YOUTUBE yasağı kalktı

• Kullanıcı ummankara
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
hyr verebililr misinzi

---------- Mesaj saat 15:43:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:40:43 civarında gönderildi. ----------

77.88.8.88 ve 77.88.8.2 bunu kullanıyorum

Yandex.DNS

---------- Mesaj saat 15:44:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:43:42 civarında gönderildi. ----------

hyr verebililr misinzi

---------- Mesaj saat 15:43:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:40:43 civarında gönderildi. ----------

77.88.8.88 ve 77.88.8.2 bunu kullanıyorum

standartı deneyin bakalım?

Karari alan mahkeme sulh mahkemesi. Tib bi sure daha oyalayabilir. Tw içinde sulhtan karar cikmia ama acilmamisti. Aym karari olsa neyse dicemde sevinmek için erken

198.153.192.1
198.153.194.1

---------- Mesaj saat 15:58:10 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:54:00 civarında gönderildi. ----------

Vede şuan denedim standart yandexi giriyor sıkıntı sende sanırım

malesef buda olmadı .
ne tur bır sıkıntı olabılrıkı hocam bı onerın veya tahmının var mı
mac id sı kara listeye felan alınmıs olabilir mi

Senden kaynaklıbi sıkıntı olmasn hocam

evt aynı ağ kardesş

---------- Mesaj saat 16:13:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:11:38 civarında gönderildi.

Bendede olmuyor livingisloving yalnız değilsin ne yaptıysam olmuyor.Modeme reset atacam birde.

daha girilmiyor tib daha kaldırmadı

bugünde ben giremiyorum aldığım hata şu şekilde

ERR_CONNECTION_RESET
Bu web sayfası kullanılamıyor..

dns değiştirdim
tarayıcıları sildim tekrar kurdum
cleaner ile falan çerezleri temizledim
modeme reset attım
pc ye reset attım :D

ve hala giremiyorum acaba sorun nedir ? :)

Olmuyor arkadaslar reset attım modeme tekrar kurdum,cerez falan vs yaptım gene olmadı girmiyor.Yok mu bunun bir çözümü?

dns leri de bağlanmışlar. boşuna uğraşmayın giremezsiniz. arkadaş bu nasıl bir hukuksuz bir hükümettir. devlet açacaksın diyor hükümet dns leri de banlıyor. hiç bir şekilde girilmiyor.

dns leri de bağlanmışlar. boşuna uğraşmayın giremezsiniz. arkadaş bu nasıl bir hukuksuz bir hükümettir. devlet açacaksın diyor hükümet dns leri de banlıyor. hiç bir şekilde girilmiyor.

sıkıntı sizde normalde dns kullanmam dnsleri denedim sizin için yandex dns sıkıntısız girdi az önce bırakın bu hükümeti eleştirme işini her konuyu siyasete çekmeyin :rolleyes:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri