Youtube topluluk ihtarı nasıl geçebilirim

Hocam özelden değil burdan yazında hepimiz ogrenelim

Hocam özelden değil burdan yazında hepimiz ogrenelim

Özel dememi sakın yanlış anlamayın fixleniyor falan diyorlar o yüzden özel dedim :)

---------- Spam Engelliyici 02:59 ---------- Önceki Mesaj 02:59 ----------

izlenmedikten sonra geçse ne işe yarar hocam asıl tam ekran net geçirmeyi bulan varsa bende özele beklerim :D

hocam zamanla izleniyor nasıl geçtiğini söyleseniz yeterli :D:D:D

Malesef tek sorun kendi kanalini tutturmus spamci cakallar..adam babasjnn videosu gibi sikayet ederek dislike yapark gun boyu kanalinla ugrasior.karakterszler cogaldi..iste spamdn kapannca kimin veya kimlern sikayt ettigiettigi ciksa goruruz o cakallarin kanallarini

Özel dememi sakın yanlış anlamayın fixleniyor falan diyorlar o yüzden özel dedim :)

---------- Spam Engelliyici 02:59 ---------- Önceki Mesaj 02:59 ----------

hocam zamanla izleniyor nasıl geçtiğini söyleseniz yeterli :D:D:D

şu an benim bildiğim en geçerli taktik eski gmail hesabına yüklemek.

Malesef tek sorun kendi kanalini tutturmus spamci cakallar..adam babasjnn videosu gibi sikayet ederek dislike yapark gun boyu kanalinla ugrasior.karakterszler cogaldi..iste spamdn kapannca kimin veya kimlern sikayt ettigiettigi ciksa goruruz o cakallarin kanallarini
aynen öyle günlük 1600 tl getiren kanalımı 2 saat önce kadar patlattı adiler git kendin render yap kendi videolarınla uğraş benimle niye uğraşıyosun videonun izlenmesimi batıyor ben kazanamıyorum buda kazanmasın kafasındamılar anlamadım adi ş******ler

cvp

Eski mail olmasi neredeyse hic bir ise yaramiyor. Enazindan benim tecrubem bu sekilde
sonuc olarak bazı ozgun kanalalr bıle ucarken...
bızım yaptıklarımızın ucması normal uzulmıycen gıdene yada uzulcen yapacak bısey yok ama..onune bakıcan yola devam
gun basına ne aldım kar dıycen...

sonuc olarak bazı ozgun kanalalr bıle ucarken...
bızım yaptıklarımızın ucması normal uzulmıycen gıdene yada uzulcen yapacak bısey yok ama..onune bakıcan yola devam
gun basına ne aldım kar dıycen...

O konuda haklisiniz. Sonuc olarak eski mail ya da vs yonteme fazla bel baglamamak lazim bu isin dogasi belli zaten

ipden ve pc den kayanlanıyor. ben de ilk defa otomatik topluluk yiyorum vds'ten. başka bir pcden deneyin muhtemelen yemeyeceksiniz topluluk.

aynen öyle günlük 1600 tl getiren kanalımı 2 saat önce kadar patlattı adiler git kendin render yap kendi videolarınla uğraş benimle niye uğraşıyosun videonun izlenmesimi batıyor ben kazanamıyorum buda kazanmasın kafasındamılar anlamadım adi ş******ler

yaa hocam ciddi misiniz :( vallahi postunuzu gördüm çok üzüldüm Soyunu Sopunu S.. bak ya :(:(

Bu sorunun %100 çözümü varmış gibi umut tacirliği yapmaya gerek yok,adam kanalını hedefe koymuş sürekli flaglıyor ve sistem buna bir nevi müsaade ediyor,bireysel olarak napacaksın da bunu engelleyebileceksin ki:confused:

En alakasız videoları bile uygunsuz içerikten kapattırıyorlar sağolsun Google amca da seyrediyor,yazıklar olsun:D:D

Flag atan şrfszlr , çok değil sadece beş ay flag atmadan dursa herkes en az bir ev bir araba alacak ama işte ... :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri