Youtube ünlem işini şu aşamaya getirecek sanırım (KENDİ DÜŞÜNCEM))

• Kullanıcı gokhans19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

gokhans19

Kayıtlı Üye
Son zamanlarda malum ünlem sorunu elimizi kolumuzu bağladı. Benimde aklıma youtubeun ne yapmaya çalıştığıyla ilgili birkaç şey geldi.

Bana kalırsa youtube bundan 3-5 ay sonra bütün kanallardaki yüklenecek her videoya ister özgün ister spam farketmeden direkt ünlem çıkartacak. Ondan sonrada para kazanmak isteyen herkes videolarını kanıtlasın diyecek. Bu yükün altındanda botlarla kalkabilir.

Benim düşüncem bu yönde. Bana kalırsa şuan bu sistemin temelleri atılıyor. Şimdi bazı videolar için kanıt isteyen youtube yakında bütün videolar için kanıt isteyebilir. Siz ne dersiniz? Yakında video yüklerken yandak bir menüdende anında kanıt istek bölümü açılırsa şaşırmam.

Guven sistemine gore calisiyor artik youtube. Ne kadar cok kanit saglarsin, o kadar az unlemle karsilasirsin.

3-5 aya gerek yokki.
5dk dan uzun Video at %99'u zaten direkt ! . . .
:D

3-5 ay değil daha kısa sürede tek çözüm tüm youtuberların birkaç aylığına ytyi bırakması adamlar tehlike geçti zannedince tekrardan atağa geçecez

412 videomdan 315 'ni kanıtladım...Ünlem gelen 120 tane idi 15 'er 20 'şer gönderdiler...Ama ne olur ne olmaz ben hepsini kanıtlayacağım inat ettim İmanım gevredi yemin ederim.Hergün kağıt evrak doldu evim valla. Zor arkadaş bu işler..Özgün çalışsanda dert çalışmasanda...

412 videomdan 315 'ni kanıtladım...Ünlem gelen 120 tane idi 15 'er 20 'şer gönderdiler...Ama ne olur ne olmaz ben hepsini kanıtlayacağım inat ettim İmanım gevredi yemin ederim.Hergün kağıt evrak doldu evim valla. Zor arkadaş bu işler..Özgün çalışsanda dert çalışmasanda...

Kağıt paralarını çıkarabildinmi bari :)

Kağıt paralarını çıkarabildinmi bari :)
Hocam yemin ederim hayatımdan bezdim...Kağıt gördüm mü içim gidiyor...Gece mesaideyim.Gündüzleri bide bunlarla uğraşıp durdum..Değdi bilmiyorum bu Youtube gene bişe bulur bana...Zorlarına gidiyor..Benden böle bir atak beklemediler...Gelen kutusunda support kısmı 850 'yi buldu..Geriye dönüp bakıyorum vay be diyorum..Sevgilime mrb bile demekten aciz üşengeç ben youtube ile resmen leyla mecnun oldum.Sevdiğim zaten senin hayatında başka biri var sölemiyorsun dedi....Ulan ya hayat çok acımasız ben napım...

Kanitlari botla denetlemeleri mumkun degil. O yuzden oyle biseyin altindan kalkamazlar bence.

Hocam yemin ederim hayatımdan bezdim...Kağıt gördüm mü içim gidiyor...Gece mesaideyim.Gündüzleri bide bunlarla uğraşıp durdum..Değdi bilmiyorum bu Youtube gene bişe bulur bana...Zorlarına gidiyor..Benden böle bir atak beklemediler...Gelen kutusunda support kısmı 850 'yi buldu..Geriye dönüp bakıyorum vay be diyorum..Sevgilime mrb bile demekten aciz üşengeç ben youtube ile resmen leyla mecnun oldum.Sevdiğim zaten senin hayatında başka biri var sölemiyorsun dedi....Ulan ya hayat çok acımasız ben napım...
Yapacak bi şey yok sevgiline aramıza yutup girdi diyeceksin :)
Şaka bir tarafa iyi çalışmışsın inş karşılığını alırsın..

Partner kanallara da zaten yakında güncelleme gelecek falan diyorlardı. Kökten bitirin de kurtulalım. Yakında para için kamera karşısına geçer, hepimiz meşhur oluruz kötü mü. :)

Yapacak bi şey yok sevgiline aramıza yutup girdi diyeceksin :)
Şaka bir tarafa iyi çalışmışsın inş karşılığını alırsın..

hocam sağolasın...herşey gelecek adına ona sölemiyorum işlerden bahsetmiyorum.zira anlamaz zaten sölesemde.çok kazanmıyorum zaten..amacım çok kazanmak değil.biraz keyfi biraz iş diyelim.özgün devam ediyorum.tek adsense tek kanal...bir idealim var yapım şirketi kurmak...inş onun için çabalıyorum.hayat bu kime ne getirir kimden ne götürür herşey kısmet meselesi.sağlığımız keyfimiz yerinde olsun gerisi gelir nasısa.

Dün botla 15-20 video attım sonra bi baktım bütün hepsi yok ünlem yok zart yok zurt diye bot hepsini geri silmiş 0a 0.:D

hocam sağolasın...herşey gelecek adına ona sölemiyorum işlerden bahsetmiyorum.zira anlamaz zaten sölesemde.çok kazanmıyorum zaten..amacım çok kazanmak değil.biraz keyfi biraz iş diyelim.özgün devam ediyorum.tek adsense tek kanal...bir idealim var yapım şirketi kurmak...inş onun için çabalıyorum.hayat bu kime ne getirir kimden ne götürür herşey kısmet meselesi.sağlığımız keyfimiz yerinde olsun gerisi gelir nasısa.

İnşaallah idealine kavuşursun kazandığın tecrübelere ilerde çok işine yarayacağı kesin insanın azmedip sabredipte elinden ne kurtulmuştur başarılar
özgün çalışman güzel zamanla geç te olsa sağlam para bırakacağını düşünüyorum ben

Bu uygulama partnere de gelicekmiş , ne kalkması kardeşim keşke dediğin gibi olsa :(

youtube to youtube yapınca videoları tanıyor dediler bizde farklı sitelerden alma başladık 40-50 video sonra yine ünlem yine ünlem.Bu işte bi iş var ama hadi hayırlısı bakalım.Sanıyorum artık youtube hem görsel hem işitsel hemde digital tarama sistemini tam anlamıyla oturttu hepimize :))

youtube to youtube yapınca videoları tanıyor dediler bizde farklı sitelerden alma başladık 40-50 video sonra yine ünlem yine ünlem.Bu işte bi iş var ama hadi hayırlısı bakalım.Sanıyorum artık youtube hem görsel hem işitsel hemde digital tarama sistemini tam anlamıyla oturttu hepimize :))

yt to yt yapmayla alakasi yok. yeni bi kanala 5 dakikadan kisa 1000+ video yukle yt to yt olarak. Gelecek unlem tas catlasin 100 tane falan olur

Yeşil ışıklarımla bu olayın partnere sıçrayacağı kara günü bekliyorum :D

yt to yt yapmayla alakasi yok. yeni bi kanala 5 dakikadan kisa 1000+ video yukle yt to yt olarak. Gelecek unlem tas catlasin 100 tane falan olur

onuda denedim arkadaşım,hatta günlük 3-5 video da attım ama 3 gün sonra tekrar ünlem gelmeye başladı attıgım her videoya.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri