Youtube yeni kurallar

• Kullanıcı Ebat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
maalesef anlayamamışsınız,zaten 3 telifte kanal kapanıyordu..şimdi 1 telif yada 1toplulukta para kazanma gidecek !

not :
kanallarında uzun süre 1 telifi olanlarda tehlike altında !

tam gülecekken yine ağlattırıyorsun zalım gugul (((

peki tüm kanalların mı gidiyor, sadece o video nun bağlı olduğu kanal mı gidiyor? hani adsense mantığında tüm kanallar para kazanma gidiyor, acaba bunda da paypala bağlı olan tüm kanallar mı gidecek anlıyamadım..

peki tüm kanalların mı gidiyor, sadece o video nun bağlı olduğu kanal mı gidiyor? hani adsense mantığında tüm kanallar para kazanma gidiyor, acaba bunda da paypala bağlı olan tüm kanallar mı gidecek anlıyamadım..

onu yaşayıp göreceğiz kardeşim :)

Allah sonumuzu hayretsin..

sil o yorumu abicim
googleye fikir vereceksin

maalesef anlayamamışsınız,zaten 3 telifte kanal kapanıyordu..şimdi 1 telif yada 1toplulukta para kazanma gidecek !

not :

Hocam bence siz yanlış anlamışsınız, yazdım ama kimse görmedi heralde tekrar yazayım :

Tek telifte para kazanma gitmeyecek.

not :

Channels with a bad reputation, where there are 3 or more strikes will be deprived of monetization for a period of 40 days

valla benim anladığımda tam tersine niyeyse :) 3 veya daha fazla uyarı olursa para kazanma 40 gün kapatılacaktır

3 telif mi? 3 telifte zaten kanal kapanmıyor mu? toplam sayı olarak mı valla her kafadan bir ses çıkıyor bir şey anlamaz olduk.

Bekleyip göreceğiz artık. Böyle bir şey yapılacaksa yakında kokusu çıkar meydana. Youtube kendini yenilendikçe biz de kendimizi yenilemeye devam edeceğiz.

Yönlendirme mailini bir kontrol edeyim dedim hay etmez olaydım.2 kanalım şimdi topluluktan sizlere ömür ama inadına bota bağladım sabaha kadar 20 kanal basacağım.
Ne demişler inatta bir murattır.

3.Telifide yedim beyler kanalı silersem quizden parayı alır mıyım benim çok önemli bir konu ?? Kanal çok büyük silecem şimdi ben bunu off youtube of... Kanalıda bu ay quize taşımıştım..

Kod:
DİKKAT
Yayınladığınız materyalle ilgili aşağıdaki telif hakkı şikayetlerini aldık:
xxxxx adlı kullanıcıdan xxxxxx başlıklı video hakkında - xxxxxx
Video Kimliği: xxxxxx
Bu, yayınlarınızdan birinin telif hakkı ihlalinde bulunduğu iddiasıyla aldığımız üçüncü bildirimdir. Bunun sonucunda, hesabınız bu bildirimden itibaren yedi (7) gün içinde feshedilecektir.
Yeni videolar yayınlama hakkınız askıya alınmıştır. Sizden 31 Eki 2014 tarihine kadar hak taleplerinden en az birine itiraz etmek için geçerli bir karşı bildirim almazsak, hesabınıza erişim tamamıyla devre dışı bırakılacaktır.
Yayınlarınızdan biri hak ihlali yaptığı gerekçesiyle yanlış bir şekilde tanımlanırsa, karşı bildirim gönderebilirsiniz. Bu süreçle ilgili bilgileri Yardım Merkezimizde bulabilirsiniz.
Kaldırma ile ilgili özel bilgiler YouTube hesabınızın Telif Hakkı Bildirimleri bölümünde bulunabilir.
Bu hak talebinin yanlışlıkla yapıldığını düşünüyorsanız, doğrudan o sayfadaki web formumuzu kullanarak karşı bildirimde bulunabilirsiniz.
Telif Hakkı Yasası'nın 512(F) Bölümü'ne göre, malzemenin yanlışlık veya yanlış tanımlama nedeniyle devre dışı bırakıldığı konusunda bilerek kasten yanlış beyanda bulunan kişiler, oluşan zararlardan sorumlu tutulabilir.
Bu iletinin bir kopyası e-posta aracılığıyla size gönderilmiştir ve Heap Uyarıları sayfanızda da bulunmaktadır.

15k ya yakın içeride para var yardımcı olacak yok mu ne yapmam lazım...
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] sen quizle çalışıyorsun sürekli bilirsin ?

Son düzenleme:
Hocam Quiz kendi atarsa parayı ödemez. 3 telifte zaten atılmama şansın hiç yok. Benim görüşüm kanalı silmendir. Sen silersen parayı öderler diye düşünüyorum.

açıklamalara göre bana pek kötü bişeymiş gibi gelmedi. önceden 3 telifde sahte olsa dahi kanal gümlüyodu. Hadi 1-2 tlifde itiraz edip itiraz süresini bekliyordun sahte olduğunda ama şimdi öyle olmyacak sanırım. 3 veya + telif alan itiraz edecek ve kalkarsa devam edecek.benim anladığım o. belki yanlış anlamışımdır.

Hocam Quiz kendi atarsa parayı ödemez. 3 telifte zaten atılmama şansın hiç yok. Benim görüşüm kanalı silmendir. Sen silersen parayı öderler diye düşünüyorum.

Alacağım para az bir para değil geçen ayda 20k ya yakın kaybettim bir daha kaybedersem kafayı yerim heralde..

Ah soru işareti ah , meğer sen nekadar büyük bir şekile sahip mişsin seni şimdi anlıyorum ve özlüyorum.. arkadaşlar youtubenin % 45 spamdır youtube her önüne gelenin youtubeye girmesini önlemek için sıkılaştırıyor sadece , prof olmayanlar gene dökülücek artık buda gereksiz spamı bitiricek ve youtubede düzenli bir video akışı olmasını sağlicak , yoksa bunu getiren youtube senin işini tek tıkla bitirebilir..

Bence iyi oldu neden mi rakip azalır işi bilmeyenler dökülür çöpe çevirenler dökülür.

Bence iyi oldu neden mi rakip azalır işi bilmeyenler dökülür çöpe çevirenler dökülür.

Aynen öyle de birşey sormam lazım telif gelen videolara karşı bildirim yaparak telifin kaldırılmasını istemek tehlikeli mi 2 top 2 telif olan kanalımada para kazanma kapanacak diye uyarı geldi 2.gün bugün büyük ihtimal gidebilir :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri