Youtube Videolarınızı Trende Çıkartıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konuda adminlerimizden birisi hizmet almıştı sonuçlarını merak ediyorum hala

Youtube güncellemesinden kaynaklı şuan için ilk sayfa hizmeti veremiyoruz. Fakat trend konumuz aktif ve sorunsuzdur. Alan arkadaşlardan yorumları bekliyorum.

ilk sayfa hizmetinde çuvalladınız, burda da güncelleme var derseniz ne olcak ?

Herkes biliyor ki sizin tarafınızdan bir sorun kaynaklanmayacak! Sorun satın alan kişi'den kaynaklı olacak! Bu her zaman böyledir. Satın almayın! Daha önce konuyu takip edenler, verilen referans işin yerine getirilmediğini gördü! Dikkatli olun!

Herkes biliyor ki sizin tarafınızdan bir sorun kaynaklanmayacak! Sorun satın alan kişi'den kaynaklı olacak! Bu her zaman böyledir. Satın almayın! Daha önce konuyu takip edenler, verilen referans işin yerine getirilmediğini gördü! Dikkatli olun!
Mesajınızı report ediyorum. Önceki konumda alan kişilere söz verdiğim vaadler yerine gelmediği için iadelere başladım, bir kısmına da yaptım. Fakat almadan,bilmeden böyle konuşmanız çok yanlış. Ayrıca şunu belirteyim o konu diğer satış konumuzdu ve iadelerin bir kısmı yapıldı diğerleride zamanı gelince yapılacak. Araştırırsın da bari iyi araştır...

Sonokey konusuna benziyor :) iade süresi ne kadar veya işlem süresi ne kadar önemli soru bu sanırım

İade vaad ettiğimiz izlenim gelmez ise yapılır. Süresi 2 haftadır.

Süre normal. Satış yapabilmeniz için çok basit birşey yapabilirsiniz. Bir video gösterin foruma o videoyu 2 haftada trende sokun. Girince konuyu güncelleyin iş değil işler alırsınız, ilk işi de ben veririm

Süre normal. Satış yapabilmeniz için çok basit birşey yapabilirsiniz. Bir video gösterin foruma o videoyu 2 haftada trende sokun. Girince konuyu güncelleyin iş değil işler alırsınız, ilk işi de ben veririm
Hocam yaptım onu :) Ss konumda var. Yanlız özel bir çalışmamız olduğu için gizledik. Eğer sipariş vermek isterseniz mesaj yoluyla veya skype ile ulaşabilirsiniz. Hem sonuçları paylaşırsınız şuan için alanların çok büyük bir kısmı forum dışı diğerleri de aktif değil :)

Hocam yaptım onu :) Ss konumda var. Yanlız özel bir çalışmamız olduğu için gizledik. Eğer sipariş vermek isterseniz mesaj yoluyla veya skype ile ulaşabilirsiniz. Hem sonuçları paylaşırsınız şuan için alanların çok büyük bir kısmı forum dışı diğerleri de aktif değil :)

Dostum senin olmayabilir veya olmayabilir bunu kim nerden bilecek ? 3 4 veri gözüküyo orda detay 0. Forum içi dışı 1 tane bile referans görmedim konuda. Bu tür bi işte konunuz boş durmaması gerekiyor boş durmasının tek sebebi bu. Foruma göstererek yapmazsanız kolay kolay iş alamazsınız ve konunuz hala nasıl kitlenmedi onada şaşırıyorum

Dostum senin olmayabilir veya olmayabilir bunu kim nerden bilecek ? 3 4 veri gözüküyo orda detay 0. Forum içi dışı 1 tane bile referans görmedim konuda. Bu tür bi işte konunuz boş durmaması gerekiyor boş durmasının tek sebebi bu. Foruma göstererek yapmazsanız kolay kolay iş alamazsınız ve konunuz hala nasıl kitlenmedi onada şaşırıyorum
Doğrudur fakat dediğim gibi kanallar gizli tutulması ve 3. taraflara paylaşılmamasına özen gösteriyoruz. Referans konusuna gelince yt yorum botu konumda forum dışı içi toplam 32 tane referans verdim 2 kişi sonuçları yazdı. O yüzden ki uzak duruyorum hele ki oldukça bana da maliyeti olan bu işte. Size teklifim; ciddi iseniz konu referansı olacağınızı taahhüt ederseniz yüzde 30 indirim yapabilirim.

Doğrudur fakat dediğim gibi kanallar gizli tutulması ve 3. taraflara paylaşılmamasına özen gösteriyoruz. Referans konusuna gelince yt yorum botu konumda forum dışı içi toplam 32 tane referans verdim 2 kişi sonuçları yazdı. O yüzden ki uzak duruyorum hele ki oldukça bana da maliyeti olan bu işte. Size teklifim; ciddi iseniz konu referansı olacağınızı taahhüt ederseniz yüzde 30 indirim yapabilirim.

Ustam anlatamadım sana :D Bana indirim yapana kadar kendine video yapsana foruma göstererek. Sonra zaten iş alcan o zararın kapanacak

Ustam anlatamadım sana :D Bana indirim yapana kadar kendine video yapsana foruma göstererek. Sonra zaten iş alcan o zararın kapanacak
Yok dediğinizi anladım. :D Kendim denedim fakat kimse böyle bir kanalının yayılmasını istemez emin ol. Hazır trend sayesinde büyümüşken... Ben teklifimi yaptım :) Referans olursanız dediğim gibi net yüzde 30 sizinde karınız olacak :)

Yok dediğinizi anladım. :D Kendim denedim fakat kimse böyle bir kanalının yayılmasını istemez emin ol. Hazır trend sayesinde büyümüşken... Ben teklifimi yaptım :) Referans olursanız dediğim gibi net yüzde 30 sizinde karınız olacak :)

yahu başkasının videosunu trende çıkar demiyor adam sana diyor ki aç kendin bi kanal bi video seç herkezin gözü önünde bunu trende çıkar bizde görelim

yahu başkasının videosunu trende çıkar demiyor adam sana diyor ki aç kendin bi kanal bi video seç herkezin gözü önünde bunu trende çıkar bizde görelim
Sizin için demiyorum ama bizde görelim kısmına yanaşmıyorum. İçimizde her ne kadar iyi niyetli insanlar olsada bir o kadar kötü niyetli insan var kısacası maliyeti varken emeğimin harcanmasını istemem emin olun müşterileriminde hepsi bu yönde hem fikir. İsteyen olursa skype ile yada buradan ulaşır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri