az önce giriş yaptım yeni bi özellik geldiğini gördüm.. Türkiye de küfürlü yorumların önüne geçebilir dicektim ama adam bi boşluk bırakır yine yazar severiz böyle şeyleri
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
iyi özellikbakalım google nereye kadar gitcek. Her gün bi özellik sunuyo. bir kaç gün öncede doğrulanmış youtube kanal özelliğini baştan değişti. pin yoluyla doğrulanıyo artık
usta link verebilirmisin ad dogrulama kısmının
ilk önce kanalın google plus sayfana bağlanmalı. ve en önemlisi google sayfası oluştururken yerel işletme veya mekan kategorisinde sayfa oluşturuyorsun. sonra bilgilerini giriyorsun ve sayfa ayarında pin iste var. pin istiyorsun zarfla sana pin gönderiyorlar 15 günde. pini girdikten sonra sayfan ve ona bağlı youtube kanalın onaylanmış gözüküyor.
chrome google sayfası falan her şey değişti anladık şimdi 2 haftadır olan sorunları sebebini chrome u güncelleyin bakalım yeni sekme açın sonra
anasayfa tasarımı baya baya iyi olmuş bence..
ilk önce kanalın google plus sayfana bağlanmalı. ve en önemlisi google sayfası oluştururken yerel işletme veya mekan kategorisinde sayfa oluşturuyorsun. sonra bilgilerini giriyorsun ve sayfa ayarında pin iste var. pin istiyorsun zarfla sana pin gönderiyorlar 15 günde. pini girdikten sonra sayfan ve ona bağlı youtube kanalın onaylanmış gözüküyor.
bende sevdim iyi valla ama artık arama yaparkan tepede çıkan siyah şerit kaybolmuş çok işe yarıyordu
alışkanlık işteordan geçişler kolaydı bende şimdi farkettim onu, gerçi chrome u sadece adsenseye girmek için kullanıyorum ben
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.