YouTube Yeni Bir Özellik daha

• Kullanıcı EmekThoR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

EmekThoR

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
işimize yaramıyacak bir şeye benziyor ama
t04hf.jpg

Cevap: YouTube Yeni Bie Özellik daha

Konu açmışlardı önceden :( bazı durumlarda yarayabilir. Her gün yeni özellik geliyo. Ama para kazanma konusunda, spam konusunada bi el atsalar )

Konu açmışlardı önceden :( bazı durumlarda yarayabilir. Her gün yeni özellik geliyo. Ama para kazanma konusunda, spam konusunada bi el atsalar )

topluluk gelmişti konusu vardı buda içerik oluşturma araçları heralde burdaki müzikler telif vermiyor

Telif vermiyorsa çok iyi. Telif olayına çözüm olmuş olur sesten ötürü gelen teliflere. Harika bir olay bu ya çok sevindim şimdi.

Hocam sevinelim de yanlış hatırlamıyorsam youtube'un müziklerini videoya atınca 3.taraf veriyordu sanırım bir konuda vardı, bunlarda böyleyse işe yaramaz adsense açısından.

Şartlar da şöyle birşey var.

Ek koşul ve şartlar

Bu müzik kitaplığını (kitaplıkta bulunan müzik dosyaları dahil) kullanımınız, YouTube Hizmet Şartları'na tabidir. Music from this library is intended solely for use by you in videos and other content that you create.

Bu kitaplıktan müzik indirerek aşağıdakileri kabul ediyorsunuz:

Make available, distribute or perform the music files from this library separately from videos and other content into which you have incorporated these music files (but not for standalone distribution).
Bu kitaplıktaki müzik dosyalarını yasadışı şekilde veya yasadışı içerikle bağlantılı olarak kullanmayacaksınız.

az önce bende gördüm de denedim indiriyoruz tamam eyvallah ama indirmek istemiyorum kardeşim o şarkıyı direk videoaya atmak istiyorum. ses kısmında ki müziklerle bu sanırım farklı onlar indirilmiyor ve videoya ekleyince para kazanılmıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri