Youtube videolarına yorum botu sizce tutar mı?

Yorumlar spama düşmezse güzel olur :)

1 aydır kendi kanallarımda kullanıyorum. yorum atan üyeliklerede birşey olmadı, yorum yazılmış videoların kanallarınada birşey olmadı. mesala bir kanala ait 100 tane video oluyor. kanala ait 1-2 videoyu belirliyorum. bu videolara günde 5 adet yorum yazılsın ve 20 gün boyuncada devam etsin diyorum. videolar sıralamada çok iyi yere geliyor, sadece o kanala ait o videolar genelliklede iyi hit yapıyor. ama 100 yorum yapıp 500 izlenimde kalmış videoda oluyor. 100 yorum yapılmış 5 milyon izlenime çıkmış videoda oluyor. 5 milyon izlenmeli video zaten dünya kadar normal yorumda almış oluyor. botada şu hitte veya şu yorum sayısına toplam ulaşınca durdur denebilir.

Proje var ama sizinki gibi kapsamlı degil benim sadece yorumun yukarı çıkardıgı ile alakalı bir konu vardı deneyecektim siz yapın hocam ben ufaktan başladım :)

Hım, aynı müşteri kitlesine hitap ediyorsak da kötü bir durum. bu konuda işe başlamadan önce sana bir yazarım hocam. detaylıca konusuruz eğer sendeki sistemde müşterinin belirlediği videolara otomatik size ait olan kanallarla yorum atıyorsa kesinlikle yapmam.

tam olarak bu şekilde olmasada,youtube yorum botları var zaten piyasada.yabancı sitelerden birisinden aldıgım bi masaüstü botta vardı bu yorum özelligide mesela.kanalımın konusu/içerigi messi olsun mesela,messi kelimesinde arama yapıp bu kelimde ilk sıralarda bulunan x sayısı kadar videoya program üzerinden yorum yapılabiliyordu.ister programdaki hazır mesajlardan kullanıyordunuz ister kendiniz yazıyordunuz tektek yada toplu halde yorum atıyordunuz.direk videoların degil,kanalların aramalarda daha yukarıda çıkması için yapılan çalışmalardan birisiydi.fakat bu aralar pek işe yaramadıgını duymuştum.eger hala işe yarıyorsa,gayet de güzel satış yaparsın hocam.

Guzel ama size bagli kanallar mi yorum atacak? atiyorum benim size bagli a kanalim , benden habersiz baskasinin videosuna mi yorum atacak?

Binlerce kanal dedin hocam bu binlerce kanal kaç farklı ip den girebilirki ? Bir ipdeki bir kanala oturum açılıp o kapatılcak sonra yeni oturum açılacak vs vs Bence riskli bir iş yada benim aklım ermiyo olabilir sen daha iyisini bilirsin öyle olursa hemen farkedilir hesaplar diye düşünüyorum yanlışsam söle :)

Herkes için güzel ama hepimiz için zararlı bir bot olur bence.

Merhaba serdar hocam, sadece video linki verilmiş bir kişiye zararı nasıl olabilir ki hocam. sonucta bir reklama tıklama v.s. değil sadece yorum adınadır.

pm attım dikkate alın hocam

Çok sağolasın hocam.

şu işleme girmeme sorunu olmasa haklısında adsense banları başladıktan sonra herşeyden korkar oldum :)

Merhaba hocam, benide adsense korkutmuyor değil. fakat youtube bir videoya spam yorum yazıldıgını yakalasada o videonun barındıgı kanala bir sıkıntı cıkarması youtube açısından saçmalık olur. yoksa insan rakibine spam yorum v.s. attırır. flag gibi durumlar oluşur.

Hocam sen yaparsın da kotu proje olur mu bırak gozunu seveyim ya :D

Teşekkürler üstad :)

özgün çalışanlara darbe olur bu.Youtubenin eli ayağına dolanır.Özgün çalışanların kazancı düşer ve youtube önlem almak zorunda kalır.Herşeyi bota bağlamak kendi topuğumuza sıkmak gibi olur bana kalırsa.

Merhaba üstad, youtube çok büyük bir havuz. yani buradan cıkacak yorum sayısı cok afaki bir rakam olacağını düşünmüyorum. günde milyarlarca yorum yapılırken 20 bin rakamı cok küçük bir rakam kalır.

kesinlikle muhteşem olur :)

Teşekkürler üstad.

özgün kanallar için işe yarayabilir bence

İşte risk olayını belli bir süreçte aşarsak özgünlerde çalışabilir. özgün çalışanların en büyük sıkıntısı ilk etapda kanalı marka yapamamak oluyor.

вαттυѕαу;670727' Alıntı:
Yorumun etkisi kanıtlanana kadar tutucagını sanmam

Evet oda biraz zor işte. çünkü devir sevilen birşey hakkında konuşmama devrine dönüştü. kimse para kazandıran birşeyi arkadaşına öneripde kazanmasını istemiyor.

tam olarak bu şekilde olmasada,youtube yorum botları var zaten piyasada.yabancı sitelerden birisinden aldıgım bi masaüstü botta vardı bu yorum özelligide mesela.kanalımın konusu/içerigi messi olsun mesela,messi kelimesinde arama yapıp bu kelimde ilk sıralarda bulunan x sayısı kadar videoya program üzerinden yorum yapılabiliyordu.ister programdaki hazır mesajlardan kullanıyordunuz ister kendiniz yazıyordunuz tektek yada toplu halde yorum atıyordunuz.direk videoların degil,kanalların aramalarda daha yukarıda çıkması için yapılan çalışmalardan birisiydi.fakat bu aralar pek işe yaramadıgını duymuştum.eger hala işe yarıyorsa,gayet de güzel satış yaparsın hocam.

merhaba fatih hocam, hiç bilmiyordum. biraz araştırmadan yazdım galiba. yaptıkları sisteme bir bakayım. onların kendi kanallarımı oluyor yoksa alıcı birde o sisteme kanal eklemek zorunda mı kalıyor yorum yapacak işler için?

Guzel ama size bagli kanallar mi yorum atacak? atiyorum benim size bagli a kanalim , benden habersiz baskasinin videosuna mi yorum atacak?

Hayatta öyle birşey yapmam hocam. 2013 yılında ileride kullanmak için baya kanal satın almıştım. o zamanlar api v3 yoktu tabiki. şimdi api v3 var. yani kanala token vermeden botlarda kullanmak imkansız. ama bir kanalın mail ve şifresi biliniyorsa yorum attırabilirim. bu nedenle elimdeki 3 bin kanalı değerlendirmek amaclıdır. eğer böyle kanallarımda olmasa kanalalsatdan 2000-3000 tane kanal alırım büyük problem değil. ben hiç bir zaman bir üyeme ait birşeye dokunmam. daha dokundugum görülmemiştir, Allah izin verirsede görülmeyecektir.

Binlerce kanal dedin hocam bu binlerce kanal kaç farklı ip den girebilirki ? Bir ipdeki bir kanala oturum açılıp o kapatılcak sonra yeni oturum açılacak vs vs Bence riskli bir iş yada benim aklım ermiyo olabilir sen daha iyisini bilirsin öyle olursa hemen farkedilir hesaplar diye düşünüyorum yanlışsam söle :)

Merhaba üstad,

yeni kanalyapda uyguladıgım şekilde proxyler ile uygulayacağım. aynı ip kesinlikle başka bir kanalıma girmeyecek. zaten kanal kapanırsa benim yorum atacak kanalım olmuş olacak. ama işte düşündüren tek şey bana gelicek zarar değilde hiç bir kanala ait birşey bilin bir videonun bulundugu kanala zarar verebilir mi acaba.

youtubenın var olan dengeleri %99 oranla bozulacak aylarca ılk sayfaya cıkmayı bekleyen ınsanların videolarını hile hurda ile indexten düşrüp kendi videolarınızı çıkartacaksınız.onune gelen herkes kullanacak çoluk cocuk oyuncagı olacak ne anlamı kaldı o zaman bu işin. ?? soruyorum size [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] aylarca ındex almasını beklıyorsunuz alıyorsunuz aylar sonra , sonra birisi geliyor hile hurda ile 1haftada indexten alıyor videolarınızı kendı videoları yerleşiyor.ne olacak ?
şahsi fikrim.

merhaba fatih hocam, hiç bilmiyordum. biraz araştırmadan yazdım galiba. yaptıkları sisteme bir bakayım. onların kendi kanallarımı oluyor yoksa alıcı birde o sisteme kanal eklemek zorunda mı kalıyor yorum yapacak işler için?

bahsettigim sistemde kullanıcı kanal eklemek zorundaydı çünkü sistem yorum atılan videoları degil,yorum atan kanalı üst sıralara çıkarmak için kullanılıyordu.ben referans olarak dagıtırken aldım kullandım 1 hafta,içerisinde ping atma,eklenilen kanalların videolarını blog/wordpress/sosyal medya hesaplarına gönderme,spin ve translate sistemi vb biçok özellik daha vardı.hem karışık geldi bana hemde fiyatını hatırlamıyorum ama pahalı gelmişti bana.hem pahalı hem karışık olunca çokda kullanmamıştım :)

---------- Spam Engelliyici 01:37 ---------- Önceki Mesaj 01:36 ----------

youtubenın var olan dengeleri %99 oranla bozulacak aylarca ılk sayfaya cıkmayı bekleyen ınsanların videolarını hile hurda ile indexten düşrüp kendi videolarınızı çıkartacaksınız.onune gelen herkes kullanacak çoluk cocuk oyuncagı olacak ne anlamı kaldı o zaman bu işin. ?? soruyorum size [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] aylarca ındex almasını beklıyorsunuz alıyorsunuz aylar sonra , sonra birisi geliyor hile hurda ile 1haftada indexten alıyor videolarınızı kendı videoları yerleşiyor.ne olacak ?
şahsi fikrim.

türklerde bu işi çözen,yapabilen ne kadar adam var bilmem ama yabancılarda ilk sıralara çıkanların geneli zaten hile,hurda ile çıkıyor oraya hocam :)

şahsi fikrim.

Ben oda gelsin satın alsın yükselsin diyecek biri değilim. Açıkcası bu açıdan hiç düşünmemiştim. bu konuyu değerlendireceğim.

çocuk oyuncagına donecek hocam.türklerin eline geçtiğini düşününce işler iyice karışıcak.türkler açtır doymak bilmez :)
sakın yanlıs anlamayın hocam ciddi manada düşüncelerim bunlar.

hocam bence iyi fikir,, ayrıca yorumun ne kadar spamlansa da pek bi zararı olucağını düşünmüyorum.. bide like dislike botu da düşünülebilir..

herşeyi de hormonluya bağlamanın alemi yok bence,bunların nasıl kullanılacağı belli zaten

Yani sanki hile hurdayı bir tek biz kullanıyoruz Allah için yapmayın ya youtube da kimler neler kullanıyor.Ünlem geçme dünya geneli gibi şeylerde hile hurda o zaman ? O gözle bakmayın derim programın müşterileri arasında bende varım..

fikir hoşuma gitti aslında.Bunu bot şeklinde değil de kredili bir sistem yapılırsa karşılıklı yorum gibi bişey olur.Programla yorum yaptıkça kredi gelecek falan :)

Asıl yapacan flaglsma botu belirlenen videoya aralıklarla flag atıcak. herkes çok kötü yorum yapar, ama deli gibi satış olur:) amacım bu değil. Bazı arkadaşlar beni tanıyor, ben herkes kazansın taraftarı projeler yapmsk isterim. Zarar vericek projeyide Allah bana yazdırmasın.

like ve dislike cok mantıklı. Yorum atmayla birlikte oda olabilir. isteyen onu alabilir. Fakat bu konuyu araştıracağım. Başkalarının kanallarına çok zarar vericek durum olmasını istemem. mesala tr dili içeren hiç bir videoya uygulstmayacagıma artık kesin eminim.

Asıl yapacan flaglsma botu belirlenen videoya aralıklarla flag atıcak. herkes çok kötü yorum yapar, ama deli gibi satış olur:) amacım bu değil. Bazı arkadaşlar beni tanıyor, ben herkes kazansın taraftarı projeler yapmsk isterim. Zarar vericek projeyide Allah bana yazdırmasın.

like ve dislike cok mantıklı. Yorum atmayla birlikte oda olabilir. isteyen onu alabilir. Fakat bu konuyu araştıracağım. Başkalarının kanallarına çok zarar vericek durum olmasını istemem. mesala tr dili içeren hiç bir videoya uygulstmayacagıma artık kesin eminim.

like dislike ile birlikte yorum botu çok iyi olur ama günlük sınırlandırma ile örneğin 100 like - 200 yorum şeklinde aylık ücretlendirme paket yapılırsa çok daha iyi olur.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] özel olarak kullanma imkanı olursa ben satın alırım hocam, isteyenler kullanır genele dahil etmem derseniz eğer

index ve üst sıraya taşınma konusunda herhangi bi bot yazmanızı, bunu satmanızı tavsiye etmem. büyük vebal alırsınız zira.

edit. hadi index kabul edilebilir ama üst sıraya taşıma olayı sıkıntılı bi durum.

Videonun begenilmesi, begenilmemesi, yorum sayisi vs gibi seyler videonun index almasinda veya aramalarda ust siralara cikmasinda %1 bile katkisi olmayan eylemlerdir.. Aksine, o videoyu izleyip yorum atan abonenin hesabinda bu tur otomatik yorumlar bildirim olarak gozukur ve gercek aboneyi de kacirir..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri