Youtube Uploader # 70 Bot # Sadece 15 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben anlamıyorum bir türlü
yani insanın istediği kadar işi olsun insan yinede uykusundan yarım saat ayırır nete girer
falan yani ne olacak günlük uykundan yarım saat ayırsan bu işle ilgilensen
valla hiç anlamıyorum
ben adamın yerinde olsaydım istediğim kadar işim olsun
illaki hergün bi 30 dakikamı bu işe ayırırdım

ben anlamıyorum bir türlü
yani insanın istediği kadar işi olsun insan yinede uykusundan yarım saat ayırır nete girer
falan yani ne olacak günlük uykundan yarım saat ayırsan bu işle ilgilensen
valla hiç anlamıyorum
ben adamın yerinde olsaydım istediğim kadar işim olsun
illaki hergün bi 30 dakikamı bu işe ayırırdım
Hizmetiyle ilgilenmemesi can sıkıcı bir konu ama dünyanın binbir türlü hali var, haklı nedenleri vardır ki bu kadar süredir ilgilenemiyordur diye düşünüyorum.

Hizmetiyle ilgilenmemesi can sıkıcı bir konu ama dünyanın binbir türlü hali var, haklı nedenleri vardır ki bu kadar süredir ilgilenemiyordur diye düşünüyorum.

Hocam r10'daki konuda büyük bir ihalesi olduğunu söylemiş. Fakat arkadaşın dediği gibi isterse, 50 Milyon USD'lik ihalesi olsun. İlgilenemiyor ise bir eleman koyar bilgisayarın başına, üyelikleri aktifleştirir. Çok basit birşey bu, sizleri bilmemde kaç yıldır ticaret içindeyim, herşeyin bir raconu, uslubu vardır. 30 dakika değil, 15 dakika bile ayırsa yeter.

Benim acil bot'a ihtiyacım vardı, dün ödemesini geçtim, halen bekliyorum. İnşallah bot güzel çalışıyordur.

Hocam r10'daki konuda büyük bir ihalesi olduğunu söylemiş. Fakat arkadaşın dediği gibi isterse, 50 Milyon USD'lik ihalesi olsun. İlgilenemiyor ise bir eleman koyar bilgisayarın başına, üyelikleri aktifleştirir. Çok basit birşey bu, sizleri bilmemde kaç yıldır ticaret içindeyim, herşeyin bir raconu, uslubu vardır. 30 dakika değil, 15 dakika bile ayırsa yeter.

Benim acil bot'a ihtiyacım vardı, dün ödemesini geçtim, halen bekliyorum. İnşallah bot güzel çalışıyordur.

He orasını bilmem ben, belki sağlık konusunda sıkıntıları vardır, o gelmiştir başına bu gelmiştir başına diye düşündüm, gerçekten böyle ise kötü bir durum.
Botu 20 gündür kullanıyorum, bu gün hiç vidyo atamadım neredeyse, sıkıntı yaşıyorum açıkçası. Kendi tecrübem bu yöndedir.

Sağlığımda bir sorun yok Allah'a şükür. Elim kolum tutuyor elim kolum tutarken yapabildiğim her işi yapıyorum.

Laptopumun lcdsi kırıldı. Gündüzleri çalışıyorum gece 12 1 gibi eve gelip sabah 5 6 7 de evden çıkıyorum. Diyorsunuzki yarım saat ayır adam tut. Kaç lira kazandığımı düşünüyorsunuz ki adam tutmamı söylüyorsunuz. Hizmet vermeye çalışıyorum ben öyle pek yüksek bir kar marjı ile çalışmıyor bu sistem.

Aylık geliri 700 lira. Gider 440 lira. Karı 270 lira.

Elimden geldiğince ilgileniyorum. Sadece uzun süreli üyelik alanlar mağdur olmasın alnımızın akıyla çıkalım diye.

Nete girdiğimde özel mesajlara cevap vermiyorsam. Üyelikleri açıp bilgilerini yollamıyorsam benden adisi şerefsizi yok. Bu kadar net konuşuyorum.

İyi günler.

Belki bir hafta nete giremeyebilirim. Siz ödeme yapmadan önce düşünün. Size şu zaman alacaksınız demiyoruz. Elimizden gelen en kısa sürede bilgileri yolluyoruz.

Sağlığımda bir sorun yok Allah'a şükür. Elim kolum tutuyor elim kolum tutarken yapabildiğim her işi yapıyorum.

Laptopumun lcdsi kırıldı. Gündüzleri çalışıyorum gece 12 1 gibi eve gelip sabah 5 6 7 de evden çıkıyorum. Diyorsunuzki yarım saat ayır adam tut. Kaç lira kazandığımı düşünüyorsunuz ki adam tutmamı söylüyorsunuz. Hizmet vermeye çalışıyorum ben öyle pek yüksek bir kar marjı ile çalışmıyor bu sistem.

Elimden geldiğince ilgileniyorum. Sadece uzun süreli üyelik alanlar mağdur olmasın alnımızın akıyla çıkalım diye.

Nete girdiğimde özel mesajlara cevap vermiyorsam. Üyelikleri açıp bilgilerini yollamıyorsam benden adisi şerefsizi yok. Bu kadar net konuşuyorum.

İyi günler.

Belki bir hafta nete giremeyebilirim. Siz ödeme yapmadan önce düşünün. Size şu zaman alacaksınız demiyoruz. Elimizden gelen en kısa sürede bilgileri yolluyoruz.

Hocam sıkıntı yok sistem gayet iyi, olur böyle şeyler takma senin ticket sistemine mesaj attım ona bakarmısın?

İyi günler.

duyduklarıma göre sisteminiz çok iyi sizi tekrar görmek güzel olmalı :)

Son bir kaç gündür isteminiz de sıkıntılar var ya da benim hesabımda sıkıntı var. Sorun yaşıyorum, video yükleme konusunda.

hocam gecn sbah 4 gbı gorusmusduk bı anda gıttınız bende alacakdım ama kayboldunuz ortadan sıstem guzel ama ıkı gundur uploadda kanal eklemede sorun var ılgılendıkce sıstmı gelisdirdikce 270 lira hıc bıse deıl daha fazlasını kazanabilirsiniz fakat sıstem 2 gundur bıraz sacmalamaya basladı . ıslerınız yogun olabilir anlıyorum fakat sıstemınız uzerınden bır cok arkadas kazanclarını artırdı . kı bende oyle ama arkadasımınkini kullanıyorum . sızı beklıyorum hala alacam sıstemı . eğer yetersız gelıyorsa tutar ufak bi zam yaparsınız olur biter bu kadar tartısmaya gerek yok .sizden rıcam sıstemın suanki aksaklıklarını gıderın ve donus yapın gunde yarım saatinizi bızlere ayırın bır cok arkadas sızı beklıyor emin olun.

İyi günler.

keşke başka adam akıllı bir bot olsa
bütün botları kullandım ben kullandıklarımın en iyisi bu çıktı
videoyap var youtubeden youtubeye çok yavaş yüklüyor
kisser var youtubeden youtubeye video yüklenilmiyor
rigobert diye birisinin botu var
onu da deneme olarak kullandım
onda da youtubeden youtubeye çok yavaş

benim için en önemli özellik youtubeden youtubeye video yüklemek
ben sırf bu özellik için bot kullanıyorum

şuanda databilimde sorun var
bazı kanallarıma video yüklenilmiyor
bazılarına yükleniliyor
bu video yüklenilmeyen kanalları sildim kurdum sildim kurdum
yok yok yok
bazı kanallara yükleme yapmıyor
herşeyi de doğru yapıyorum yani kanal eklemede herhangi bi yanlış yapmıyorm
bu sorun çözülürse çok çok sevinirim ve daha en az 1 sene boyunca kesinlikle almak isterim

Odeme yaptigi halde hizmet alamayan arkadaslarin sikayeti ve sistemin duzenli olarak calismamasi hakkindaki sikayetlerinden dolayi Konu gecici olarak kitlenmistir.

Konu sahibi ile musterileri arasindaki sorunlar halledildiginde yonetim olarak konuyu acip acmama kararini verecegiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri