Youtube Unlisted Metot

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam ne yaptınız? Videonun durumu konumu ne durumda? Önerilenlere ufaktan ufaktan girmeye başladı mı? Mevcut yerini koruyor mu? İzlenimler ne alemde bilgilendirirseniz memnun olurum.

sahibi yeni üye olanlara 1000 low retention izlenimi 0.40 dolardan ref olarak veriyor.Normal fiyatları sitedeki fiyatlar.Kendisi BHW üyesi girip iletişime geçebilirsiniz.
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] Hocam https://www.socialmedia.garden/ burda 0,40$ dan satılan izlenimi alabiliyormuyuz aktifmi yani denedinizmi ayrıca önerebileceğiniz başka satıcılar var mı nasıl iletişim kurabiliriz ?

Video 1. sayfa 5. sıraya düştü.2 gün öncenin istatistik resimleri aşağıda.

A38jEB.png

0yW38Y.png

40WND7.png

Şimdiki hali

J38jX5.png

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam ne yaptınız? Videonun durumu konumu ne durumda? Önerilenlere ufaktan ufaktan girmeye başladı mı? Mevcut yerini koruyor mu? İzlenimler ne alemde bilgilendirirseniz memnun olurum.

BHW ne hocam nasıl iletişime geçeceğiz yani ingilizce mi bilmek gerekiyor normal fiyatı 1.4 dolar mı

sahibi yeni üye olanlara 1000 low retention izlenimi 0.40 dolardan ref olarak veriyor.Normal fiyatları sitedeki fiyatlar.Kendisi BHW üyesi girip iletişime geçebilirsiniz.

Video 1. sayfa 5. sıraya düştü.2 gün öncenin istatistik resimleri aşağıda.

A38jEB.png

0yW38Y.png

40WND7.png

Şimdiki hali

J38jX5.png

hocam bunlar şuanda organik izlenim dimi ? birde bhw deki arkadaşın k adını verebilirmisin

Sitesine üye olana 1000 izlenimi 0.40 tan veriyor.sadece 1000 izlenim.
BHW ne hocam nasıl iletişime geçeceğiz yani ingilizce mi bilmek gerekiyor normal fiyatı 1.4 dolar mı

---------- Spam Engelliyici 18:00 ---------- Önceki Mesaj 17:55 ----------

Arkadaşlar satıcılar önemli değil HR Retention 50k üstü kim veriyorsa kategorinizi hesaba katıp deneyebilirsiniz.Piyasada fazla kaliteli izlenim veren kalmadığı için fiyatları uçuk.1,4 dolardan satıyorlar.

Kaliteli izlenim veren siteler (Benim bildiğim.Çok sorulduğu için veriyorum):

Kod:
https://www.socialmedia.garden/home

Kod:
http://clients.claimsocialauthority.com/login

paypal dışı ödeme almıyorlar ki nasıl ödeme yapacaz

hocam videoyu genele aldıktan sonra video ilk sıraya çıkması ne kadar sürdü, 1 saat 2 saat ? veya izlenimler bitince
teşekkür ederim şimdiden.

Saatini kesin bilemiyorum akşam yatarken genele almıştım.

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam İzlenim facebook referrerli ve masaüstünden gemiştir.Mobil değildir.Ülkesi % 92 US % 8 bilinmeyen olarak gözükmektedir. burada ne demek istediniz acaba facebook referrerli dediğiniz videoyu facebook ta paylaşıp o linkimi verdiniz, yoksa ziyaretçiler öncesinde facebook a mı yönleniyorlardı ?
teşekkür ederim şimdiden.

İzlenimi satan öyle gönderiyor.2. testte de video ilk sayfaya çıktı.İzlenimi üstteki sitelerden aldım.Sağda solda yöntem aramanıza gerek yok.Deneyin ve kararınızı verin.

Son düzenleme:
Yöntem çok facebook üzerinden yapılabilir tabi büyük bir grup ya da sayfa olması şart.

paypal dışı ödeme almıyorlar ki nasıl ödeme yapacaz

Bir çok sorunu bimer, ankara içi mavi masa gibi devlet kanallarına yazarak çözen biri olaraktan şöyle bir fikrim var Katip. Burada bir konu açıp tüm arkadaşların da desteği ile Paypal ile ilgili Bimer'e yazmak aklımda sen ne düşünürsün ?

Yurtdışı paypal açın arkadaşlar, kredi kartınızı onaylayın sonra da yapın ödemenizi :(

Hocam yurtdışı paypalı TR Kartları ile onaylayabiliyor muyuz.Bunun ayrıntılarını anlatırsanız sevinirim.

Usta normal kredi kartından emin değilim; ancak ben online bankacılıktan sanal kart oluşturdum. Almanya'dan da bir adres verdim (arkadaşımın adresi) ve açtım. Sadece kart ile onaylama yapıp sanal karttan harcama yapabiliyorum istediğim gibi normal. Türkiye'de nasıl onaylıyorsanız aynı şekilde yurt dışında da :confused:

drop hocam lıke ve dısslıke ı nezaman aldınz unlıstteykenmı genele aldıgınızdamı

Proxy veya vpn kullandınız mı?Boşuna o kadar komisyon ödüyoruz.
Usta normal kredi kartından emin değilim; ancak ben online bankacılıktan sanal kart oluşturdum. Almanya'dan da bir adres verdim (arkadaşımın adresi) ve açtım. Sadece kart ile onaylama yapıp sanal karttan harcama yapabiliyorum istediğim gibi normal. Türkiye'de nasıl onaylıyorsanız aynı şekilde yurt dışında da :confused:

Unlisteyken.Şunu söyleyeyim.Genelde de bu yöntem işe yarayabilir.Özgün videolarda kullanmak daha mantıklı gibi.
drop hocam lıke ve dısslıke ı nezaman aldınz unlıstteykenmı genele aldıgınızdamı

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri