kera
Yasaklanmış
Arkadaslar aslinda bu konuyu silecekdim ancak dursun simdilik.Cunki Program sahibi Omer arkadasimiz kendisi acacakdi konuyu.O artik yeni surumu sundugunda tam bir konu acar.
Program hakkinda size bilgi vereyim birazcik.
Program 10 numara 4x4 luk bir program.Yani eksikleri var ama kendisi bu konuda cok bilgili ve her gun gelistirmeler yapiyor.Sagolsun kendisi beni kirmadi ve istedigim ozellikde,istedigim kolayligi bana saglayacak,istedigim ozel botlar ile istedigim sitelerden kaynak cekebilmem icin bana bir program yazdi verdi 1 gun icinde.Su an kullaniyorum server uzerinde.Gercekden acaip hizli,serii kolay ve cok cok kaliteli bir program.
Deneme surumlerini kullanarak hem programi ogrenebilir,hemde ilerde satisa cikardiginda almanizi tavsiye ederim.
mrb arkadaşlar r10 da açılmış önemli konuları forumda paylaşıyorum
bu konuda önemli
''Merhabalar,
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WpzA0fu0mmg
PROGRAM, SİZİN İNTERNETİNİZİ KULLANIR. SERVER DESTEĞİ İLERKİ VERSİYONLARDA GELECEKTİR.
Şuan programın yaptıkları;
-yazılı sitelerden veri çekme ( sorun olursa bildirebilirsiniz iletişimden )
-linki yapıştırdığınız an video bilgileri önünüze gelir
-download ve upload olarak exe'nin bulunduğu klasörü kullanır şimdilik kullanıcı internetini kullanıyor
-indirdiği videoları silme-saklama
-otomatik güncelleme kontrolü
-manuel tek video yükleme
-Otomatik Çoklu video upload imkanı ( Desteklediği sitelerden çoklu video yükleyebilirsiniz. Sırayla hepsini yükler. )
-Manuel Çoklu Yükleme imkanı! ( Postun en altında açıklama mevcuttur.)
Yapmanız gereken, youtube hesap ayarlarınız bölümünden youtube kullanıcı adı - şifrenizi ve developer key inizi girip kaydetmek.
Programın çalışması için sisteminizde net framework 4 yüklü olması gerekir.
Herhangi bir hata ile karşılaşırsanız lütfen iletişimden hatayı yazıp yollayın arkadaşlar.
Not: DLL'leri exe'nin klasöründe tutun.
İndirme Linki:
http://www.speedyshare.com/KWmtW/uploader.zip
Güncelleme v4:
-Stabilite sorunu düzeltildi.
Güncelleme v3:
-çoklu video yükle sorunu giderildi.
-www.r7.com eklendi
-www.jokeroo.com eklendi
-www.vidmax.com eklendi
-www.extremevidazz.com eklendi
-www.rutv.ru eklendi
-video.day.az eklendi
-www.kinostok.tv eklendi
-www.krasview.ru eklendi
-www.yapfiles.ru eklendi
Güncelleme v2:
-Otomatik güncelleme kontrolü eklendi.
-youtube.com sorunu giderildi.
-break.com sitesi eklendi.
-manuel toplu yükleme özelliği eklendi. ( bu özelliği aşşağıda uzun uzun anlatıcam. )
Güncelleme v1:
-youtube.com
-io.ua
-www.funnyordie.com
-www.dpccars.com
-www.voanews.com
-www.prochan.com
-www.euronews.com
-www.ochevidets.ru
-videobash sorun giderildi
-www.nexttw.com.tw ( bu siteden linkleri panodan al a tıklamak yerine direk link bölümüne siz yazıp panodan al a tıklayın. panodaki unicode karakterleri görmüyor )
siteleri eklendi. deneme yapmadım umarım sorun çıkmaz.
-Tekli videolarda youtube'den çektiğiniz videonun kalitesini elinizle youtube sekmesinden seçebilirsiniz. ( Hangi video türünün ne kadar boyutta olduğunu görebilirsiniz. )
-Çoklu video uploadlarında youtube için random olarak bir tane kaliteyi seçer. ( Çoğunlukla en düşük 3 kalite arasında seçim yapar. )
-Üyeliği Askından Kurtar Eklendi. Genelde programı bir hata ile karşılaşıp kapatmak zorunda kaldığınızda üyeliğiniz askıda kalır. Giriş sekmesinden kurtarabilirsiniz.
Manuel Çoklu Yükleme Özelliği
Eklenmesini istediğiniz siteleri pm yoluyla ya da buradan yazabilirseniz çok iyi olur.
alıntı: http://www.r10.net/youtube/1005189-...el-ve-otomatik-toplu-yukleme-ozelligi-v4.html''