Youtube videolarını sitede oynatsak kazançlar yansırmı

• Kullanıcı Rigatomik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Rigatomik

Yasaklanmış
film sitesinde youtube videoları oynatsak
videoları gizli yapsak
liste dışı yapsak
site üzerinden youtube reklamları görünür mü
ve para kazanabilir miyiz

Bu konuda tecrubesi olan varmı acaba

Bunu ben de merak ediyorum, dizi veya filmleri siteden oynatsak, youtube da gizli veya liste dışı yapsak, site üzerinde açılan youtube videosunda reklam çıkar mı? Kazanç sağlama imkanımız olur mu ?

Bunu ben de merak ediyorum, dizi veya filmleri siteden oynatsak, youtube da gizli veya liste dışı yapsak, site üzerinde açılan youtube videosunda reklam çıkar mı? Kazanç sağlama imkanımız olur mu ?

Böyle birşey mumkun ise en azından sahte telifçilerden ve rakabetten uzak olucak videolarını site üzerinden izleticek bir olay yapılabilir

Böyle birşey mumkun ise en azından sahte telifçilerden ve rakabetten uzak olucak videolarını site üzerinden izleticek bir olay yapılabilir

eğer böyle bir şey mümkünse direk film-dizi ve video sitesi açacağım ama mantık olarak mümkün değil gibi duruyor.

bu şekilde yapan çok site var + reklamlar çıkıyor

Nedense herkes VK dan çekiyor filmleri

Hocam bu konuda bilgim yok ama mümkün olsa bile bol bol telif yersiniz diye düşünüyorum. Bir filmi yt ye atıp, bunu herkesin bulabileceği bir platforma atarsanız işiniz zor.

film sitesinde youtube videoları oynatsak
videoları gizli yapsak
liste dışı yapsak
site üzerinden youtube reklamları görünür mü
ve para kazanabilir miyiz

Bu konuda tecrubesi olan varmı acaba

maddeleri tek tek sayayım

madde 1 filmlerin yüzde 98i dünya engeli yada eşleşen verir, dünya engeli yada eşleşen veren filmlerde bildiğiniz gibi reklamlar çıkmaz, gizlesende açık kalsada reklamlar çıkmaz

eşleşen yada dünya engeli vermeyen çok az film var
ben bir hafta önce yada 10 gün önce film işine gireyim dedim,
malumunuz film sektöründe en büyük şirketler abd ve ingilterenin şirketleridir
yani ben dedimki daha bölgesel yerel ülkelere iniyim, hani atıyorum falanca bir ülkenin filmleri abd ve ingiltere filmleri kadar uyarı vermeyebilir yada uyarı verme ihtimalleri düşüktür diye düşündüm, ve hindce fransızca italyanca almanca
bu 4 dile ait toplamda 50 film yükledim,
bu yüklediğim filmlerde hep 2013 filmleriydi, yani filmler nekadar eski olursa nekadar eskirse uyarı verme ihtimalleri okadar yüksektir
uzun lafın kısası bu 4 dilde 50 film yükledim hep 2013 filmleriydi
bu 50 filmden 44ü dünya engeli yada eşleşen verdi
6 film sağlam kaldı
bu 50 filmide yüklerken gizliye almıştım ve 6 film sağlam çıkmıştı, bu 6 film hala gizlide olduğu halde bu 6 filmin 6 sındanda telif ihtarı yedim
yani siz ister videoyu gizli yapın ister açık yapın
filmlerin şirketleri videolarınızı birşekilde buluyor
ve işin garibi bu yüklediğim filmler biraz uzun bir müddet işleniyorda kaldı
sürekli kontrol ediyodum dakka başı nezaman işleniyordan çıkar diye
bi baktım işleniyordan çıktı o anda işim çıktı bakkala gidip ekmek aldım 5 6 dakika sürdü 5 6 dakika sonra kanallara bi girdim bu 6 filmin 6 sıda 5 dakika içinde telif yedi
yani film şirketlerinin bu iş için çalışan elemanları var yada bot programları var
dakika saniye başı youtubu ve googılı aratıyorlar videolarınızı buldumu hemen telif atıyorlar

ilginç o zaman o kadar full film yükleyenler nasıl yüklüyor acaba telifi nasıl geçebiliyorlar araştırılası bir konu aslında.

ilginç o zaman o kadar full film yükleyenler nasıl yüklüyor acaba telifi nasıl geçebiliyorlar araştırılası bir konu aslında.

aynen simdi bi arattırdım 50 tane film kanalı cıktı karsıma hepsindede reklam cıkıyor acaba bu elemanlar nasıl oluyorda teliften yırtıyor.

Bu soruyu bende merak ediyorum. Bazı programlarla dünya genelini ve eşleşmeleri aşmak sorun değil ancak açıktan verirsek telif riski büyük var bu nedenle lise dışı-özel yapıp siteden versek para kazanırmıyız ?

Neden herkes VK'ya yüklüyor olmalı :) bu firma yüklenen içeriği silmiyor en son direk link olarak izlenmiyordu vk'da sadece embed vb. buda botcuların işine geldiğinden her dizi için satılan tema eklentideki tüm botlar vk'ya upload yapılan filmleri çekiyor ;)

Önceden facebook'dan çekiliyordu filmler fakat facebook ciddi manada bunun önüne geçince artık filmciler vk'ya yöneldi.

720p izlemeye izin veriyor kesinti yok buda tüm film işi ile uğraşanların işine geliyor. :)

Arkadaşlar, telifli filmleri ve videoları kanaldan gizleyip site üzerinden versek reklamları açabilirmiyiz ? Hadi açtık dmca link üzerinden bizi yakalayabilir mi ? Bu soruların cevabını bilen yok mu ? Muslera ve Serkan hocamızı davet etme vakti geldi sanırım konuya.....

Arkadaşlar, telifli filmleri ve videoları kanaldan gizleyip site üzerinden versek reklamları açabilirmiyiz ? Hadi açtık dmca link üzerinden bizi yakalayabilir mi ? Bu soruların cevabını bilen yok mu ? Muslera ve Serkan hocamızı davet etme vakti geldi sanırım konuya.....

Kazanirsin, izlenimler kazanclar yansir. Bu yontemi kullanan bazi siteler var zaten. Fakat film temalarinda genelde vk botu entegre edilmis oluyor. Filmleri dizileri tek tek elimle eklerim diyorsan youtubedanda yapabilirsin.

Kanalda gizlediğin zaman sitede de bu video gizlidir yazıyor.

Youtube da gizli ve liste dışı yapsanız youtube daki normal aramalara çıkmaz, ama filmin yapımcı firmasının panelinde sizin film yüklediğiniz gözükür video gizli bile olsa adam telif atabilir. Ama film youtube da tanımlanmadıysa eşleşmiyorsa bi sıkıntı olmaz reklamlar da çıkar diye biliyorum.

Bir filmi liste dışı olarak site üzerinden yayınlamamızın nedeni yapımcıların telifinden yada müstehçen ve şiddet içerikli sahnelere karşı topluluk şikayetlerinden korumak. Ancak video her ne kadar kanalda görünmese de site üzerinden izleyici, link'in alt sütunun da "youtube üzerinden izle" kısmına tıkladığın da videonun sayfasına gidebiliyor ve dilerse flag, telif hakkı ve topluluk ihlali verebilir. O zaman alt sütunu yok etmemiz lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri