- Web sitesi
- www.videoyap.com
Yorumlar spama düşmezse güzel olur![]()
1 aydır kendi kanallarımda kullanıyorum. yorum atan üyeliklerede birşey olmadı, yorum yazılmış videoların kanallarınada birşey olmadı. mesala bir kanala ait 100 tane video oluyor. kanala ait 1-2 videoyu belirliyorum. bu videolara günde 5 adet yorum yazılsın ve 20 gün boyuncada devam etsin diyorum. videolar sıralamada çok iyi yere geliyor, sadece o kanala ait o videolar genelliklede iyi hit yapıyor. ama 100 yorum yapıp 500 izlenimde kalmış videoda oluyor. 100 yorum yapılmış 5 milyon izlenime çıkmış videoda oluyor. 5 milyon izlenmeli video zaten dünya kadar normal yorumda almış oluyor. botada şu hitte veya şu yorum sayısına toplam ulaşınca durdur denebilir.
Proje var ama sizinki gibi kapsamlı degil benim sadece yorumun yukarı çıkardıgı ile alakalı bir konu vardı deneyecektim siz yapın hocam ben ufaktan başladım![]()
Hım, aynı müşteri kitlesine hitap ediyorsak da kötü bir durum. bu konuda işe başlamadan önce sana bir yazarım hocam. detaylıca konusuruz eğer sendeki sistemde müşterinin belirlediği videolara otomatik size ait olan kanallarla yorum atıyorsa kesinlikle yapmam.