Youtube Unlisted Metot

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Proxy veya vpn kullandınız mı?Boşuna o kadar komisyon ödüyoruz.

Yok hocam, ben hiçbir şey yapmadım :D Direk Türkiye'den girdim, üye oldum, sanal kart ile onay yaptım, kullandım. Almanya için denedim ve Almanya adresi verdim bir tane. Doğru adres verin de sonra özellikle harcarken değil de para gelecek olursa paypal'e adres doğrulama kimlik doğrulama falan isterlerse diye. Para harcarken sorun çıkmaz ama.

cvp

Proxy veya vpn kullandınız mı?Boşuna o kadar komisyon ödüyoruz.

Unlisteyken.Şunu söyleyeyim.Genelde de bu yöntem işe yarayabilir.Özgün videolarda kullanmak daha mantıklı gibi.

bı deneme yapma dusuncem var hocam..bakalım..
en dogal halıyle tutan kanalı yt gerıye ındırıp hıtı bıtırdı sınır oldum..
bı denıycm bakalım bunu denersem sonucları paylasırım

Bazı ek açıklamalar yapayım.Sonra iş size kalmış.Ben kanalları ilk açığımda backlink çalışması ve sosyal medya hesapları oluşturup bunları kanalıma bağlıyorum.Eğer kanal özgün ve uzun vadeli ise bir domain alıp bunu kanalıma bağlıyorum.Kanala adwords ve analitycs hesaplarını bağlıyorum.Banner resim sosyal linkler açıklama kısmı , tartışma kısımlarını düzenliyorum.Google plus sayfamı düzenleyip linkleri ekliyorum.IFTT'ye gidip youtube rss adresini ekleyip bunları açtığım hesaplara bağlıyorum.Alt ağlar oluşturuyorum.Bu şekilde bazı kanallarım hiç izlenimsiz ilk sayfaya çıkabiliyor.Google ilk sayfa bu şekilde zaten garanti.Başka bir iş yapmanıza gerek yok.

Youtube 'da ise bir veya 2 videonuz tutarsa diğer videolarınız da otomatik yükselir.Bir iki videoya yüksek rekabetli bir kategori ise 100k almak çok değil.Getirisi kat kat fazla olacaktır.

Bundan sonrası size kalmış.Umarım başarılı olursunuz.Lütfen skype ve özel mesajları(sistemi kapattım zaten) soru için kullanmayın , çok bunalıyorum.Varsa bir sorunuz burdan sorun herkes faydalansın.Bilen diğer arkadaşlar da konuya katılsın.

Son düzenleme:
Bazı ek açıklamalar yapayım.Sonra iş size kalmış.Ben kanalları ilk açığımda backlink çalışması ve sosyal medya hesapları oluşturup bunları kanalıma bağlıyorum.Eğer kanal özgün ve uzun vadeli ise bir domain alıp bunu kanalıma bağlıyorum.Kanala adwords ve analitycs hesaplarını bağlıyorum.Banner resim sosyal linkler açıklama kısmı , tartışma kısımlarını düzenliyorum.Google plus sayfamı düzenleyip linkleri ekliyorum.IFTT'ye gidip youtube rss adresini ekleyip bunları açtığım hesaplara bağlıyorum.Alt ağlar oluşturuyorum.Bu şekilde bazı kanallarım hiç izlenimsiz ilk sayfaya çıkabiliyor.Google ilk sayfa bu şekilde zaten garanti.Başka bir iş yapmanıza gerek yok.

Youtube 'da ise bir veya 2 videonuz tutarsa diğer videolarınız da otomatik yükselir.Bir iki videoya yüksek rekabetli bir kategori ise 100k almak çok değil.Getirisi kat kat fazla olacaktır.

Bundan sonrası size kalmış.Umarım başarılı olursunuz.Lütfen skype ve özel mesajları(sistemi kapattım zaten) soru için kullanmayın , çok bunalıyorum.Varsa bir sorunuz burdan sorun herkes faydalansın.Bilen diğer arkadaşlar da konuya katılsın.

hocam bilgiler çok güzel ancak takıldığın bir yer var IFTT nedir?

https://ifttt.com/
Youtube'ya bir video üklediğimde diğer ağlarda otomatik paylaşılmasını burdaki recipe denen uygulamalar sayesinde çözüyorum.
rEp63N.png

hocam bilgiler çok güzel ancak takıldığın bir yer var IFTT nedir?

Son düzenleme:
facebook referansı ile gönderen siteler var hatta savaş hocam paylaşmıştı konuda.

Not: Bakmak ile görmek farklı şeylerdir arkadaşlar:) Lafım geneledir...

Şöyle yapılabilir gerekli olanlar ve yapılması gerekenler ;

1:Eski facebook hesapları satın alınacak
2:gruplara katılacaksınız tabi bunun botu var r10 da
3:Günde 15 gruba katılacaksınız
4:Grup katılımları bittikten sonra paylaşım var günde 1 defa paylaşım yapaksınız bunun da botu var
5:En önemlisi ise içerik video çok kaliteli olmalı yoksa izlenmez boşa kürek çekersiniz bunları yaparsanız gerisi gelir :)

Bu yöntemi kullanacaktım ama zamanım olmadı o yüzden askıya aldım her şey tamam ama zamanım yok bu sayede hiti çekebilirsiniz hem organik hem de yt nin gözüne batmazsınız burada önemli olan facebook hesapları yani 5-10 tane facebook hesabı ile olmaz baya olması lazım :)

Bot çok var.Ama bu sistem ücretsiz ve ilk kurulum dışında hiçbirşey yapmanıza gerek yok.Sağa sola paranızı harcamayın kolay kazanılmıyor.Sadece işinize yoğunlaşın, sihirli bir değnek yok.Sihir ancak çalışmadan geçiyor.Ha bunların 10'da birini garip rakamlara satanlar var.

Burda tek gayem bizim insanlarımızın kazanması.Ne hintlisi, ne amerikalısı, ne youtube'u ne google'ı umrumda bile değil.Umrumda olan tek şey kendi insanımız.

Şöyle yapılabilir gerekli olanlar ve yapılması gerekenler ;

1:Eski facebook hesapları satın alınacak
2:gruplara katılacaksınız tabi bunun botu var r10 da
3:Günde 15 gruba katılacaksınız
4:Grup katılımları bittikten sonra paylaşım var günde 1 defa paylaşım yapaksınız bunun da botu var
5:En önemlisi ise içerik video çok kaliteli olmalı yoksa izlenmez boşa kürek çekersiniz bunları yaparsanız gerisi gelir :)

Bu yöntemi kullanacaktım ama zamanım olmadı o yüzden askıya aldım her şey tamam ama zamanım yok bu sayede hiti çekebilirsiniz hem organik hem de yt nin gözüne batmazsınız burada önemli olan facebook hesapları yani 5-10 tane facebook hesabı ile olmaz baya olması lazım :)

Bot çok var.Ama bu sistem ücretsiz ve ilk kurulum dışında hiçbirşey yapmanıza gerek yok.Sağa sola paranızı harcamayın kolay kazanılmıyor.Sadece işinize yoğunlaşın, sihirli bir değnek yok.Sihir ancak çalışmadan geçiyor.Ha bunların 10'da birini garip rakamlara satanlar var.

Burda tek gayem bizim insanlarımızın kazanması.Ne hintlisi, ne amerikalısı, ne youtube'u ne google'ı umrumda bile değil.Umrumda olan tek şey kendi insanımız.

Doğrudur hocam ama bu yöntem işe yarıyor denendi :) yani sizin yöntemde işe yarıyor ikisini birlikte kullanınca yt için çok faydalı olur :)

"Alt ağlar oluşturuyorum" demişsiniz hocam tam olarak anlayamadım nasıl bir alt ağ oluşturuyorsunuz? Birde blogger dan bir blog açıp onu bağlasak kanala nasıl olur? (Not: Kanalım özgün, bu dediklerinizi uygulayacağım.)

Çok karışık ve uzun bir işlem.Burda anlatmak ta uzun sürer.Uygulamak daha da sorunlu olur.İnternette bir resim buldum.Buna benzer bir ağ düşünebilirsiniz.Eklediğiniz tüm videolar bu sitelerde yayınlanıyor.100 dolardan 300/400 dolara kadar bu işi yapanlar var.Veya siz oturup tek tek yapacaksınız.

Tüm bu sitelerden kanalınızı otomatik bağlantı oluşuyor.

ZYp6lG.png
"Alt ağlar oluşturuyorum" demişsiniz hocam tam olarak anlayamadım nasıl bir alt ağ oluşturuyorsunuz? Birde blogger dan bir blog açıp onu bağlasak kanala nasıl olur? (Not: Kanalım özgün, bu dediklerinizi uygulayacağım.)

İşlem basit ama zahmetli.Youtube kanalınızı iftt'ye bağlayacaksınız.Ordan diğer sitelere bağlamak için zaten uygulamalar var.İngilizce olarak bunun anlatımını satan bir yer vardı sanırım.Google arama ile bulabilirsin.

Unlisted deneme sonuçlarına göre bir yorum yazabilirim.Diğer yandan benim ilk videom ilk sayfada hala.Ama önerilenlerden gelen hit sıfırlandı.Uzun vadeli bir etkisi olur mu bilmiyorum.Youtube kanalın toplam izlenme sayısı,abone sayısı ,like ve yorum sayısını da değerlendiriyor.

Ayrıca çektiğimiz hitler %100'e yakın izlenirken, normal ziyaretçi %20 ile %35 arasında izliyor.Videonun izlenme oranı düştükçe videoda geriliyor.
[MENTION=26860]Drop[/MENTION] Hocam Bu hismeti kimden nasıl satın alabiliris ?

ayrıca konuma bakıp yorum yaparmısınıs.
ifttt yi nasıl kullanacağımı bilmediğim için yapamadım.

http://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/106408-unlisted-method-wada.html

Uzun süreçli bu yöntemle çalışmalar yapmıştım. Özgün için kategoriye göre bulunmaz nimet...

Çok karışık ve uzun bir işlem.Burda anlatmak ta uzun sürer.Uygulamak daha da sorunlu olur.İnternette bir resim buldum.Buna benzer bir ağ düşünebilirsiniz.Eklediğiniz tüm videolar bu sitelerde yayınlanıyor.100 dolardan 300/400 dolara kadar bu işi yapanlar var.Veya siz oturup tek tek yapacaksınız.

Tüm bu sitelerden kanalınızı otomatik bağlantı oluşuyor.

ZYp6lG.png

Drop hocam ben özgün kanalıma youtubeden diğer yerlere oto aktarımı yaptım.
Şimdi bir şey soracağım.
Diyelimki yt den AL adlı twiittere ve AS adlı blogger a aktardık.
Bloggerdan AL adlı twittere mi aktaracağız yoksa farklı bi twiiter hesbaına mı yapacağız?

İstediğini yapabilirsin, siteye gir bak yüzlerce uygulama göreceksin.

İstediğini yapabilirsin, siteye gir bak yüzlerce uygulama göreceksin.

Geçen aylarda bakmıştım ben ifttt sitesine bir türlü çözememiştim, istediğim şuydu; Atıyorum facebook profilimde paylaştığım bir resim, video veya metin twitter, blogger, wordpress vs. gibi yerlerde de otomatik paylaşılsın ama çözemedim bir türlü biliyorum basit bir işlem ama oraya gelince kafam duruyor :) Zamanınız varsa Drop hocam ufak bir anlatım yapabilir misiniz?

Rss linki varsa her konuyu paylaşabilirsiniz.

https://ifttt.com/recipes/search?q=rss
Geçen aylarda bakmıştım ben ifttt sitesine bir türlü çözememiştim, istediğim şuydu; Atıyorum facebook profilimde paylaştığım bir resim, video veya metin twitter, blogger, wordpress vs. gibi yerlerde de otomatik paylaşılsın ama çözemedim bir türlü biliyorum basit bir işlem ama oraya gelince kafam duruyor :) Zamanınız varsa Drop hocam ufak bir anlatım yapabilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri