unlisted konusunu görünce aklıma ilk açtıgım yt kanalı geldi

3 yıl önce ytye ilk başladıgımda açtıgım 2 kanal vardı.bunlardan birisine yükledigim ilk videolardan birisine 5k izlenim almıştım unlisted yöntemi ile.aradan 3 yıl geçmiş,videoda 300k civarı izlenim var şuan.video içerigi güzel bişey olsa kesin çok işime yarardı,kısa ve önemsiz bi video seçmişim.sonuçda test için yükledigim bi videoydu.adsense e baglıydı ve 2 yıl boyunca her ay 250-300tl para aldım bu kanaldan.kanal hala sapasaglam duruyor ama baglı oldugu adsense hesabım,bi film kanalım yüzünden banlandı.bu kanalında otomatik olarak para kazanması gitti.kanalda binlerce organik abone,milyonlarca izlenim var ve 3 yıl önce yükledigim videolar hala izleniyor.ilgili kelimelerde hem google hem ytde üstlerde ama hiçbi işime yaramıyor.bigün belki para kazanması tekrar açılır diye bakıyorum arada fakat açıldıgı yok.biçok gereksiz,küçük kanalım aynı durumdayd ve bi süre sonra para kazanmaları açıldı ama bunun gibi yüksek aboneli,izlenimli kanallarım açılmadı ne yazıkki

uzun zamandır izlenim almadım,alacak güzel bi yer bulursam bende tekrar bi deneyeyim yarı özgün bi kanalımda.spamda kullanmaya bencede gerek yok.