Youtube Trend Keyworder v1.0

D
  • Kullanıcı duh4n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube icin Yararli Programlar
D

duh4n

Guest
Ücretsiz program:

Merhaba Arkadaşlar. Yazmış olduğum Youtube Trend Keyworder programı ile karşınızdayım. Bu program çok esnek ve arayüzü basite indirgenerek kodlanmıştır. Temel olarak 3 buton vardır. Amerikan toplistlerindeki keywordleri çekmek, Dünya toplistlerindeki keywordleri çekmek ve sonuçları kaydetmek.

Program o an için trendde olan videoları hızlı bir biçimde dolaşarak tüm meta keywordleri size gösterir.

Programın arayüz görüntüsü;
d40eo.jpg

Program tamamen ücretsizdir.

Dil : C#
Platform : Visual Studio 2008 Net FRAMEWORK 2.0
Geliştirici : duh4n
File: https://crackerznet.googlecode.com/files/Video Keyworder.rar
RAR ŞİFRESİ: www.duh4n.com
SHA1 Checksum: c358f5572302ebc10ed16eebe3628d4c3e9fe4b6
Lisans : Program tamamen ücretsizdir ve kullanmak için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmez. Bağışta bulunmak isterseniz; cazanetwork at gmail dot com paypal adresini kullanabilirsiniz.

Program kendi blogumdada yayımlanmıştır.

teşekkurler emegıne sağlık bunu denıycem,kelıme bazda mı eşlesen kelımeler mı cıkıyor yoksa dunyagenelı veya abd dıyıp butun kelımeler mı cıkıyor

teşekkurler emegıne sağlık bunu denıycem,kelıme bazda mı eşlesen kelımeler mı cıkıyor yoksa dunyagenelı veya abd dıyıp butun kelımeler mı cıkıyor

1. Amerikan Keywords: Amerika birleşik devletlerinde trend olan videolara ait tüm meta keywordleri listeler.
2. Tüm Dünya: Tüm dünya ülkeleri trend listelerindeki metaları tek tek listeler. Rusca, ingilizce, çince, japonya keywordler görmek mümkün ikinci seçenekte.

1. Amerikan Keywords: Amerika birleşik devletlerinde trend olan videolara ait tüm meta keywordleri listeler.
2. Tüm Dünya: Tüm dünya ülkeleri trend listelerindeki metaları tek tek listeler. Rusca, ingilizce, çince, japonya keywordler görmek mümkün ikinci seçenekte.

hocam burayı anladım da mesela, müzik diye anahtar kelıme aratıpda muzık ile ılgılı kelımeler abd veya dunya ulkelerı kapsamında cıkmıyor mu,yoksa abd veya dunya ulkelerını dırek tıkladıgımızda trand kelımeler mı cıkıyor,yanı kelıme bazında arama yapamıyormuyuz sımdı deneyemedım oyuzden soruyorum akşam evde ancak deneme fırsatı bulabılırım

hocam burayı anladım da mesela, müzik diye anahtar kelıme aratıpda muzık ile ılgılı kelımeler abd veya dunya ulkelerı kapsamında cıkmıyor mu,yoksa abd veya dunya ulkelerını dırek tıkladıgımızda trand kelımeler mı cıkıyor,yanı kelıme bazında arama yapamıyormuyuz sımdı deneyemedım oyuzden soruyorum akşam evde ancak deneme fırsatı bulabılırım

Öyle bir özellik eklemedim dostum. Sadece belirttiğim gibi iki seçenek var. :)

Öyle bir özellik eklemedim dostum. Sadece belirttiğim gibi iki seçenek var. :)

Kelıme bazı arama olurmu youtube anahtar kelıme şeklınde ozaman çok daha guzel olur emegınıze saglık basarılı bır program olmuş..

Eline sağlık.Bakalım ihtiyac görecek mi.Bu arada rar şifresi ne üstad??

Kelıme bazı arama olurmu youtube anahtar kelıme şeklınde ozaman çok daha guzel olur emegınıze saglık basarılı bır program olmuş..

Her türlüsü olur, hayal gücünle sınırlı. Yapılacak tek şey çıkartılan keywordlerin içerisinden istenilen kelimeleri aratmak. Program bunu tek satır kodla yapabilir.

Ama inan sende yapabilirsin. Keywordleri kaydettikten sonra "Music" diye aratırsan, varsa "music" le ilgili keywordleri görüceksin :)

---------- Mesaj saat 10:47:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:46:14 civarında gönderildi. ----------

Eline sağlık.Bakalım ihtiyac görecek mi.Bu arada rar şifresi ne üstad??

RAR ŞİFRESİ: "www duh4n com" tırnaklar olmadan ve boşluklara nokta koyun.

Nasıl Yapıyorsunuz Ya ÖyLe Programları

İyi seviyede programlama dili ve özellikle Soket programlama bilmeniz gerekecektir. Nesne tabanlı yani desktop uygulamaları için tavsiye edilen diller; c#, Delphi, Vb.net, C++, Java gibi nesneye yönelik dillerdir. Bunları çoğaltabilirsiniz. Ancak en popüler olanlar bunlardır.

Her türlüsü olur, hayal gücünle sınırlı. Yapılacak tek şey çıkartılan keywordlerin içerisinden istenilen kelimeleri aratmak. Program bunu tek satır kodla yapabilir.

Ama inan sende yapabilirsin. Keywordleri kaydettikten sonra "Music" diye aratırsan, varsa "music" le ilgili keywordleri görüceksin :)

---------- Mesaj saat 10:47:20 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:46:14 civarında gönderildi. ----------

RAR ŞİFRESİ: "www duh4n com" tırnaklar olmadan ve boşluklara nokta koyun.

anladım hocam ozaman ıyı bulunan keywordlerı worde yapıştırıp ctrl+f yaparak arama yapabılrız ozaman teşekkurler..

şimdi denedim ellerine saglı çok işime yarıyacak bu degerli paylaşımlar için çok teşekkürler.

indireceğim trojen falan içerme ihtimali yok değil mi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri