Youtube Vergi Düzenlemesi Hakkında Bilgisi Olan?

erkekdeyimleri

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selamlar. Youtube içerik üreten bir kaç arkadaşıma maliyeden ceza gelmiş. Bir kaç muhasebeci, mali müşavir vs görüştüm şirket açıp gelir göstereceksin vs dediler ama tam olarak kimse internetten kazanç olayına hakim değil. Arkadaşlarımda net olarak ne yapacağını bilmiyor. Muhasebeciler hesabına adsense yada partner şirketten dahi para yatsa bildirirsen iyi olur diyorlar. Arkadaşlarıma 2017 den itibaren vergi borcu vs çıkarmışlar. Herkes yana yakıla şirketleşme yoluna gidiyor. Başına bu tarz olay gelen var mı? İnternette bilgi göremedim. Şirketi şahıs mı limited mi yapıcaz? Gelir gider ne göstericez? Bilgisi olan tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

[MENTION=37568]erk[/MENTION]ekdeneyimleri

29 yaş altı bağkur ve yine 29 yaş altı 75.000 tl gelir vergisi istisnasından yararlanabiliyorsanız şahıs tercih etmelisiniz. piyasada sadece vergi oranlarına bakarak şirket açın diyenlere bakmayın.

şirket şahıs işletmesi ayrımı öyle bir iki değişkene göre yapılmaz. İnce hesap gerektirir.

aylık +10.000 tl geliri varsa hadi ceza gelir, ben o kadar kazansam zaten usülüne göre yaparım. Bu tarz konular bizim gibi garibanları korkutmaktan başka işe yaramıyor ve bu konulardan çok rahatsızım.

Maliyeden direkt ceza gelmez, çünkü yotube içerik üreticilerinden direkt vergi alır diye kanun düzenlemesi YÖK, asparagas haber olabilir

benden partnerim vergi adı altında kazancımdan %20 kesinti yapıyordu Türk partner bana böyle bir şey yansırmı yansırsa bunu belirtmem vergiden kurtulmama neden olurmu

Wediacorp partner ile calisanlar maillerine baksinlar. Wedia vergi ile ilgili tum kanallara mail atti bugun. Is ciddi.

Ya valla su konuyu gorunce sinirleniyorum kazanan versin ayda 1 geliyor bana bazen 200 bazen 300 bazen 0 ben devamliligi olmayan seye ne veriyim ya sanki bakkal felan actik ya devletin yerini gasp mi ettik 500 e felanda karismasin bi zahmet

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri