Youtube videolarından offer

sakop8

Kayıtlı Üye
Malumunuz bu aralar youtube tık yok fakat videolar deli gibi izleniyor, bunun için bir fikrim var şuan deneme aşamasındayım fakat deneyenler varsa görüşlerini yazabilirler

fikrim; Youtube videolarının açıklama kısmana offer linkleri yerleştirmek , örneğin kanalımızda x dizinin 1 bölümü yüklüyse açıklama kısmana bu dizinin tüm bölümlerini izlemek için teklifi tamamlayın. vs vs bu konu hakkında fikirlerinizi paylaşabilirsiniz

Yapıyorlar zaten çok ciddi kazanç elde edenler var.

''look at the description for the video'' yazılı videolardanmı bahsediyorsunuz hocam görüntü olmayan hani

Cesitli yontemleri var cpa diye zamaninda paylasmisti [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] , bana zor gelse de gunde 4 hane kazanan arkadaslarim var. Denenebilir.

Kazanç açısından eski tadı yok linkleri yerleştirmek oldukça zorlaştı, videoyu izleyeni offer lara yönlendirmek ciddi derecede özgünlük emek ve ingilizce istiyor yt to yt yapayım biri tutar gibi bi durumu yok. cpa için şuan en mantıklısı instagram ve twitter gibi görünüyor

Malumunuz bu aralar youtube tık yok fakat videolar deli gibi izleniyor, bunun için bir fikrim var şuan deneme aşamasındayım fakat deneyenler varsa görüşlerini yazabilirler

fikrim; Youtube videolarının açıklama kısmana offer linkleri yerleştirmek , örneğin kanalımızda x dizinin 1 bölümü yüklüyse açıklama kısmana bu dizinin tüm bölümlerini izlemek için teklifi tamamlayın. vs vs bu konu hakkında fikirlerinizi paylaşabilirsiniz

galiba bu videolardan bahsediyorsun, bu videoları bot yardımı ile oluşturuyorlar. Hızlı izlenim nasıl alıyor, artı link ile nasıl kazanç elde ediyorlar ?

https://www.youtube.com/watch?v=RRC0EWAYOJE

Bir ara forumda cpa paylaşımı olmustu Bende iyi izlenimli bir kanal ile denedim açıklamaya link ekledim kesınlıkle yalan soylemıyorum 3 saat içinde kanal topluluktan kapandı once videonuz manul ınceleme için işaretlenmıstır benzerı mesaj geldı Sonra kanal topluluktan kapandı Eğer anladığım gıbı yani açıklamaya link eklenecekse bosuna urasmaya değmez ama dailymotıon açıklmaya lınk ekleyınce sorun cıkarmamıstı fakat dailymotıon benim açımdan izlenim sorunu var Ben izlettıremıyorum dailymotıon da

Bir ara forumda cpa paylaşımı olmustu Bende iyi izlenimli bir kanal ile denedim açıklamaya link ekledim kesınlıkle yalan soylemıyorum 3 saat içinde kanal topluluktan kapandı once videonuz manul ınceleme için işaretlenmıstır benzerı mesaj geldı Sonra kanal topluluktan kapandı Eğer anladığım gıbı yani açıklamaya link eklenecekse bosuna urasmaya değmez ama dailymotıon açıklmaya lınk ekleyınce sorun cıkarmamıstı fakat dailymotıon benim açımdan izlenim sorunu var Ben izlettıremıyorum dailymotıon da

Hocam belki linkle alakası yoktur bende 2 hafta önce eklemiştim kanal hala ayakta

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri