Tek çözüm var o da basit. Herkes birlik olup cimere mail atacak ve diyecek ki YouTube gelirleri için geçmişe dönük ceza, vergi ve diğer her şey affedilsin. Bir çok kişi geçmişe dönük inceleme yüzünden büyük cezalara maruz kalacak bu konuda herkes ama herkes bastırırsa sonuç alınabilir. Sosyal mecralar dahil her türlü yolu denemek gerek.
İnşallah sonuç alabilirsiniz. Toplumsal hareket önemlidir ama hangi konuda, kime karşı ve nasıl yaptığınız daha önemlidir.
---------- Spam Engelliyici 18:17 ---------- Önceki Mesaj 17:43 ----------
Ben onu bunu bu
BIlmiyorum insanlarin kafasinida karistirmak istemiyorum buraya yazip insanlar acaba yeni biseymi oldu diyip okuyup heycanlanmalarinida istemiyorum sunu tek biliyorum onlar acemi biz acemi adamlar boyle bir olayla karsilasmamis ornek olaylarda olmamis adamlar ne yapacak bilmiyor benim mali musavir bugun bana dedi abi dogru soyle kara parami akladin o bile 1 aydir olayi bilmiyorsa mufettis napsin
Değerli meslektaşıma haksızlık yapmayın lütfen konuyu bilmemek suç değil çünkü direkt mali müşavirin ilgi alanına giren bir husus değil. Siz konuyu aktarınca muhakkak konunun çözümünü üretir.
Çokça mevzuat takip eden bir meslek koluyuz ve bizim için güncel olmayan hususlar hakkında anca mükelleflerimizin istekleri doğrultusunda araştırma yapmak durumunda kalabiliyoruz.