Youtube Tüm Paramı Yedi !!

sequieros

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.seqununseyahatnamesi.com
Merhaba arkadaşlar,

Birkaç aydır Youtube'dan uzak kalmıştım ancak Temmuz'un son iki haftasında tekrar yoğunlaşmaya başladım. Bu süre zarfında sıfır olan kazancı ay sonunda 200 $'dan fazla bir miktara getirdim. Az önce Adsense panelime baktığımda kesinleşen kazançlar, bu ilgilenmediğim birkaç ayın toplam değeri olan 32 $ olarak gözüküyor. Yani son iki haftalık emeğimin karşılığı olan 200 $ uçmuş. Bu ay bonuslarla birlikte ödeme almadığım ayların da dahil edilmesiyle yaklaşık 270 $ civarı bir şey bekliyordum.

Diğer yandan sebep olarak kapatılan iki kanalımı görüyorum. Ama o kanallarda sadece video düzenleme kısmına erişemiyorum. Uyarılarda sadece 2 hafta erişemeyeceksiniz yazıyor. Ama buna rağmen erişime kapatıldıktan sonra da tüm kazançlar Adsense panelime tıkır tıkır işliyordu. Üstelik daha önce de kanallarım kapanmıştı ama adsense'e yansıyan tüm para hesabıma geçmişti.

Yani şu an soğuk su içmekten başka yapacak bir şeyim yok mu?

Ben de Temmuzda 114 dolar kazandım

1 Ağustos Öncesi Ödenecek Kazançlar: 0,99 yazıyor.

Genel bir sorun var sanırım

---------- Mesaj saat 19:56:06 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:55:30 civarında gönderildi. ----------

Ayrıntılara tıkla bak youtube kazançları yansıtılmamış henüz oraya

Merhaba arkadaşlar,

Birkaç aydır Youtube'dan uzak kalmıştım ancak Temmuz'un son iki haftasında tekrar yoğunlaşmaya başladım. Bu süre zarfında sıfır olan kazancı ay sonunda 200 $'dan fazla bir miktara getirdim. Az önce Adsense panelime baktığımda kesinleşen kazançlar, bu ilgilenmediğim birkaç ayın toplam değeri olan 32 $ olarak gözüküyor. Yani son iki haftalık emeğimin karşılığı olan 200 $ uçmuş. Bu ay bonuslarla birlikte ödeme almadığım ayların da dahil edilmesiyle yaklaşık 270 $ civarı bir şey bekliyordum.

Diğer yandan sebep olarak kapatılan iki kanalımı görüyorum. Ama o kanallarda sadece video düzenleme kısmına erişemiyorum. Uyarılarda sadece 2 hafta erişemeyeceksiniz yazıyor. Ama buna rağmen erişime kapatıldıktan sonra da tüm kazançlar Adsense panelime tıkır tıkır işliyordu. Üstelik daha önce de kanallarım kapanmıştı ama adsense'e yansıyan tüm para hesabıma geçmişti.

YouTube kazançları 12-15 Ağustos arası gerçekleşecek. Telaşa gerek yok.

Arkadaşlar o kesinleşen kazanç blog ve ya sitenizden gelen kazançlar olmasın ?

Merhaba arkadaşlar,

Birkaç aydır Youtube'dan uzak kalmıştım ancak Temmuz'un son iki haftasında tekrar yoğunlaşmaya başladım.

1-Uzak kaldiginiz donemlerde youtube da neler degismis bir arastirin forumda.

2-Ustte soyledigimi yapin soguk su yerine derin bir nefes alacaksiniz.

yaw arkadaşlar yt de kazançların kesinleşmesi 12-15 i gibi olur .....arkadaş ara vermiş her neyse ama [MENTION=1316]Alex[/MENTION] sana ne oluyor ne zamndır forumdasın bilmiyonmu daha ne zmana kesinleşir kazançlar

bence de blog kazancı çünkü blog'umu 31 Temmuz'da açtım 1 günde 2.78 dolar getirisi oldu. şimdi 2.66 yazıyor.

youtube kazancı ise 300 küsür dolar gelecek, umarım fazla kesinti yapmazlar.

valla arkadaşlar cevaplarınız biraz olsun derin nefes aldırdı bana. Youtube-Adsense arası değişikliklerin 1 Nisan'dan itibaren değiştiiği falan biliyorum. Sadece ayrıntılar kısmında "kazançlar .. olarak hesaplandı. Bu ay ödeme yapılmayacak" ibaresi canımı sıkmıştı. O zaman bu demek oluyor ki önceleri, her ayın ilk haftasında kesinleşen kazançlarmıza her ayın 15'i gibi ekstradan bir miktar (yt kazançları) daha yatıyordu. Bu son değişikliklerle hem bu bonuslar hem de adsense panelimize günlük yansıyan kazançlarımız beraber yansıyacak. Doğru mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri