Youtube ve Tablet PC Önerisi ?

• Kullanıcı LoKi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

LoKi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selamlar , Tablet PC ile işlerinin tamamını halledebilen varmı ? Yani IDM olsun video download upload , youtube etiketleri yükleme filan , ipad mini si olan varmı mesela yada win8 tableti ?
Gittiğimiz yerde de işlerimizi yürütmek güzel olur...

Aynen hocam katılıyorum şuan için bana gerekmiyor ama ilerleyen günlerde belki gerekebilir.

Tablet abi bu adı üstünde, illaki bir çözümü vardır fakat 10 dk lık işi 3 saate yaptırır adama :D

Çok lazım olur mesela yolculukta bile yükleme yapabiliriz o zaman

Ipad mini kullanıyorum, uğraşmaya değmez. Çok vakit alır.

Tablet ile olacak iş değil bana kalırsa. Siz nasıl bir çalışma yapıyorsunuz bilmiyorum ama tabletten bir videoya açıklama girene kadar bilgisayardan beş videoya açıklama girerim.

Bi arkadaş Win8 tabletle bütün youtube işini hallettiğini söylemişti.... Acaba win8 lerin uyumu daha mı güzel ?

konuyu güncelleyelim arkadaşlar ben ipad mini almayı düşünüyorum youtube için sizce bu işleri halledebilirmiyim bu tabletten.veya başka önerisi olan varmıdır.

videoyapa girerim vds ye girerim youtubede kanal arama, vds deki programları kullanma işleri vs..

konuyu güncelleyelim arkadaşlar ben ipad mini almayı düşünüyorum youtube için sizce bu işleri halledebilirmiyim bu tabletten.veya başka önerisi olan varmıdır.

videoyapa girerim vds ye girerim youtubede kanal arama, vds deki programları kullanma işleri vs..
Dediğiniz cihaz bende var videoyapı zahmetsizce kullanıyorum

Android telefonla videoyap'dan rahatça video yükleyebiliyorum.Tabletle hayli hayli yapılır :)

Android telim var vdsde kullanmak cok zor videoyap tabi kullanilir.

Beyler aslında bu iş banada mantıklı geldi.Peki mesela tablete hat takıp hattın internetini kullanabilerek internet olmayan yerlerdede videoyapla yüleme yapabiliriz değil mi ? peki kaç paralık bi tablet işimizi görür sizce ?

peki 16gb+4g mi yoksa wifi 32gb mı mantıklı?

4g oldumu pahalıya geliyor. 3g yi paylaştıran bir cihaz alıp wifiyle ona bağlanmak dahamı mantıklı

Apple tabletlerle bu işi yapman imkansız, anca teamviewerdan kendi pc ne bağlanıp yaparsın. Android tabletlerde belki yapabilirsin ama çok zor.

Apple tablet ve telefonlar için rd client diye bir program var .
Vds / vps ye rahatça bağlanıp kullanırsın .
Ama en rahatı tel ve tabletlerden videoyap kullanmak . Çünkü açıklama etiket başlık için uğraşmıyorsun . Yani yazması zor olduğu için diyorum tel ve tabletlerden .
Ayriyeten hücresel veri kullanacaksan Apple ürünlerinde . DNS değişemezsin VPN veya vps/vds yoluna başvurman gerekir .
Ama wifi ile gireceksen dns değişebilirsin .
Bende 3 ay boyunca sınav dersin bitene kadar telefona mahkumum ordan biliyorum :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri