Youtube Türkçe kanalımın Para kazanmasını devre dışı bıraktı !!

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Benim günde 20 dolar getiren kanalım gitti hocam bugün :(

seninde mi reklamlar devre dışı bırakıldı? Yoksa kanalı mı kapadılar? vallaha senin durum daha kötü, senin yerinde olsam çıldırırdım, kazancı iyiymiş, geçmiş olsun dostum

---------- Mesaj saat 16:56:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:54:14 civarında gönderildi. ----------

Kanalında para kazanması kapanan kişiler kanal ülkelerini söyliyebilirmi.

İngiltere imiş bu kanalımın fake ülkesi

---------- Mesaj saat 16:57:41 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:56:34 civarında gönderildi. ----------

Vallaha hep üzülen arkadaşların telif ve kanal kapanma gibi üzüntülerini okuyordum çok şükür benim başıma gelmedi diyordum ama insan başı yanmayınca anlamıyormuş şimdi benim kanalım da ceza aldı

sana şöyle diyim daha demin benzer yaşadım. o videoları sildm geri geldi alaha şükür para kazanma butonu :D en son çare bütün videoları sil bence. geri gelme ihtimali yüksek olur en son çare ama

Kanalında para kazanması kapanan kişiler kanal ülkelerini söyliyebilirmi.

ulke ile alakali oldugunu sanmiyorum,

Christoph Poropatits

"Türk kullanıcıların online dünyadaki aktifliği ve trendleri yakından takip ettiği gerçeğinden hareketle, Türkiye'den çok yaratıcı ve ilginç başarı hikayeleri çıkacağına, iş ortaklığı programımızın her ölçekteki içerik üreticisinin dünyaya açılmasına ve ülkenin ekonomik gelişmesini destekleyecek bir platform olacağına inanıyoruz."

Dedi.!! aktif oldumu olmadimi olacakmi tarih varmi sartlar nelerdir arastirmak gerek

Bir Bilisim konusu hakkinda arastirma yaparken karsima cikti...

bugun 2 tane kanalım gitti abd seçiliydi ülkede.

nedeni bana göre üstüste gelen telif itirazı ve 3. taraf eşleşmeleri. telif hakkı içeren bir firmanın çok fazla videosunu, aynı kanalda paylaşınca böyle bir durum oluşuyor.

evet benimde reklamlar kapatıldı işin daha kötü yanı hiç telif yokken gitti çıldırmamak elde değil ama yapacak bişey yok işte başka kanal la devam ediyoruz.

Kapandı ya la benim de :( günde 5 $ kazandığım kanalım gitti, hiç uyarı almadan gitti, gitti gitti gittii :(

sana şöyle diyim daha demin benzer yaşadım. o videoları sildm geri geldi alaha şükür para kazanma butonu :D en son çare bütün videoları sil bence. geri gelme ihtimali yüksek olur en son çare ama

zaten bütün videoları silmek geçti içimde madem youtube bana para vermiyor ben de youtube'a izlenim alan videolarımı bırakıp hizmet etmem dedim içimden ama henüz silmedim en son sinirle silebilirim silince düzelirse de sevinirim inş.

---------- Mesaj saat 17:14:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:13:13 civarında gönderildi. ----------

Beyler sanırım 4-5 kişinin kanal hiçbir sebep yokken temizlenmiş, para kazanma iptal edilmiş, bu işte bir iş var beyler

zaten bütün videoları silmek geçti içimde madem youtube bana para vermiyor ben de youtube'a izlenim alan videolarımı bırakıp hizmet etmem dedim içimden ama henüz silmedim en son sinirle silebilirim silince düzelirse de sevinirim inş.

---------- Mesaj saat 17:14:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:13:13 civarında gönderildi. ----------

Beyler sanırım 4-5 kişinin kanal hiçbir sebep yokken temizlenmiş, para kazanma iptal edilmiş, bu işte bir iş var beyler

dizi yada fragman var mıydı kanalında hocam ?

arkadaşlar telif haklarıyla ilgili bir düzenleme olduğu açık. inş daha fazla kanalımız gitmez. yeni kanallar açıp devam ediyoruz durmak yok

Ben şunu anladım asla özene bezene bir kanal açmayacaksın, yani çok enerjini vermeyeceksin bir kanala, çünkü şıp diye 1 çırpıda kapandığında olan onca emeğine oluyor, bol bol kanal açıp devam edeceksin en güzeli bu

arkadaslar genelde topluluk uyarısı alırsa kanal çat diye gidiyor... benımde basıma gelmıstı ama 2 hafta sonra acılmıstı kanal kendiliğinden :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri