Youtube Unlisted Metot

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 gündür ilk sayfada 4 hane bıraktı.Spam için değil de funny, prank, car, crash ,Trump gibi yüksek aranma hacimlerinde kullanılıp iyi para kazanılabilir.

NOT:Özel mesaj atmayınız.Yeni test ettiğim bir sistem.Sürekli uygulamıyorum.Test edip kendiniz karar verin.

hocam ne kadar süredir ilk sayfa da. ne zaman genele aldınız yani. biliyorsunuz orda kalma süresi önemli...

Spam için aramalarda üst sıralara çıkmak büyük risk. Ama özgün için çok güzel bir taktik. Paylaşım için saolun hocam..

izlenme olmadıktan sonra yaptığın spamın ne anlamı kalıyor. kim takar riski??

İzlenimlerin sadece aramalardan mı geldiğini sanıyorsun? Önerilen diye birşey var hocam. En temizi o.

---------- Spam Engelliyici 12:43 ---------- Önceki Mesaj 12:42 ----------

2 gündür ilk sayfada 4 hane bıraktı.Spam için değil de funny, prank, car, crash ,Trump gibi yüksek aranma hacimlerinde kullanılıp iyi para kazanılabilir.

NOT:Özel mesaj atmayınız.Yeni test ettiğim bir sistem.Sürekli uygulamıyorum.Test edip kendiniz karar verin.

Aynen hocam dediğiniz çok mantıklı o zaman.

Son düzenleme:

hocam %100 izlenme ye acaba nerden aldın söyleme şansın varmı

Bir forumdan aldım.Normalde 50k satan yer bulmak zor.Ulaşmaya çalıştım bugün ulaşamadım.Soran birkaç arkadaş daha vardı.Aynı şartları sağlayan başka bir satcıdan da alınabilir.Genelde burayı kullanıyorum.Burdaki izlenimler dünya geneli, tek bir ülkeden göndermiyorlar.

https://www.socialmedia.garden

lEP39Q.png

hocam %100 izlenme ye acaba nerden aldın söyleme şansın varmı

Bu liste dışı yöntemini genelde ben film, dizi için kullanıyordum. 2 gün dayanıp gidiyordu hocam videolar.
Demek ki izlenme satın alacağın yer önemli.

Son güncellemelerden sonra hiçbir izlenim işe yaramıyordu.Kaliteli yerden izlenim alındığında hala çok etkili bir yöntem.Özellikle amerika ve batı avrupadan hit gelmesi lazım.Diğer yandan meksika dizisi yayınlıyorsanız hitin meksika olması gerektiğini düşünüyorum.

İngilice dizi film yayınlayıp rusyadan, bulgaristandan ya da Türkiye'den gelen hitin işe yaramaması mantığa yakın geliyor.
Bu liste dışı yöntemini genelde ben film, dizi için kullanıyordum. 2 gün dayanıp gidiyordu hocam videolar.

qqtube de 50k izlenim abd seçiliyken 60 dolar fiyat veriyor ancak paypal dışı ödeme almıyor

Pahalı ya, 50k ya gerek yok, kategorisine göre 5-10 k aralığı da yetebiliyor. Deneyin önce çalışacağınız kategoriye göre. direk 200 lira harcamayın :D (not spam çalışmayan incubus'tan gelecek bilgileri ne kadar önemserseniz artık :D)

filmde işe yariyomu hocam izlenmler bazen görüyorum adam 2-3 günde milyon izlenm aliyo filmden . 2-3 gün kalsa bile yüksek izlenm alabiliyormuydunuz siz ? bikaçyüzbin veya milyon

:) o değilde ben liste dışı olayı hala çalışıyor derken millet artık çalışmıyor diye ısrarla beni bastırmaya çalışıyordu :) [MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam sayesinde tekrardan gündeme geldi. ben uzun bir süredir bu yöntemle çalışıyorum arkadaşlar bir sorun yaşamadım sorunsuz ödememi alıyorum.

NOT : izlenmeyi facebook üzerinden sayfalardan gönderiyorum izlenme satan sitelere pek güvenmiyorum. youtube %60 ihtimalde olsa sahte izlenme olduğunu anlıyıp kanalı banlıyor.

Burda ülke faktörü önemli bence.Test eden arkadaşlar konuya yazarsa durumu daha iyi anlayacağız.Ha iyi bir izlenim kaynağınız varsa unliste hiç gerek yok bence.Zaten onu besleyeceksiniz.
:) o değilde ben liste dışı olayı hala çalışıyor derken millet artık çalışmıyor diye ısrarla beni bastırmaya çalışıyordu :) [MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam sayesinde tekrardan gündeme geldi. ben uzun bir süredir bu yöntemle çalışıyorum arkadaşlar bir sorun yaşamadım sorunsuz ödememi alıyorum.

NOT : izlenmeyi facebook üzerinden sayfalardan gönderiyorum izlenme satan sitelere pek güvenmiyorum. youtube %60 ihtimalde olsa sahte izlenme olduğunu anlıyıp kanalı banlıyor.

filmde işe yariyomu hocam izlenmler bazen görüyorum adam 2-3 günde milyon izlenm aliyo filmden . 2-3 gün kalsa bile yüksek izlenm alabiliyormuydunuz siz ? bikaçyüzbin veya milyon

5k atıyordum hocam ben 15k falan oluyordu akşama. Ancak bende Adsense yoktu Quize sokmaya çalışayım derken de patlıyordu pis spamcılar yüzünden videolar. Ondan Adsense ile vur kaç yapılabilir.

hocam yanlış anlama ama 50k izlenime çıksın bi zahmet
tutarsa sayfada kalır ama tık gelmezse düşer tekrar

Net olarak 5-6 gün geçmesi lazım videonun ilk sayfadaki istikrarını koruduğunu hitin stabil hale geldiği ve akabinde ufaktan ufaktan önerilere düştüğünü görmek için. Sonuç olarak çekilen hitinde silinmediğini gene 5-6 gün sonra gördüğümüz de Drop hocamın yaptığı çalışmanın etkili olup olmadığı net olarak ortaya çıkacaktır.

arksdaslar bır kere cızgı fılm kanalına aldım ızlenım dusuk aldım..
dusuk alcaksanz hıc almayın hıcbırseye yaramıyor bılgınız olsun..
5k felan yanı ıse yaramıyor.yuksek ratetıonlu ızlenımdı nerdeyse tamamını ızledıler ama bos..ulkelere dagıtılmıs haldeydı ızlenım.
ama belkı yuksek ızlenımde ıse yarar kı soyle zaten eskı taktıktede ılk sayfaya cıkma etkenlerındne bırı 30k ustu ızlenımdı dıe bılıorum tabı ekstralarıda var.

Arkadaşlar bebim özgün kanala da böyle bişe yapsam nasıl olur. Çocukların eğlenceli videolarını paylaşıyorum. Lunaparkta vb. Şimdiye kadar hiç izlenim falan işlerine girmedim. 1 yıllık kanal 150 k anca izlettirebildim. İngilizce. Ne dersiniz. Tutarmı patlar mı.

Arkadaşlar bebim özgün kanala da böyle bişe yapsam nasıl olur. Çocukların eğlenceli videolarını paylaşıyorum. Lunaparkta vb. Şimdiye kadar hiç izlenim falan işlerine girmedim. 1 yıllık kanal 150 k anca izlettirebildim. İngilizce. Ne dersiniz. Tutarmı patlar mı.

Kanalındaki herhangi bir videonu yeni bir kanala başlığı etiketleri farklılaştırıp yükleyerek bir deneme yapabilirsin. Maksat mevcut kanalına herhangi bir zarar gelmesin. :) Yaparsan sonucu da bizlerle paylaşırsın artık. Edit: eski tarihli boş bir kanal olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri