Youtube Yaş Sınırınından İhtar

• Kullanıcı futli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

futli

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.kombibaymak.com
Arkadaşlar az önce başıma şimdiye kadar gelmemiş bir olay geldi...

2 saat önce attıgım bir video 301 + takıldı ve para kazanmasıda aktifdi.Videonun içerigi bir kavga görüntüsü idi ama öyle yumruk yumruga bir kavga degil ellerinde şişe olan 3 adam elinde şampanya şişesinin kovası olan bir adamla atışma şeklinde vs. yani sonuçta yine kavga sayılır

Biraz evvel hesabıma girdigimde bu videodan topluluk ihtarı almışım ve açıklamada bu videoyu yükleyecek yaş sınırının altında oldugumdan dolayı ihtar aldıgım yazıyordu.İlk defa byle bir şey yaşadım.Sanırım maili açarken yaş kısmına dikkat etmemişim ve yaşı 18 altı gstermişim.

Ayarlardan yaşı düzelteyim dedim ama bir türlü bulamadım o kısmı.mail google + baglı oldugundan yerini bilen ve görenlerin konu altına yazması rica olunur.

Hesabınız yaş sınırlaması bulunan bir içeriği görüntülemek için gereken minimum yaş sınırının altında olduğundan söz konusu video kaldırıldı.

Arkadaşlar bende bu ihtar dan aldım aynı başlığı bir daha açmamak için buradan yazıyorum, bu yaş sınırı mevzusu hakkında bilgisi olan var mı?

Google+ ile bu yaş sınırını kaldırma imkanı var mı?
yada başka yöntem?

kanal için tehlike oluşturur mu bir video yaş sınırı yediyse?

https://plus.google.com/u/0/101139974977755142803/about

temel bilgilere düzenle diyerek yaşınızı değiştirebilirsiniz galiba.

bu Hakan Akkır sen misin kardeş :D
profil linki yollamışında.

vidyodaki yaş sınırından bahsetmiştim, profildeki yaş değil
kpzy0.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri