Youtube Video İnceleniyor Hakkında

kkundakci

Yasaklanmış
Merhabalar arkadaşlar,

Bir çok kez konu açıldı. Bende bu konuların daha fazla olmaması adına sizlere gerekli açıklamayı yapacağım.
Yeni bir kanal oluşturdum ve 5 adet video attım. Ve video attığım saatler 21:47 ve 21:58 arasıdır.
İsteyenlere ispat olarak kanal linkini verebilirim.

Videolarda herhangi bir değişiklik yapmadım. Normal kelimelerimi açıklamalarımı girdim. Ve kanala hiçbir müdahale yapmadan bekledim. Reklamlarımın tamamı an itibari ile aktiftir. Lütfen bu tarz sorun yaşayanlar telaşlanmasın. Rahatlıkla reklamlar aktif oluyor. Olmayanlar için tekrar kaldırıp yaptığınızda belirli bir süre sonra tekrardan aktif olmaktadır.

Sanırım youtube spam videolara karşı bir önlem çalışması yapıyor diye düşünüyorum.

Herkese Bol Kazançlar.

p0dlc.jpg

Görselide inceleyebilirsiniz arkadaşlar. En alttaki tekrardan incelemeye düştü sebebi ise anahtar kelime güncellememdir.

Tek Tek mi inceliyolar napıyolar anlamadım ki çok uzun sürüyo

вαттυѕαу;29722' Alıntı:
Naptın sadece etiket hiç bişi silmeden aktif et mi dedin?

Evet. Bütün etiketlerim açıklamalarım mevcut. Sadece biraz zaman aldı o kadar. En alttaki videoda ise, bir etiket girmeme karşın inceleme yedi, buda demek oluyorki etiketlerimiz artık inceleme altında olacak. Bir değişiklik yada güncelleme var ama hep beraber göreceğiz.

Merhabalar arkadaşlar,

Bir çok kez konu açıldı. Bende bu konuların daha fazla olmaması adına sizlere gerekli açıklamayı yapacağım.
Yeni bir kanal oluşturdum ve 5 adet video attım. Ve video attığım saatler 21:47 ve 21:58 arasıdır.
İsteyenlere ispat olarak kanal linkini verebilirim.

Videolarda herhangi bir değişiklik yapmadım. Normal kelimelerimi açıklamalarımı girdim. Ve kanala hiçbir müdahale yapmadan bekledim. Reklamlarımın tamamı an itibari ile aktiftir. Lütfen bu tarz sorun yaşayanlar telaşlanmasın. Rahatlıkla reklamlar aktif oluyor. Olmayanlar için tekrar kaldırıp yaptığınızda belirli bir süre sonra tekrardan aktif olmaktadır.

Sanırım youtube spam videolara karşı bir önlem çalışması yapıyor diye düşünüyorum.

Herkese Bol Kazançlar.

p0dlc.jpg

Görselide inceleyebilirsiniz arkadaşlar. En alttaki tekrardan incelemeye düştü sebebi ise anahtar kelime güncellememdir.

Arkadaşım videolarının birisi hariç diğerlerinde reklam çıkmadı,haberin olsun.Birde caps koymadan önce video isimlerini sansürlemeni öneririm

Arkadaşım videolarının birisi hariç diğerlerinde reklam çıkmadı,haberin olsun.Birde caps koymadan önce video isimlerini sansürlemeni öneririm

Hocam deneme kanalıdır. Gözükmesi pek bir problem teşkil etmemektedir.
He saldırılar felan dersin. Kapatırım çok zor değil. Ben burada yardımcı olmaya çalışıyorum. Önerin için teşekkürler.

---------- Mesaj saat 00:01:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:47:43 civarında gönderildi. ----------

Hocam tekrardan selamlar, Deneme kanalındaki bütün videolarda reklamlar aktiftir. Tekrardan bakabilirsiniz.

artık para kazanma aktif videoda ayrıyetten etiket girdimi tekrar inceleniyor.sanırım alakasız etiketler için önlem alıyorlar

artık para kazanma aktif videoda ayrıyetten etiket girdimi tekrar inceleniyor.sanırım alakasız etiketler için önlem alıyorlar

aynen ben de böyle düşünüyorum, girilen etiketlerin birbiri ile uyumuna da bakan algoritma üretmişler sanırım. alakasız etiket girince kaydetmiyor.

Merhaba EgE,

Tahminimce o yönde büyük ihtimalle de sadece alakasızlar silicenek. Denemelerimde video ile ilgili bütün hepsi olduğu gibi duruyor. Alakasız bir kelime deneyeceğim bakalım sonuç ne olacak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri