Youtube videolarım sürekli ünleme düşüyor.(ticari kazanç)

• Kullanıcı 0can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

0can

Kayıtlı Üye
arkadaşlar nedir bu ticari kazanç olayı ve hep ünlem botla yüklemekteyim videoları para kazanmaları açınca sorun oluyor ?
siz nasıl çözüyorsunuz ?

Forumu araştırmanı tavsiye ederim dostum videonun aynısı youtube da olduğu için ünlem alıyorsun videolar üstünde ufak editleme işlemleri ile geçersin ünlemi

Ozaman büyük editlerle geçmeyi dene :)

kanalın otomatik ünleme düşüyor o kanalı 2 hafta hiçbirşey yuklemeden bekliyceksin sonra bir tane bilgisayar ekran goruntusunu kaydet o videoyu para kazanması acılınca ondan sonra istediğini yüklemeye devam et ben böyle geçiyorum.

kanalın otomatik ünleme düşüyor o kanalı 2 hafta hiçbirşey yuklemeden bekliyceksin sonra bir tane bilgisayar ekran goruntusunu kaydet o videoyu para kazanması acılınca ondan sonra istediğini yüklemeye devam et ben böyle geçiyorum.

2 hafta beklemekde az deil ya :D

prog ismi tavsiyesi, bide camtasiada olurmu acaba

9MEYKjf.png

resim attığım siteden google aramada video convert yaz hespini dene tarafını seç :D hangisi daha hızlı yapıyor dene tek tek camtasia da olur tabi ama convert programları daha hızlı yapar çünkü sırf bunun üsütüne yazılmış yazılımlar ;)

2 hafta beklemekde az deil ya :D
kanalı otomatik ünleme düşünyor istersen telefonla ozgun video atsın gene ünleme düşecek.
adamın kanalı kara listede varsa bir onerın soyle bence ama 50 kanallara calıssan bırısı ıcın 2 hafta cok degıl

hepsı olur ama onlar cok agır ve prof. programlar,

evt camtasi kullanıyorum baya ağır kasıyo ama çok prof sayılmaz be hocam kullanımında baya kolaylık yapmışlar menüler falan ama slayt için kullanıyorum ben çerçeve eklemedim daha

---------- Spam Engelliyici 02:25 ---------- Önceki Mesaj 02:24 ----------

9MEYKjf.png

resim attığım siteden google aramada video convert yaz hespini dene tarafını seç :D hangisi daha hızlı yapıyor dene tek tek camtasia da olur tabi ama convert programları daha hızlı yapar çünkü sırf bunun üsütüne yazılmış yazılımlar ;)

peki tşk deneyelim

---------- Spam Engelliyici 02:26 ---------- Önceki Mesaj 02:25 ----------

kanalı otomatik ünleme düşünyor istersen telefonla ozgun video atsın gene ünleme düşecek.
adamın kanalı kara listede varsa bir onerın soyle bence ama 50 kanallara calıssan bırısı ıcın 2 hafta cok degıl

haklısın sadece süre çok uzun kanalları bekletince geçici dolar tekrar yanıyo ama video kastıktan sonra geri sönüyo bende öyle oluyo

3 saat içinde ünlemden kurtarıyorum kanalı attığın herhangi bir video ya futbol mu ation yaz kendim videoyu yüklediğin tarihi seç şu tarihte şu ülkede şurda şu otelde kaldım otel adresi ismi kullandığım ekipman go pro hero 4 yaz 3 saat içinde dolar ertesi gün tekrar aynısını yap 1 hafta bekle kanal düzelir ha o şekil doları yakmaya devam edebilirsin ama 1 hafta beklersen bidaha uğraşmana gerek kalmaz 2 hafta bekleyincede birşey olmiyor düzelmiyor 2 kanal var 2 side spamda 2 aydır kullanmıyorum 2 aydır da boş ekran görüntüsü attım dolar yanmadı 2 hafta beklemekle düzelmiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri