Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam yaptığınız doğru değil. Satış konusuna soru dısında video paylaşmanız mizah dahi olsa etik durmaz editlerseniz sevinirim.
Hocam verim elde edersiniz ama işin bir kısmıda sizde bitiyor. Şansınızı çok yükseklere getirmek için elimden geleni yaparım yapıyorumda.Bunun için dediğim talimatları uygulamanız yeterli. Fiyat zaten yurtdışına göre çok ama çok makul. Detaylar için görüşmek isterseniz skype ekleyebilirsiniz.Peki kanıt sunamıyorsunuz müşterileriniz izin vermiyor. Siz garanti veriyormusunuz?
Hocam verim elde edersiniz ama işin bir kısmıda sizde bitiyor. Şansınızı çok yükseklere getirmek için elimden geleni yaparım yapıyorumda.Bunun için dediğim talimatları uygulamanız yeterli. Fiyat zaten yurtdışına göre çok ama çok makul. Detaylar için görüşmek isterseniz skype ekleyebilirsiniz.
Doğrudur hocam onun içinde uğraşıyorum. Yakında fiyatlara zam yapacağım. Cidden çok ucuza satıyorum. Videoya gelince bu seferde video sana ait degil derler. Elin azı torba değil ki büzesin. Biliyorum ama genede bir video olmadı 2 video deneyeceğim. 0 kanalda.yahu hocam bunca adam konuşmuş durmuş kimseye ağzının payını veremiyor musunuz bi tane trende video ıkartıp ss alacaksın.zaten 1 müşteri ile maliyetini çıkrtacaksın ama okuduğumda kaçamak cevaplar.bu şekilde kimse görmeden para falan vermez açıkçası bende vermem.yani kanıt sunmadıkça çıkartıp insanları susturmadıka boşa kürek çekiyorsunuz
Doğrudur hocam onun içinde uğraşıyorum. Yakında fiyatlara zam yapacağım. Cidden çok ucuza satıyorum. Videoya gelince bu seferde video sana ait degil derler. Elin azı torba değil ki büzesin. Biliyorum ama genede bir video olmadı 2 video deneyeceğim. 0 kanalda.
hocam bu konuya ss ekleyerek referans gostermen cok mantiksiz bende trde trend bir videonun goruntusunu cekip atayim ben cikardim diyim olur mu?
Referans gostermek icin birinin size verdigi linki bize gosterin yada absürt bir video cekin onu trente cikarin inandirici olsun
lg-d855 cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi
R10 daki konumda alan müşterimin yorumlarıda var. Zaten bulunmayacak bir video değil aboneden de anlaşılıyorHocam Bu konuya ss ekleyerek referans gostermen cok mantiksiz bende trde trend bir videonun goruntusunu cekip atayim ben cikardim diyim olur mu?
Referans gostermek icin birinin size verdigi linki bize gosterin yada absürt bir video cekin onu trente cikarin inandirici olsun
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam anlatmak istedigim videoyu bulduk diyelim yada sen buraya linkini koydun, onu senin soktugunu nerden bilelim? Bende sana bi kanal gostereyim bunu ben soktum diyim mantikli geliyomuR10 daki konumda alan müşterimin yorumlarıda var. Zaten bulunmayacak bir video değil aboneden de anlaşılıyor
Hocam anlatmak istedigim videoyu bulduk diyelim yada sen buraya linkini koydun, onu senin soktugunu nerden bilelim? Bende sana bi kanal gostereyim bunu ben soktum diyim mantikli geliyomu
Burdan admin, mod vs. Birisi sana video verir bunu trende sok der sende sokarsin bu referans olur bizde guvenir satin aliriz.
Hocam anlatmak istedigim videoyu bulduk diyelim yada sen buraya linkini koydun, onu senin soktugunu nerden bilelim? Bende sana bi kanal gostereyim bunu ben soktum diyim mantikli geliyomu
Burdan admin, mod vs. Birisi sana video verir bunu trende sok der sende sokarsin bu referans olur bizde guvenir satin aliriz.
İnanıp inanmamak size kalmış konuşmalaramız gönderdiği link hepsi ortada...
İnanıp inanmamak size kalmış konuşmalaramız gönderdiği link hepsi ortada...
Pm gönderdim. Bahsettigim kişinin yorumu en sonda.R10 da baktım öyle bir konu yok ya da çok geriye düşmüş. Rica etsem konuya R10 linki eklermisiniz.
Hocam ben isimi yapıyorum kolay bir is değil referansa gelince yanaşmak istemiyorum indirim referansı verdim 3 tane yeterli bence.TEK o hocam degil bende innamiyorum hocam oyle bisey varsa dedigi gibi hocamin bi video atsın admınlerden biri bakalım cıkıyormu gorelim
Pm gönderdim. Bahsettigim kişinin yorumu en sonda.
---------- Spam Engelliyici 14:21 ---------- Önceki Mesaj 14:20 ----------
Hocam ben isimi yapıyorum kolay bir is değil referansa gelince yanaşmak istemiyorum indirim referansı verdim 3 tane yeterli bence.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.