senin en olduğun belli mesajlarından da bari böyle bir saldırıdan sonra yalamayı kes. Şu kadar utanmanız yok.
Ne demek istiyosun anlamadım?Neyden utancakmışım?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
senin en olduğun belli mesajlarından da bari böyle bir saldırıdan sonra yalamayı kes. Şu kadar utanmanız yok.
Valla ben youtube'un yasaklanmasın da değilim memleketin içinde bulunduğu durumun kötülüğü ve yaralanan kuzenimin derdindeyim. 17 yaşındaydı. İngiltere Amerika kendi vatandaşlarını resmi siteden uyarıyor patlamadan yarım saat kadar önce uzaklaşın patlama olabilir diye bizde ne uyarı verildi nede müdahale edildi kendi istihbaratın yok bari İngiliz'in Amerikalının yazdığına kulak as ve talimat ver ekiplerine müdahale etsinler. Ama hiç bir şey yapmayıp sadece izlediler ve şimdi de terör örgütlerini suçlarlar. Bu patlamaya göz yumdular izin verdiler devletin başı kendisi genel kurmayı bakanları alayı haindir !! inşallah kendi kuzenleri yeğenleri oğulları kızları onca yaralananın kanında boğulur. O terör örgütlerininde devletin başınında. Allahın İngiliz'i Amerikan'ı taaa bilmem kaç kilometreden kendi vatandaşını uyarıyor güvenliğini sağlamaya çalışıyor bizim devlet kendi ülkesini korumuyor müdahale etmiyor şimdi çıkıp konuşurlar ama o konuşmaları ölenleri yaralananları sakat kalanları geri getirmeyecek. Bu patlamadan önceki patlamada aha siyasete girmezse sayın olacak başbakanımızın konuşmasını atayım üstün güvenlik önlemleri alınacak tekrarı olmayacak izin vermeyeceğiz nerede senin önlemlerin nerede senin sözlerinin doluluğu palavracı başbakan olursa böyle olacaktır. Fransa'da 1 tane patladı gerisi gelmedi bizde vatan hainleri Ankara Merkez Patlıyor Herkes dedi ya artık o söz doğru yani hainlikten değil gerçek bir söz haftada bir patlıyoruz ülkece.
Hocam öncelikle geçmiş olsun işin vahim yanları da var bilmediğiniz yanları da var.Vahim yanı Abd 1 saat önceden değil 2 gün önceden uyarı yaptı bizimkiler de 4 martta pkk-dhkpc-tikko veya diğer sol örgütlerin canlı bomba eylemi yapacağını istihbarat edindi ve 4 Marttan beri Ankara'da çok sıkı arama önlemleri vardı. ABD uyarısında Bahçelievler bölgesinde canlı bomba olabileceğini bildirdi. Bunun üzerine asker ve polis 2 gündür önlemlerini arttırdı, Bahçelievler bölgesine odaklandı fakat bomba Kızılay'da patlattı. Ya Abd yanlış bilgi vererek Türkiye biraz karışsın diye güvenlik güçlerini Bahçelievlere odaklayıp hedef şaşırttı ya da terörist denen mahlukların bir şekilde Abd açıklamalarından haberi olup hedef değiştirdiler.
Hocam bizim millet doğru ile yanlışı birbirinden ayıracak ferasete sahip değil.Bende bu anlayışa anlam veremiyorum arkadaş... devekuşu gibi başımızı toprağa gömüyoruz bir taraflarımız açıkta sanki biz görmüyoruz diye tüm dünya görmüyor.. Kimi neyden koruduğunu sanıyorlar acaba ya... Problem varsa yasaklayalım gitsin oh ne güzel çözüm bulmuşlar herşeye....
hedef şaşırtsa ne olur bir bomba patlayacağı belli bırak bahçelievleri ankaranın taşına kadar ablukaya almaları lazımdı kuş uçurtmamaları lazımdı ankaranın 1 metresinde bile sokağa çıkma yasağı da getirebilirlerdi günler öncesinden ama hiç bir şey yapmayıp insanların patlayarak ölmelerine izin verdiler hadi hiç bir şey yapmadın vatandaşını uyar bomba patlayacak bilinmeyen bir konumda veya Amerika gibi şu civarlar da de bir bilgi ver millette ona göre tedbir alsın sokağa çıkan çıksın işe giden gitsin gitmeyen gitmesin sen üstüne düşeni yap en azından devlet olarak vatandaşın güvenliğine bir katkıda bulun ama hiç bir şey yapmadılar günler öncesinden haberli bombaya izin verdiler birde geçen patlamada sayın başbakanımız bir daha bomba patlamayacak allahın izniyle olağanüstü güvenlik önlemleri alacağız falan diye haykırıyordu. Palavracı herif başbakan olursa böyle olur siyasete girmese sayın başbakanımızın haykırış videosunu atardım veya zaten kendinizde google'dan bulabilirsiniz palavracı herif inşallah o ölenlerin kanında yaralanıp sakat kalanların kemiklerinde boğulursunuz sende senin yanındaki hainler de !! Teyzem ağlıyor kadın hüngür hüngür görmedim ama ağlamasına ben ağladım telefonda 17 yaşında oğlu kanlar içinde görünce bayılmış zaten kadıncağız. Bunun hesabını kimden soracağım ben? bir suçlu çıkarsınlar terör örgütü dışında devletin tepesinde içinde hainler var sunsunlar hainleri önümüze !!
Ulan sen ne diyorsun değişik,ölenlerin arkasından bi fatiha okuyacağına gelmiş burda insanlar üzerinden siyaset yapıyorsun...
![]()
Sence yaygara çıkarılmayacak kadar basit bir olay mı bu ? Kardes bu patlamalarda devletin eksiği, hatası, parmağı ya da payı olmasa böyle yayın yasakları yapmazlar. Önce düsün sonra yorum yap.Olay görüp görmemeleri değilki hocam,Binlerce artniyetli insan var yaygara çıkmaması için alınan bir karar bencede gayet mantıklı bir davranış
senin yakının ölmemiş yaralanmamış belli siyaset diyor bir şey demiyorum Amerikalı uyarıyor İngiliz uyarıyor bizim devletimiz uyuyor bunu söylemek siyaset oluyor yarın Ankara'ya gideceğim kuzenimin yattığı hastahaneye görüntüleri atarım sana normal insan kal sağlıcakla umarın aynı acıyı yaşamazsın.
Ulan sen ne diyorsun değişik,ölenlerin arkasından bi fatiha okuyacağına gelmiş burda insanlar üzerinden siyaset yapıyorsun...
![]()
Sence yaygara çıkarılmayacak kadar basit bir olay mı bu ? Kardes bu patlamalarda devletin eksiği, hatası, parmağı ya da payı olmasa böyle yayın yasakları yapmazlar. Önce düsün sonra yorum yap.
Bu olay yaygaranın kralının koparılması gereken olaydır, Fransa'da bomba patladı adamlar tüm dünyaya canlı yayın yaptılar herkes tepkisini koydu bizde ayda 1 bomba patlıyor kimsenin umrunda değil Neden acaba bir düşün istersen?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.