Youtube Views Kasma

• Kullanıcı reis13
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Alışveriş

reis13

Kayıtlı Üye
Viewslerinizi Katlayın
1. permalink

Sitede sistem şu şekilde işliyor. Sol menüdeki Earn Credits! bağlantısına tıklıyorsunuz ve arkanıza yaslanıyorsunuz. Yaslanırken yorulabilirsiniz o yüzden gece bilgisayarınızı açık bırakmak güzel bir çözüm olabilir. Çünkü site çok popüler olduğundan her dakika yeni bağlantılar ekleniyor. Her ziyaret ettiğiniz site için 0.8 kazanıyorsunuz. Siteye ilk girişinizde belki farketmezsiniz. Ben chrome kullanıyorum. Sitelerin nerede açıldığını 10 dakika sonra anladım. Popup şeklinde arkaplanda açılıyor. İşte sistem bu. Siz de bu sisteme kaydolmak istiyorsanız aşağıdaki bağlantıyı kullanarak kaydolun.
Refimle üye olursanız bana iyilik yapmış olursunuz
!!!HEMEN KAYIT OL!!!

Refsiz link : http://www.websyndic.com/

Birkaç öneri

Siteye girdiğinizde ilk işiniz sağ üst kısımdan dil seçeneğinizi İngilizce olarak seçmeniz. Tabii Fransızsanız bu adımı atlayabilirsiniz. Daha sonra kayıt olurken verdiğiniz site 10-15 dakika sonra hemen onaylanıyor. Your Account kısmında yazan Automaticaly Distribute Earned Credits açıklaması şu demek oluyor: Kredileri kazandığım anda harca. Desactivated seçili olursa kredileriniz birikir. Activated seçili olursa krediler kazanırken harcanır.

:D hocam chromela trye çevirin üstte görürsünüz

Burada site adresi kısmına bir video yada kanal url si mi yazıyoruz?

videonun urlsini yaz bde videonun adını belirttiği yere yazarsan iyi olur

Peki organikmidir? İzlenme artıyor mu gerçekten? addmefast, youlikehits gibi sitelerde izlenme olmasına rağmen herhangi bir artış olmuyorda.

izlenme yansımaktadır otosurfe bağlı olarak linkler nasıl sizde açılıyorsa siteye üye olan kişiler tarafındanda sizin videonuz izlenir

sistemi kullananlar olumlu veya olumsuz yazsın arkadaşlar herkes bilgilensin

Views Artmadi 400 Tiklanma Aldim Ama Video Hala Sabit Ve İstatistikte Siteden Gelen Tiklamalarda Gözükmüyor

İstatistiklerde gözükür.Daha önce kullanmışlığım var.Ancak 100 hit yollarsınız 30-40 tane ya sayar ya saymaz.Aynı kişilere gösterebiliyor.

linklerin doğruluğunu kontrol edin hatalı olmasın başlığa videonun adını girin bazen aynı kişiye gösterim yapılırsa views saymaz ben herhangi bi sorun olmadan kullanıyorum

Eklediğimiz Link Kaç Saniye izleniyor karşıdaki kişi tarafından? Bizdeki gibi 15 saniyemi ? Değiştirilebiliyor mu o saniye? Eğer 15 saniyeyse boşuna puan topluyoruz. Youtube 15saniye izlenmeyi kabul etmiyor. İzlenme olarak saymıyor. 5-10dklık videolar için

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri