolar bölümünün toplu gösterildiği bir sayfa oradan linkleri toplu halde alıp ıdm ile indirebilirmiyim bu şekilde tek tek videolara tık yapmadan Oğuzhan ? :)

idm ile indirebilmen için bana linkleri çevirtmen gerekiyor linkleri turbobit vb. linkler gibi sadfasdfsd :D Yada Freeyoutube Downloader gibi bir program lazım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri