Youtube ve Google + Katkıları

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

JiTeM

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar geçen r10'da bir konu gordum konunun linki konu kısaca videolarınızı google+ sayfasın'da paylasmak dun gece denedım gerçek'den inanılmaz bir etkisi oldu normal'de yenı actıgım adsense 1 gunde en fazla 30tık alıyor'du dun gece yaptım olayı 60 tıkla bıttı bugun ıse bu saatte 30tık almısım gerçek'den inanılmaz etkisi var . kısaca yapılaca şeyi anlatım .

1 - Google+ Sayfasınıza Giriniz Bilmeyenler İçin Youtube'da Sag Usttu Video Yonetıcısıne Gırdıgımız Yere Tıklayın Orada Google+ Yazısı Var Ona Tıklayınız Google+ Sayfanız Gelıyor Direkt .

2 - Google+ Sayfası Gelınce Arama Yeri Var Oraya shared circles yazınız ve aratınız daha sonra alta inince Mavi Kutucuklara var içinde kaç kullanıcı oldu yazıyor 100 ile 500 arası degısyıor gunde 1 çevre hakkımız var yüksek olan bir çevreyi bulunuz daha sonra kullanıcı ekle dıyınız Yeni veya varolan bir çevre adı yazın var oraya istediginizi yaza bilirsiniz ben shared circles yazıyorum .

3 - 2. İşem Bittik'den Sonra Videolarınızı Acın Paylasmak ıstedıgınızı paylas sekmesın'den google+ sımgesıne tıklayınız video paylasılırken video goruntusunun altında kısı ekleyın yerı var oraya otomatikman herkese açık gelıyor ordaki bosluga tıklayınız daha sonra 2. işlemde kullanıcı eklerken verdiginiz isim var onu'da secın ve paylasın ..

Arkadaşlar Gerçek'den İnanılmaz işe yarıyor tavsiye ederim ...

Buda Konudaki Arkadaşın Bu İşlemi Yapmadan Onceki Kazancları .
vuc12.png

Buda Yaptıkdan Sonraki Kazancları .
vuby9.png

Yapamayanlar İçin Resimli Anlatım .

1 - Youtube Hesabınıza Girip Sağ Usteki Simgeye Tıklayıp Google+ Seçeneğine Tıklayını .
w26gu.png

2 - Açılan Sayfa'da üstte Arama Yeri Var Oraya Shared Circsles Yazıp Aratınız .
w26ht.png

3 - Arattık'dan Sonra Alttarafa İnin Mavi Kutucuklar İçin'de Kullanıcı Ekle Var Oraya Tıklayınız ( Kullanıcısı Çok Olanı Seçmeniz Daha İyi ) .
w26jk.png

4 - Sonra Çevre Oluşturma Ekranı Gelıcek Üstte Yeni veya varolan bir çevre adı yazın var oraya isterseniz olan çevrelerinizi yazabılırsınız google+ nın oluşturdugu otamatik alanları arkadaşlar aile vs gibi yada yeni çevre oluşturmak için isim yazabılırsınız .
w26kh.png

5 - Çevreyi Oluşturduk'dan Sonra Paylasacagınız videoyu acınız alttarafda paylas sekmesı var oraya tıklayıp google+ sımgesı var ona tılayınız paylasım ekranı gelicek altta otmatik herkese açık gelıcek ordaki bosluga tıklayıp oluşturdugunuz çevreleri seçiniz daha sonra paylaş demeniz yeterlidir .
w26mk.png

Dediğinin küçük de olsa bir etkisi olabilir. Ama bu kadar etkisi olamaz. 2 tl kazanırken 400 tl olmaz yani kazanç. Burada insanlara bu kadar umut verme.
Yapmadan önce 2 tl ise. Yaptıktan sonra taş çatla 5- 10 tl olur yani. Ne bu her yeni başlayan yapsın 450 tl kazansın o zaman.

Dediğinin küçük de olsa bir etkisi olabilir. Ama bu kadar etkisi olamaz. 2 tl kazanırken 400 tl olmaz yani kazanç. Burada insanlara bu kadar umut verme.
Yapmadan önce 2 tl ise. Yaptıktan sonra taş çatla 5- 10 tl olur yani. Ne bu her yeni başlayan yapsın 450 tl kazansın o zaman.

hocam valla ben kullandım katkısı oldu bana arkadaş'Da kullanmış resimlerde gordugunuz gıbı baya bır katkısı olmus denemek ısteyenler denesın ben kımseye kesın yapın 400 500tl kazanıcak demıyorum katkısı olur dıyıyorum .

hocam valla ben kullandım katkısı oldu bana arkadaş'Da kullanmış resimlerde gordugunuz gıbı baya bır katkısı olmus denemek ısteyenler denesın ben kımseye kesın yapın 400 500tl kazanıcak demıyorum katkısı olur dıyıyorum .

Yapmadan önce 0.22 tl yaptıktan sonra 400 tl olan resimleri koyuyorsun. O kazancın senin yaptığın google+ işiyle alakası yok ki. Yanıltma oluyor burada.

Yapmadan önce 0.22 tl yaptıktan sonra 400 tl olan resimleri koyuyorsun. O kazancın senin yaptığın google+ işiyle alakası yok ki. Yanıltma oluyor burada.

Ya Hocam ben burda yardım amaçlı konu açmışım sen yanıltma dıyıyorsun gorende parayla ıs yapıyoruz sanıcak ben burda google+ yararlarını gostermeye calısıyorum o resımlere dırekt baktıysan 1-3 aralık 2 tl'yı gecmıyor diger resimde 20 ile 23 aralık ara kos koca 20 gun var verdıgım lınke baksaydın arkadaş orada acıklamıs zaten . Sizler hemen yok yanıltma var yok su yok bu kımseye zorla kullandırmıyoruz ısteyen kullanır ısteyen kullanmaz .

---------- Mesaj saat 13:31:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:30:01 civarında gönderildi. ----------

katagori ne hocam?

resimlerdeki kazancın sahibinin kategorısı portekızce habermış benım tam olarak anladıgm soyle bu google+'da twittera benzer takıp olayı var eger bır kısı vıdeonuzu +1lerse one cıkıyor sayfasın'da paylasılıyor bu sekılde hızlı bır sekılde bınlerce kısıye vıdeolarınız olusuyor .

[MENTION=10]JiTeM[/MENTION] 'i severim sağlam adamdır. Lakin tabi size tutup da 2 günde böyle kazandım dememiş.

Bence mantıklı google+1 çok güçlü. Kullanmayı bildikten sonra. Tabi hemen başlayan kişi 400 TL alamaz lakin belki 100 tl bile alamaz fakat işi bilip de sağlam uygulayanlar bu işten para kazanır.

Size sadece şöyle söyleyeyim bir videonuz google +1 de şöyle 30 - 40 kere paylaşsınlar 100 - 200 + gelsin. O zaman daha iyi anlarsınız ne demek istediğimi.

Edit: Ayrıca o bahsettiği arkadaşta r10da konu açmıştı orada görmüştüm. Haber videolarını paylaşıyormuş portekizce bir kanalı varmış. Google +1 sayfasını 2 k civarı bir şey yapmış. ;)

Ya Hocam ben burda yardım amaçlı konu açmışım sen yanıltma dıyıyorsun gorende parayla ıs yapıyoruz sanıcak ben burda google+ yararlarını gostermeye calısıyorum o resımlere dırekt baktıysan 1-3 aralık 2 tl'yı gecmıyor diger resimde 20 ile 23 aralık ara kos koca 20 gun var verdıgım lınke baksaydın arkadaş orada acıklamıs zaten . Sizler hemen yok yanıltma var yok su yok bu kımseye zorla kullandırmıyoruz ısteyen kullanır ısteyen kullanmaz .

---------- Mesaj saat 13:31:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:30:01 civarında gönderildi. ----------

resimlerdeki kazancın sahibinin kategorısı portekızce habermış benım tam olarak anladıgm soyle bu google+'da twittera benzer takıp olayı var eger bır kısı vıdeonuzu +1lerse one cıkıyor sayfasın'da paylasılıyor bu sekılde hızlı bır sekılde bınlerce kısıye vıdeolarınız olusuyor .

Ya sanki google+ sayesinde 400 tl kazanmış gibi bir izlenim uyandırıyorsun. Ben sana bunu söylüyorum. Ne yaptığın beni ilgilendirmez. Sadece böyle bir izlenim uyandırmışsın diyorum. Yok hala ben yaptım kazandım. Yok insanlara yardım ediyorum. Yok kazancım arttı.

Ben sana bu yöntem tutmaz. Yalan yanlış mı dedim ? Sadece o resimler alakasız dedim. Uzattın da uzattın.

[MENTION=10]JiTeM[/MENTION] 'i severim sağlam adamdır. Lakin tabi size tutup da 2 günde böyle kazandım dememiş.

Bence mantıklı google+1 çok güçlü. Kullanmayı bildikten sonra. Tabi hemen başlayan kişi 400 TL alamaz lakin belki 100 tl bile alamaz fakat işi bilip de sağlam uygulayanlar bu işten para kazanır.

Size sadece şöyle söyleyeyim bir videonuz google +1 de şöyle 30 - 40 kere paylaşsınlar 100 - 200 + gelsin. O zaman daha iyi anlarsınız ne demek istediğimi.

Ben bunun hepsini tek tek biliyorum zaten sadece resimler yanlış izlenim uyandırmış dedim arkadaş konuyu nerelere çekti

Ben bunun hepsini tek tek biliyorum zaten sadece resimler yanlış izlenim uyandırmış dedim arkadaş konuyu nerelere çekti

Adam kendi hesabının istatiklerini koymamış bak ne yazmış hocam.

Buda Yaptıkdan Sonraki Kazancları. Kazançları demiş. Yani birisinin kazandığını belirtmiş.

Neyse bence uzatmaya gerek yok. Paylaşım için teşekkürler..

Edit: Ayrıca o bahsettiği arkadaşta r10da konu açmıştı orada görmüştüm. Haber videolarını paylaşıyormuş portekizce bir kanalı varmış. Google +1 sayfasını 2 k civarı bir şey yapmış. ;)

Sagolasın Hocam . Aynen senın dusuncen gıbı google+1 aslında okadar büyük birşeyki bizler kullanmadıgımızdan bılmıyoruz . hatta r10'da google+1 satısları var . Google+'da Ne Kadar Çevren Olursa okadar çok kazanma sansın olur tahmınımce

Sagolasın Hocam . Aynen senın dusuncen gıbı google+1 aslında okadar büyük birşeyki bizler kullanmadıgımızdan bılmıyoruz . hatta r10'da google+1 satısları var . Google+'da Ne Kadar Çevren Olursa okadar çok kazanma sansın olur tahmınımce

Aynen öyle. Bu google +1 dayatmaları boşuna değil. Belki sıradan insanlar yani Türk milleti genel anlamda kullanmıyor lakin. Yabancıların neredeyse hepsi google +1 kullanmakta.

Tamamda forumda banlı olan [MENTION=4467]petitjoueur[/MENTION] isimli üyenin R10'daki konusu.
[MENTION=10]JiTeM[/MENTION] keşke sen kendin deneyipte Gözlemlerini yazsaydın, başkasının değil.
Dünkü konu gibi olmuş, denemediğin birşeyi direk yazmışsın.
Ya PetitJoueur'un banı açıldığında kendi yazsaydı yada sen kendin bir 10 gün felan test edip yazsaydın.
Sonuçta onun paylaştığı videoların içerikleri farklı.

Tamamda forumda banlı olan [MENTION=4467]petitjoueur[/MENTION] isimli üyenin R10'daki konusu.

[MENTION=10]JiTeM[/MENTION] keşke sen kendin deneyipte Gözlemlerini yazsaydın, başkasının değil.
Dünkü konu gibi olmuş, denemediğin birşeyi direk yazmışsın.
Ya PetitJoueur'un banı açıldığında kendi yazsaydı yada sen kendin bir 10 gün felan test edip yazsaydın.
Sonuçta onun paylaştığı videoların içerikleri farklı.

hocam konuyu tam okuduysan yazdım ustte var .

Adam kendi hesabının istatiklerini koymamış bak ne yazmış hocam.

Buda Yaptıkdan Sonraki Kazancları. Kazançları demiş. Yani birisinin kazandığını belirtmiş.

Neyse bence uzatmaya gerek yok. Paylaşım için teşekkürler..

Hala anlamamakta inat ediyorsunuz. Başkasının resmi olması önemli değil. Her türlü bu kadar kazanç google+'dan gelmedi. Bir anlatamıyorum herhalde ben. Ha konuyu açan arkadaşın resmi ha başka birinin. Fark etmez. Resimde'ki kazançların google+ ile alakası yok diyorum. O resimlerden öncesine bende katılıyorum zaten. Benim de uyguladığım birşey.
0.22 tl
Yaptıktan sonra
400 tl

Sadece dedim ki resimlerde yanıltma var. Valla bilsem bu kadar uzayacağını bir şey demezdim.

Her gün mesela 500 kişilik grupları ekledik arakadaş olarak ayda 15k kişi yapar yani 1 ay sonra paylaştığımız videoyu 15k kişi mi görücek ?

Hala anlamamakta inat ediyorsunuz. Başkasının resmi olması önemli değil. Her türlü bu kadar kazanç google+'dan gelmedi. Bir anlatamıyorum herhalde ben. Ha konuyu açan arkadaşın resmi ha başka birinin. Fark etmez. Resimde'ki kazançların google+ ile alakası yok diyorum. O resimlerden öncesine bende katılıyorum zaten. Benim de uyguladığım birşey.
0.22 tl
Yaptıktan sonra
400 tl

Sadece dedim ki resimlerde yanıltma var. Valla bilsem bu kadar uzayacağını bir şey demezdim.

Hocam bakın şimdi. Siz olayı küçük düşünüyorsunuz. Zaten patlayan bir video yani iyi izlenen bir video sadece google+1 den izlenim almayacak. Zaten kategori belirtmiş arkadaş.

Portekizce haber videosu. Anlık bir olay olmuştur oda atmıştır. Eee bu durumda adamın google+1 sayfası da olunca anında izlenim kazanmıştır. Google, youtube aramalarında da üstte çıkıyordur. Video da izlenilecek bir videodur patlamıştır.

Yani sen tutup da 50 k izlenimi google+1 den aldığına inanırsan saçma olur. O zaman evet orada ki istatikler gerçekçi gözükmez. Zaten haber takip eden bir kişi illa ki o izlenimi kazanır. Haber videosu atanlarda çok iyi bilir.

Beyler belki anlatım biraz öyle hissettirmiştir ben o konuyu bugün gördüm r10'da adam zaten orda diyorki ben böyle çalışıyorum sizlerde çalışın vs
ama diyor hemen böyle kazanç olmaz gecen ay böyleyken patladı bu ay böyle diyor çalışan kazanır hesabı ve yaptıklarını anlatıyor zaten bu kazanç g+ ile oldu dememiş

not : g+ olayına gelirsek adam kazanç onun sayesinde dememiş r10'da
Abone olarak geri dönüşü iyi oluyor g+ hesabıma abone kasıyorum bununda faydası var deneyin demiş

Bu arada paylaşım için sağol :)

Her gün mesela 500 kişilik grupları ekledik arakadaş olarak ayda 15k kişi yapar yani 1 ay sonra paylaştığımız videoyu 15k kişi mi görücek ?

hocam bu olay karşılıklı ekleme sen eklemeye basla ınsanları onlarda senı eklıyor ozaman paylastıgım vıdeoları goruyor o arama oluyıda toplu sekılde kısılerı eklıyorsun onlara bıldırım gıdıyor ornegın jıtem sızı +1 ledi veya ekledı gıbısınden oda aynı sekıl sızı eklıyor ozaman paylastıgınız vıdeoları goruyor .

Hocam adam bize yararlı birşey göstermiş, bunu büyük ihtimalle birçoğumuz bilmiyorduk. Teşekkür edip yararlanacağımıza neyi tartışmasınız yapıyoruz onu anlamıyorum. Bu şekilde de ek izlenme/tık sağlayabilirsiniz kısacası konunun anlatmaya çalıştığı. Teşekkür ediyorum arkadaşa çok yararlı olacaktır bu özellikle yabancı kanallarla çalışanlar için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri