Youtube ve Genel Durumumuz

Kanal Sayınız : 2
Adsense Günlük İzlenim : 10 + k
Günlük Ortalama Kazancınız : 20 + $
Aylık Ortalama Kazancınız : 600 - 700 $
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : Net değil, zaten biri partner
TBM Ortalamanız : 0,10 - 0,20 arası
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : %5-10 arası
Kanal İçeriginiz : Karışık.
Çalışma Yönteminiz : Özgün
Kanal Diliniz : Biri ing. diğer kanal Türkçe
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 3 saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz : Webde 15 yıla yaklaştı. Youtube'a bulaşmam 1 sene olmadı.

O değilde kardeşim 9000 $ ve 40-50k tl aylık kazançları olanları görünce, işi gücü bırakıp biraz daha bu işlere bulaşasım geliyor valla. Helal olsun millet ne para kaldırıyor arkadaş. :)

Hocam 2 kanal ile özgün çalışıp bu parayı kazanmak gerçekten ustalık ister. Özgün çalışmak isteyenler tecrübelerinizden faydalanmak isteyecektir.Bol kazançlar.

Ayrıca arkadaşlar, aslına bakarsanız beni bu konuda asıl ilgilendiren kazandığı paralar değil, nasıl bir çalışma yöntemiyle kazanç sağlanıyor? nasıl bir yol izlemeli gibi kısımlar ilgimi çekiyor. Bence bunları uygulayan arkadaşların bu kazançları kazanacakları kesindir. Bu konudan alınacak çok ders var bence.Nazar etme ne olur çalış seninde olur demiş atalarımız. Bunlar kişisel düşüncelerimdir. Bol kazançlar.

yüksek rakamlar kazananlar yeni başlıyanlar için tavsiyeleriniz neler yada çok zaman harcamadan kestirme yollar var mı abone çekmk için izlenim artırma için tklanmayı artırmak için vb konularda ne tavsiye edersiniz ne yapmalıyız

Çok güzel arkadaşlar tebrik ederim. Çalışan kazanıyor.
@mNot un izlenen katagorisini çok merak ettim doğrusu.

Hocam 2 kanal ile özgün çalışıp bu parayı kazanmak gerçekten ustalık ister. Özgün çalışmak isteyenler tecrübelerinizden faydalanmak isteyecektir.Bol kazançlar.

Ayrıca arkadaşlar, aslına bakarsanız beni bu konuda asıl ilgilendiren kazandığı paralar değil, nasıl bir çalışma yöntemiyle kazanç sağlanıyor? nasıl bir yol izlemeli gibi kısımlar ilgimi çekiyor. Bence bunları uygulayan arkadaşların bu kazançları kazanacakları kesindir. Bu konudan alınacak çok ders var bence.Nazar etme ne olur çalış seninde olur demiş atalarımız. Bunlar kişisel düşüncelerimdir. Bol kazançlar.

Estağfurullah usta falan değilim. Bu konuda usta olan arkadaşların forumda paylaştıklarını uyguladım sadece. Yüzlerce video atıp kısa açıklamalar girmek yerine, bir özgün video atıp zaman ayırarak güzel bir açıklama girmek ve videoyu imleme sitelerinde paylaşmak hem daha temiz ve uzun ömürlü hem de özgün oluyor. Sadece bunu söyleyebilirim.

En iyi taktiğim videolar içerisinde video konusu ile alakalı sorular sormak. Yani video diyelim ki aslanlarla ilgili, ben video içerisinde aslanların özellikleri nedir, anavatanı nedir, en çok aslan hangi ülkede yaşar gibi sorular soruyorum. Bu sorularıda google'da aratılan benzer başlıklardan alıyorum..

Herkese bol kazançlar..

yükselişe çok yakın hissediyorum artık, youtube sorunları vs. dediğin gibi iyi olmadı kazançlarım, ama nasıl kazanabileceğimi az da olsa biliyorum artık umarım biraz dolgunlaştırırız kazançları hep birlikte.

Kutunda büyük hissediyosun yani
:D

Kanal Sayınız : 2
Adsense Günlük İzlenim : 500-800
Günlük Ortalama Kazancınız :2-4 TL
Aylık Ortalama Kazancınız :60-100 TL
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı :20-30
TBM Ortalamanız : 0.12 TL
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) :%4,14
Kanal İçeriginiz : karışık
Çalışma Yönteminiz : Spam/Özgün tek tek video
Kanal Diliniz : EN
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 1-2 saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz : 4 ay

Aylık ya 3 ya da 5 tl kazanıyorum. :(

Olurda bir gün 2-3k$ görürsem, tüm foruma boğazda yemek veririm Ramazanda. :D

Maliye, vergi ve benzeri mesajları sildim beyler. Tartışma ortamı yaratacak mesajlardan imtina edelim.

Kanal Sayınız : 25
Adsense Günlük İzlenim : 5,5k
Günlük Ortalama Kazancınız : 8,5 tl
Aylık Ortalama Kazancınız : --
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : 53
TBM Ortalamanız : 0,16 tl
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : 0,97
Kanal İçeriginiz : karışık
Çalışma Yönteminiz : yt <=> yt
Kanal Diliniz : ingilizce
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 2-4
Ne Zamandır Bu İştesiniz : 3-4 ay

aylar çok inişli çıkışlı olduğu için (spamdan dolayı bayağı tökezlemiştim ) son ayı yazdım

Not:sadece spama düşmemek adına biraz titiz ve sürekli çalışan adam çok değil 1 ayda günlük 15-20 tl para kazanır bu işten bunu bilir bunu söylerim

Kanal Sayınız : 29 (80 kanal kapandı)
Adsense Günlük İzlenim : 20k
Günlük Ortalama Kazancınız : 35tl
Aylık Ortalama Kazancınız : 1000tl
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : 450
TBM Ortalamanız : 0.08tl
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : 2.3
Kanal İçeriginiz : Genel
Çalışma Yönteminiz : Spam
Kanal Diliniz : Karışık
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 2-3 saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz : 6 ay

Yazılanlara baktım da ne çok dil bilen arkadaş varmış :) İngilizce kafadan var zaten;almanca, fransızca,ispanyolca onlara da eyvallah. Yahu çince, ibranice, japonca, isveçce, hinduca, fince yok bilmem nece :) çok uluslu birleşmiş milletler gibiymişiz de haberimiz yokmuş :D Daha öğrenilecek çok şey var youtube da üstad. Ben ispanyolca, almanca denedim izlenim ve tık aldıramadım.Bu dildeki videolara izlenim ve tıkta aldırıyorsanız ne güzel.

Kanal Sayınız : 1
Adsense Günlük İzlenim : 10.000
Günlük Ortalama Kazancınız : 25 TL
Aylık Ortalama Kazancınız : 800 TL
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı : 200
TBM Ortalamanız : 0.15 TL
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) : 2,90
Kanal İçeriginiz : Haber
Çalışma Yönteminiz : Spam
Kanal Diliniz : İngilizce
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 5 saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz : 1 Yış

Kanal Sayınız : 70
Adsense Günlük İzlenim : 600K-1M
Günlük Ortalama Kazancınız : 1.500-2.000TL
Aylık Ortalama Kazancınız :40K-50K TL
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı :30K+
TBM Ortalamanız : 0,10TL
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) :2.50
Kanal İçeriginiz : Karışık
Çalışma Yönteminiz : ---
Kanal Diliniz : ENG
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre : 15 Saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz :4 Ay

Şuanki Ortalamamdır..

kardeş senin verdiğin vergiyle türkiye yakında abd yi geçer söylemedi demeyin :)

masallah Kazanclara Arkadaslar bu kazancları degerlendirin 5 senedir 300 bin lirayı gecgin para almısımdır adsenseder günü geldi günlük 3 4 bin tl kazandım günü geldi 50 tl kazandım ama şuan eski günlerime bakıp keske daha cok birikim yapsaydım diyorum youtube isi elinde sonunda patlak verecek ben 5 senedir normal adsense ile kazanc saglıyorum şuan bitme seviyesine geldi calıstıgım sektor bundan sonra ne yapacagımı kara kara düsünüyorum aldıgınız paraları değerlendirin suan kıyıda kösede 200 250 bin liram olacakken bi araba bi motorum var cok har vurup harman savurdugumdan oldu buda paranın değerini yavaş yavaş anlıyorum diyecegim yasadıgım olay tamamen gercektir :)

Kanal Sayınız :185
Adsense Günlük İzlenim :36k
Günlük Ortalama Kazancınız :30tl
Aylık Ortalama Kazancınız :900
Aldıgınız Günlük Tık Sayısı :35k
TBM Ortalamanız :500
Günlük Ortalama Tıklama Oranı (TO) :0.08
Kanal İçeriginiz :karışık
Çalışma Yönteminiz : youtube videoları
Kanal Diliniz :eng tr
Günlük Pc Başında Kaldıgınız Süre :3 saat
Ne Zamandır Bu İştesiniz : 2013 ocak

masallah Kazanclara Arkadaslar bu kazancları degerlendirin 5 senedir 300 bin lirayı gecgin para almısımdır adsenseder günü geldi günlük 3 4 bin tl kazandım günü geldi 50 tl kazandım ama şuan eski günlerime bakıp keske daha cok birikim yapsaydım diyorum youtube isi elinde sonunda patlak verecek ben 5 senedir normal adsense ile kazanc saglıyorum şuan bitme seviyesine geldi calıstıgım sektor bundan sonra ne yapacagımı kara kara düsünüyorum aldıgınız paraları değerlendirin suan kıyıda kösede 200 250 bin liram olacakken bi araba bi motorum var cok har vurup harman savurdugumdan oldu buda paranın değerini yavaş yavaş anlıyorum diyecegim yasadıgım olay tamamen gercektir :)

Birçok kişi bu hatayı yapıyor. Alıyor para tatlı geliyor önceleri sonra istediği gibi harcıyor. Daha sonra elde avuçta kalmıyor.

Şuanda 50-100 TL internetten kazanç için farklı alanlarda değerlendirsen senin için çok daha farklı olurdu.
Gününü gün etmek yerine belirli bir oranını ilerisi için yatırım yapacağınız alanları keşfediniz...

borçlarımı ödeyeyim gerisi yeter bana diyordum,çok şükür eylül kazancım hepsini silip süpürdü :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri