Merhaba, uzun zamandır aklımda olan Youtube işine yavaş yavaş girme hevesindeyim. Çok fazla konu var ancak aklımdaki soruların cevabını bulamadım.
Yapacağım videoların bazı başlıkları;
En güçlü 20 köpek
Gidilmesi gereken 20 yer
Görmek isteyeceğiniz 15 yer
v.s v.s
Gibi konu başlıkları ile 15-20 yıllık kendi gmail ve adsense hesabımdan bir kanal oluşturmak istiyorum.
Ancak telif olaylarından dolayı müzik olayı biraz sıkıntı. Anonim telif hakkı olmayan müzikleri nasıl bulabilirim ?
Kullanacağım resimler internet ortamında bulacağım ancak photoshop ile bazı düzenlemelere gideceğm. Örneğin köpekler ile ilgiliyse köpeği alıp arkaplanını değiştiricem v.s gibi. Bu şekilde olması telifi önler mi?
Fikir ve önerilerinize açığım.
Yapacağım videoların bazı başlıkları;
En güçlü 20 köpek
Gidilmesi gereken 20 yer
Görmek isteyeceğiniz 15 yer
v.s v.s
Gibi konu başlıkları ile 15-20 yıllık kendi gmail ve adsense hesabımdan bir kanal oluşturmak istiyorum.
Ancak telif olaylarından dolayı müzik olayı biraz sıkıntı. Anonim telif hakkı olmayan müzikleri nasıl bulabilirim ?
Kullanacağım resimler internet ortamında bulacağım ancak photoshop ile bazı düzenlemelere gideceğm. Örneğin köpekler ile ilgiliyse köpeği alıp arkaplanını değiştiricem v.s gibi. Bu şekilde olması telifi önler mi?
Fikir ve önerilerinize açığım.