Youtube Türkiyenin Son HALİ !

Spam yap demedik de daha ergenliğe girmemiş çocukla şu içerik yapılır mı?

https://www.youtube.com/watch?v=xBp04vOGI_Q

Ben yapılır veya yapılmaz demiyorum. Asıl sorun ne biliyormusun? Asıl sorun bizde, bizim Millette. Bu videolar neden bu kadar çok izleniyor? Bu kadafr çok izlenmese bu içerikler yapılır mı? "Hee bu Türk milleti böyle şeylere bayılıyor, ben de benzer içerik yaparım parayı götürürüm" mantığı var. Ve eğer para kazandırıyorsa sen de yaparsın, herkes yapar. Birbirimizi kandırmayalım. "Yok ya ben yapmam böyle şeyler " muahbbetine girip birbirimizi kandırmayalım. Suç bunları izleyenlerde ve bunlara para kazandıranlarda. Eleştirmek boş iş. Çünkü suç eleştirenlerde zaten.

Bastım adiye şikayeti. İzlemedim nefret ederim küfürden. Hem de adinin oğlu küçük çocuğa küfürlü söylemleri aşılıyor. İnşallah kapanır gider. Valla arkadaşlar gençlik çok bozuk. Milletin ağzından küfür eksik olmuyor. Cümlenin başına ortasına sonuna da nokta olarak küfür koyuyorlar. Toplum çok fena. Allah sonumuzu hayır etsin.

Videoyu 10 dakikaya tamamlayabilmek için de sonuna aynı küfürleri tekrar tekrar koymuş

ben videoyu bildirdim bir baba olarak çocuğumu böyle yaparken düşünemedim Videoyu açtım ve bilgisayarın sesi açıktı çocuk küfür etmeye başladığında 7 yaşındaki oğlum salondan koşarak geldi ne izliyorsun baba dedi ben küfürleri duynca nasıl kapatacağımı bilemedim bu ne yaa resmen yazık

Valla ister beğenin ister beğenmeyin. Ama spam yapacağıma böyle bi kanal yaparım (küçük yaşta olsaydım yapardım muhtemelen) . Bizim millet icraat yapmak yerine onu bunu eleştirmeye bayılır. Bu kafayla da kimse bir adım atamaz :)

Marifet adım atmak mı yani sana göre?para kazanmak için herşeyi mübah gören insanlardan nefret ettiğim başka hiçbir şeyden nefret etmem.Böyle 100k kazanmaktansa adam gibi insan gibi 1k kazanç daha hoş geliyor,olmaz olsun böyle icraat,kaldı ki yapmak için küçük olmak ta şart değil,fırsatı(!) kaçırmış sayılmazsın.

Marifet adım atmak mı yani sana göre?para kazanmak için herşeyi mübah gören insanlardan nefret ettiğim başka hiçbir şeyden nefret etmem.Böyle 100k kazanmaktansa adam gibi insan gibi 1k kazanç daha hoş geliyor,olmaz olsun böyle icraat,kaldı ki yapmak için küçük olmak ta şart değil,fırsatı(!) kaçırmış sayılmazsın.

ben spame nazaran konuştum. mevzu para olmasa spam hiç yapılmaz. spam neden yapılır? Para kazanmak için değilmi. Daha doğrusu adi yoldan kışını bile kaldırmadan para kazanmak değilmidir spam yapmak ;)

Öyle olacağıma diğer türlüsünü yapardım diyorum. Benim de eğitim kanalım var. 1500 aboneli. Abone sayısı az ama öz. Adam gibi adamlardan oluşuyor kitle ;)

ben spame nazaran konuştum. mevzu para olmasa spam hiç yapılmaz. spam neden yapılır? Para kazanmak için değilmi. Daha doğrusu adi yoldan kışını bile kaldırmadan para kazanmak değilmidir spam yapmak ;)

Öyle olacağıma diğer türlüsünü yapardım diyorum. Benim de eğitim kanalım var. 1500 aboneli. Abone sayısı az ama öz. Adam gibi adamlardan oluşuyor kitle ;)

Kurduğun cümlelerle forumun spam yapan kısmına hakaret ettiğinizin farkında mısınız? Özgün veya değil o çocuğun o şekilde konuşması sana normal geliyorsa sanada diyecek bişey yok

@era
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

Kurduğun cümlelerle forumun spam yapan kısmına hakaret ettiğinizin farkında mısınız? Özgün veya değil o çocuğun o şekilde konuşması sana normal geliyorsa sanada diyecek bişey yok

@era
arkadaş paranın köpeği olmuş https://www.ytpara.com/youtube-alis...lik-duzenli-gelir-kazanmak-ister-misiniz.html diğer hesabıda budur mutli hesapla atıp tutmak kolay

---------- Spam Engelliyici 11:19 ---------- Önceki Mesaj 11:15 ----------

belli oluyor spam yapmadığın https://www.ytpara.com/youtube-hakk...ununu-azaltmak-icin-yapilmasi-gerekenler.html ezik seni

ne iğrenç bi ses tonu varya itici ve çocuk olmasıda ayrı bir sıkıntı valla bilemedim ya..

ailesi hiç mi kontrol etmiyorlar ?

@era

Benim derdim o çocuk falan değil. Spam bana göre iticidir. Ben fikirlerimi yazıyorum burada. Katılmak zorunda değilsin. Çekemk zorunda da değilsin :) Spam benim için emek vermeden para kazanmaktır. Gerçekçi olalım. Spam zaten emek vermemektir. Başkasının emeği üzerinden kazanmaya çalışmaktır :) Bunun aksini iddia ediyorsan buyur yaz. Ben kimseye hakaret etmiyorum. Fikirlerimi yazıyorum.

---------- Spam Engelliyici 12:01 ---------- Önceki Mesaj 12:00 ----------

arkadaş paranın köpeği olmuş https://www.ytpara.com/youtube-alis...lik-duzenli-gelir-kazanmak-ister-misiniz.html diğer hesabıda budur mutli hesapla atıp tutmak kolay

---------- Spam Engelliyici 11:19 ---------- Önceki Mesaj 11:15 ----------

belli oluyor spam yapmadığın https://www.ytpara.com/youtube-hakk...ununu-azaltmak-icin-yapilmasi-gerekenler.html ezik seni

Varya çok alemsin. Sana katıla katıla gülüyorum. Haftalardır bana multi diyorsun. E şikayet etsene :D Niye laf yapıyorsun hala :D Çok alemsin hakikaten.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri