YouTube Yasaklandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ben youtube'un yasaklanmasın da değilim memleketin içinde bulunduğu durumun kötülüğü ve yaralanan kuzenimin derdindeyim. 17 yaşındaydı. İngiltere Amerika kendi vatandaşlarını resmi siteden uyarıyor patlamadan yarım saat kadar önce uzaklaşın patlama olabilir diye bizde ne uyarı verildi nede müdahale edildi kendi istihbaratın yok bari İngiliz'in Amerikalının yazdığına kulak as ve talimat ver ekiplerine müdahale etsinler. Ama hiç bir şey yapmayıp sadece izlediler ve şimdi de terör örgütlerini suçlarlar. Bu patlamaya göz yumdular izin verdiler devletin başı kendisi genel kurmayı bakanları alayı haindir !! inşallah kendi kuzenleri yeğenleri oğulları kızları onca yaralananın kanında boğulur. O terör örgütlerininde devletin başınında. Allahın İngiliz'i Amerikan'ı taaa bilmem kaç kilometreden kendi vatandaşını uyarıyor güvenliğini sağlamaya çalışıyor bizim devlet kendi ülkesini korumuyor müdahale etmiyor şimdi çıkıp konuşurlar ama o konuşmaları ölenleri yaralananları sakat kalanları geri getirmeyecek. Bu patlamadan önceki patlamada aha siyasete girmezse sayın olacak başbakanımızın konuşmasını atayım üstün güvenlik önlemleri alınacak tekrarı olmayacak izin vermeyeceğiz nerede senin önlemlerin nerede senin sözlerinin doluluğu palavracı başbakan olursa böyle olacaktır. Fransa'da 1 tane patladı gerisi gelmedi bizde vatan hainleri Ankara Merkez Patlıyor Herkes dedi ya artık o söz doğru yani hainlikten değil gerçek bir söz haftada bir patlıyoruz ülkece.

Fişi çekilecek olanlar başka, böyle uzunu var kısası var, mafya kılıklısı var.

Bu yasaklar gelince halkı gerizekalı yerine koyuyorlar resmen ya biz sosyal ağları 3-5 gün yasaklayalım zaten bunlar olayı unuturlar bizde kınarız olay kapanır :D :D

youtube açılıyor ama ttnet bağlantıyı yavaşlatmış, twitter da yavaşlar muhtemelen.. yarın da açıklama yaparlar biz yasaklamadık diye..

bomba patlar, yayın yasağı gelir, güvenlik zirvesi toplanır, saldırı kınanır, twitter, youtube yavaşlatılır.. hep aynı terane..

Hocam öncelikle geçmiş olsun işin vahim yanları da var bilmediğiniz yanları da var.Vahim yanı Abd 1 saat önceden değil 2 gün önceden uyarı yaptı bizimkiler de 4 martta pkk-dhkpc-tikko veya diğer sol örgütlerin canlı bomba eylemi yapacağını istihbarat edindi ve 4 Marttan beri Ankara'da çok sıkı arama önlemleri vardı. ABD uyarısında Bahçelievler bölgesinde canlı bomba olabileceğini bildirdi. Bunun üzerine asker ve polis 2 gündür önlemlerini arttırdı, Bahçelievler bölgesine odaklandı fakat bomba Kızılay'da patlattı. Ya Abd yanlış bilgi vererek Türkiye biraz karışsın diye güvenlik güçlerini Bahçelievlere odaklayıp hedef şaşırttı ya da terörist denen mahlukların bir şekilde Abd açıklamalarından haberi olup hedef değiştirdiler.

hedef şaşırtsa ne olur bir bomba patlayacağı belli bırak bahçelievleri ankaranın taşına kadar ablukaya almaları lazımdı kuş uçurtmamaları lazımdı ankaranın 1 metresinde bile sokağa çıkma yasağı da getirebilirlerdi günler öncesinden ama hiç bir şey yapmayıp insanların patlayarak ölmelerine izin verdiler hadi hiç bir şey yapmadın vatandaşını uyar bomba patlayacak bilinmeyen bir konumda veya Amerika gibi şu civarlar da de bir bilgi ver millette ona göre tedbir alsın sokağa çıkan çıksın işe giden gitsin gitmeyen gitmesin sen üstüne düşeni yap en azından devlet olarak vatandaşın güvenliğine bir katkıda bulun ama hiç bir şey yapmadılar günler öncesinden haberli bombaya izin verdiler birde geçen patlamada sayın başbakanımız bir daha bomba patlamayacak allahın izniyle olağanüstü güvenlik önlemleri alacağız falan diye haykırıyordu. Palavracı herif başbakan olursa böyle olur siyasete girmese sayın başbakanımızın haykırış videosunu atardım veya zaten kendinizde google'dan bulabilirsiniz palavracı herif inşallah o ölenlerin kanında yaralanıp sakat kalanların kemiklerinde boğulursunuz sende senin yanındaki hainler de !! Teyzem ağlıyor kadın hüngür hüngür görmedim ama ağlamasına ben ağladım telefonda 17 yaşında oğlu kanlar içinde görünce bayılmış zaten kadıncağız. Bunun hesabını kimden soracağım ben? bir suçlu çıkarsınlar terör örgütü dışında devletin tepesinde içinde hainler var sunsunlar hainleri önümüze !!

İşin vahim tarafı bizde facebook,twitter,youtube ne kadar sosyal medya ve paylaşım sitesi varsa durduruluyor ancak yabancı medya bu konu hakkında cayır cayır fotoğraf-video paylaşıyor. Bizi yönetenler bizim ülkemizde olanları bizden saklıyorlar resmen.

Bende bu anlayışa anlam veremiyorum arkadaş... devekuşu gibi başımızı toprağa gömüyoruz bir taraflarımız açıkta sanki biz görmüyoruz diye tüm dünya görmüyor.. Kimi neyden koruduğunu sanıyorlar acaba ya... Problem varsa yasaklayalım gitsin oh ne güzel çözüm bulmuşlar herşeye....
Hocam bizim millet doğru ile yanlışı birbirinden ayıracak ferasete sahip değil.
Al sana en basit örneği
http://www.ytpara.com/konu-disi/96951-emniyetten-ankara-saldirisindan-sonra-uyari.html
Devletin sanki milleti uyaracak yayın organı yokta vatandaşın birine demişki böyle böyle olacak herkesi uyar.
Bu konuda anlatılanlar resmen korku ile teröre prim vermektir.
Bu tür asılsız haberlerin kullanılmasına en müsait yerler yine sosyal paylaşım siteleridir.

hedef şaşırtsa ne olur bir bomba patlayacağı belli bırak bahçelievleri ankaranın taşına kadar ablukaya almaları lazımdı kuş uçurtmamaları lazımdı ankaranın 1 metresinde bile sokağa çıkma yasağı da getirebilirlerdi günler öncesinden ama hiç bir şey yapmayıp insanların patlayarak ölmelerine izin verdiler hadi hiç bir şey yapmadın vatandaşını uyar bomba patlayacak bilinmeyen bir konumda veya Amerika gibi şu civarlar da de bir bilgi ver millette ona göre tedbir alsın sokağa çıkan çıksın işe giden gitsin gitmeyen gitmesin sen üstüne düşeni yap en azından devlet olarak vatandaşın güvenliğine bir katkıda bulun ama hiç bir şey yapmadılar günler öncesinden haberli bombaya izin verdiler birde geçen patlamada sayın başbakanımız bir daha bomba patlamayacak allahın izniyle olağanüstü güvenlik önlemleri alacağız falan diye haykırıyordu. Palavracı herif başbakan olursa böyle olur siyasete girmese sayın başbakanımızın haykırış videosunu atardım veya zaten kendinizde google'dan bulabilirsiniz palavracı herif inşallah o ölenlerin kanında yaralanıp sakat kalanların kemiklerinde boğulursunuz sende senin yanındaki hainler de !! Teyzem ağlıyor kadın hüngür hüngür görmedim ama ağlamasına ben ağladım telefonda 17 yaşında oğlu kanlar içinde görünce bayılmış zaten kadıncağız. Bunun hesabını kimden soracağım ben? bir suçlu çıkarsınlar terör örgütü dışında devletin tepesinde içinde hainler var sunsunlar hainleri önümüze !!

Ulan sen ne diyorsun değişik,ölenlerin arkasından bi fatiha okuyacağına gelmiş burda insanlar üzerinden siyaset yapıyorsun...
yapma.jpg

Ygsden çıktıktan sonra eğlenmek için kızılaya gidenler oluyordu sıkıldı insanlar sıkıldık sürekli evde evde ankaralının nesi var bir bahçeliden kızılaydan başka ? daha bugün annemler bi kızılaya gidelim alışveriş yaparız sıkıldık dedi içime doğduğundan değil ya alışkanlık oldu ne gerek var bir şey olur yine ortasında kalırız dedim. yok yani o zaten kim bilir şimdi hangi anneler babalar evlatlarına ulaşabilmek için onca yeri arayıp ankaradaki tüm hastaneleri morgları tarayacak hangi evlat babam babam diye çıldıracak.Benim eniştem emniyet müdürü bitliste az çok insanın yüreğinin korkudan hop etmesi nedir bilirim. Hoş unutucağız maximum 1 hafta daha 18 inde patlamadı mı ankarada diğer bomba ? ne oldu unuttuk. Sen gelmişsin yasaklamışsın çok mu yasakla anasını satıyım kapat sil amerikadaki adam laf sokmaya çalışıyo sözön prözödönt zömönöndö yötöbö yösöklömöyö çölöşmöş diyemiyosun ki o da ne biz alıştık sen gel de bir yaşa öyle gör youtube'un yasaklanmasını bir daha problem eder misin acaba ?

Neyse çeşitli yolu var giren girer yine yarın belki 2-3 gün daha sürer kaldırırlar.

unutmadan express.co.uk dailymail reuters cnn falan bunları da yasaklasınlar ha bir ekşi var ki aman Allah'ım hala anlamıyorum ben ekşiyi neden yasaklamazlar böyle dönemlerde ?

Ulan sen ne diyorsun değişik,ölenlerin arkasından bi fatiha okuyacağına gelmiş burda insanlar üzerinden siyaset yapıyorsun...
yapma.jpg

senin yakının ölmemiş yaralanmamış belli siyaset diyor bir şey demiyorum Amerikalı uyarıyor İngiliz uyarıyor bizim devletimiz uyuyor bunu söylemek siyaset oluyor yarın Ankara'ya gideceğim kuzenimin yattığı hastahaneye görüntüleri atarım sana normal insan kal sağlıcakla umarın aynı acıyı yaşamazsın.

Olay görüp görmemeleri değilki hocam,Binlerce artniyetli insan var yaygara çıkmaması için alınan bir karar bencede gayet mantıklı bir davranış
Sence yaygara çıkarılmayacak kadar basit bir olay mı bu ? Kardes bu patlamalarda devletin eksiği, hatası, parmağı ya da payı olmasa böyle yayın yasakları yapmazlar. Önce düsün sonra yorum yap.

Bu olay yaygaranın kralının koparılması gereken olaydır, Fransa'da bomba patladı adamlar tüm dünyaya canlı yayın yaptılar herkes tepkisini koydu bizde ayda 1 bomba patlıyor kimsenin umrunda değil Neden acaba bir düşün istersen?

senin yakının ölmemiş yaralanmamış belli siyaset diyor bir şey demiyorum Amerikalı uyarıyor İngiliz uyarıyor bizim devletimiz uyuyor bunu söylemek siyaset oluyor yarın Ankara'ya gideceğim kuzenimin yattığı hastahaneye görüntüleri atarım sana normal insan kal sağlıcakla umarın aynı acıyı yaşamazsın.

Neyse kardeşim uzatmaya gerek yok,kuzenine ve diğer yaralı vatandaşlaramıza Allahım acil şifalar versin..

Direkt açmıyor, çare Vpn.
Bu web sayfası yok diyor.
Klasik şeyler artık alıştık.
Twitter-Face-Yt yok bugün.
Sabah düzelir.

yapma.jpg

Fransa'da bomba patlayınca bizim Cumhurbaşkanı "Ey Fransa senin istihbarat teşkilatın yokmu ?" desin oo alkış bizde bomba patlayınca hükumete suç atma, ölenler üzerinden siyaset yapma ?

Ölen niye öldü niye önlem alınmadı demek siyaset mi oluyor ? Bunlar x parti yüzünden öldü oyunuzu şu partiye verin demiyoruz biz ölenler üzerinden siyaset yapalım! 1 değil 2 değil bu artık kendini sözde bölgesel güç olarak gören bir ülkenin başkentinde 1 yıl içinde patlayan 3. bomba bu! Artık ölenler üzerinden siyaset yapma diyerek yönetimi aklayamazsınız. Terör örgütü silah depolarken gördük ama ellemedik diyen yüzsüzlüklerin, arsızlıkların bedelini masum insanlar ödüyor.

Benim tek bir isteğim arzum var kendi kuzenim dahil yaralanıp sakat kalıp hayatları maffolanların ve ölenlerin suçlusunun suçlularının önümüze sunulması benim kendi beynimin yettiğince bu işin sorumlusu devlet. deliller ortada yalan haber yok. Devlet değilse bu işin sorumlusu Almanya ise bir yaptırım bir savaş uygulayalım bir şekil de bunu yapanlar önümüze sunulsun Amerika ise ona da bir yaptırım uygulayalım üstlerini kaldıralım ilişkimizi keselim bir şey yapalım. gelip te bunu pkk yaptı ypg yaptı demesinler artık. Bunu yapamıyorlarsa alayı yaralananlardan ölenlerden beter olup gebersinler inşallah !!

Sence yaygara çıkarılmayacak kadar basit bir olay mı bu ? Kardes bu patlamalarda devletin eksiği, hatası, parmağı ya da payı olmasa böyle yayın yasakları yapmazlar. Önce düsün sonra yorum yap.

Bu olay yaygaranın kralının koparılması gereken olaydır, Fransa'da bomba patladı adamlar tüm dünyaya canlı yayın yaptılar herkes tepkisini koydu bizde ayda 1 bomba patlıyor kimsenin umrunda değil Neden acaba bir düşün istersen?

Dostum herkez biz gibi değil yaygaradan kastım bizim yaptıgımız yorumlar değil, binlerce terör yanlısı insan var ülkede sözüm onlara az önce bir konu vardı forumda Emniyetten Ankara Saldırısından Sonra Uyarı Bu bir gerçek olup olmadıgı bellimi değil,Böyle her kafasına esen insan bişey uyduracak olursa basa asılsız birsürü haber dolaşacak ortada Teröristlere gün doğacak

Bu haberin doğru olup olmadıgını bilmiyorum sadece örnek olarak gösterdim ki bunun gibi kaynagı olmıyan 2-3haber daha gördüm ortada kaynak yok ama herkez paylaşıyor

ülke olarak tek bişeye ihtiyacımız var birliğe beraberliğe
Fakat bu nasıl olucak bilmiyorum ama buna çok ihtiyacımız var sadece bunu biliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri