Youtube USA local Numaraları Engelledi

• Kullanıcı enesen4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

enesen4

Kayıtlı Üye
Son gözlemlemelerim usa local numaraların ( text plus pinger vs vs uygulamalardan alınan numaralar) engellendiği çağrının gelmediği yönünde. Numara satın aldıgım şirket çağrının gelmediğini youtubedan kaynaklı oldugunu teyit etti.

Bu engelleme olamayabilir genel bir sorunda olabilir. Sms yönünde hala bir sıkıntı yok. Geliyor sorunsuzca.

Text plus yada bunun gibi android uygulamalarına çağrı gelmemesinin en büyük etkisi budur. Sorun uygulamada değil youtubedandır.

Şimdilik bilgilerim bu kadar. Eğer sizde usa yönünden sıkıntı yoksa yada artık oluyor dediğinizde konuya belirtirseniz sevinirim. Belki belli eyaletlerdedir sorun tam bilemiyorum.

Fikir Alışverişi yaparız bu sayede

Şu tarz konular aklımı alıyo varya. Textplus kapansa naparım ben :D

not : yarım saat önce textplus ile sms onayı yaptım şuan sorunsuz görünüyor.

şuan stabil çalışan sistem hangisi ?

---------- Spam Engelliyici 02:59 ---------- Önceki Mesaj 02:58 ----------

Şu tarz konular aklımı alıyo varya. Textplus kapansa naparım ben :D

not : yarım saat önce textplus ile sms onayı yaptım şuan sorunsuz görünüyor.

text plus bende hata veriyor nasıl hallettiniz hiç bir sekilde kayıt olamıyorum

Az önce kapanan adsense kanalı için doğrulama yaptım ve uzun süredirde bir problem yaşamıyorum.

Bazı şehirleri seçerseniz aram gelmeyebiliyor ama çok nadir bu sorun diğer şehirlerde sorunsuz onay yapabiliyorum.

+15 de bu sorun sanırım sadece
Hayır +15 de kullanıyorum sıkıntı yok. Paslaştığımız arkadaşlarda var onlardanda bir sorun duymadım. Sizin yaşadığınız tam olarak nedir. Numara aldıktan sonra onaya yazıyorsunuz kod mu gelmiyor ?

Hayır +15 de kullanıyorum sıkıntı yok. Paslaştığımız arkadaşlarda var onlardanda bir sorun duymadım. Sizin yaşadığınız tam olarak nedir. Numara aldıktan sonra onaya yazıyorsunuz kod mu gelmiyor ?

3 adet numara satın aldıgım site var. Hiç birine çağrı gelmiyor. onlarda teyit ettiler gelmedigini anlamadım yani sorunu

3 adet numara satın aldıgım site var. Hiç birine çağrı gelmiyor. onlarda teyit ettiler gelmedigini anlamadım yani sorunu
Firmanın sip serverları veya çıkışları ile ilgili olabilir diye düşünüyorum. Çünkü dediğim gibi text veya talktone da zaman zaman kullanıyorum sıkıntı yaşamadım.

başlık çok genel olmuş hocam kaç kişinin içine kurt düşürdün bu başlıkla biliyon mu :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri