Youtube - Yeni Özellik

ErdaLBakkaL

Kayıtlı Üye
az önce giriş yaptım yeni bi özellik geldiğini gördüm.. Türkiye de küfürlü yorumların önüne geçebilir dicektim ama adam bi boşluk bırakır yine yazar severiz böyle şeyleri:D

szu78.png

iyi özellik :) bakalım google nereye kadar gitcek. Her gün bi özellik sunuyo. bir kaç gün öncede doğrulanmış youtube kanal özelliğini baştan değişti. pin yoluyla doğrulanıyo artık

Demek oluyor ki çalışmalar devam ediyor birde şu sebepsiz kapatılan para kazanmalar hakkında da yeni açıklamalar yapsalar çok güzel olacak.

usta link verebilirmisin ad dogrulama kısmının

ilk önce kanalın google plus sayfana bağlanmalı. ve en önemlisi google sayfası oluştururken yerel işletme veya mekan kategorisinde sayfa oluşturuyorsun. sonra bilgilerini giriyorsun ve sayfa ayarında pin iste var. pin istiyorsun zarfla sana pin gönderiyorlar 15 günde. pini girdikten sonra sayfan ve ona bağlı youtube kanalın onaylanmış gözüküyor.

chrome google sayfası falan her şey değişti anladık şimdi 2 haftadır olan sorunları sebebini chrome u güncelleyin bakalım yeni sekme açın sonra

---------- Mesaj saat 23:29:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:28:25 civarında gönderildi. ----------

ilk önce kanalın google plus sayfana bağlanmalı. ve en önemlisi google sayfası oluştururken yerel işletme veya mekan kategorisinde sayfa oluşturuyorsun. sonra bilgilerini giriyorsun ve sayfa ayarında pin iste var. pin istiyorsun zarfla sana pin gönderiyorlar 15 günde. pini girdikten sonra sayfan ve ona bağlı youtube kanalın onaylanmış gözüküyor.

ben isteyeli 3-5 gün oldu ben söylemiştim sanada

Analitikte bi duyuru vardı işte ayın 17sinden sonra kazançlar yansımamıştır diye dikkatimi çekti de o da artık yok ve halen para kazanma aktif değil sanırım açmayacaklar.

Öncelikle 'Hayırlı olsun'. Bizim Türkler 2 gün sonra bu engeli aşacak bir çözüm bulurlar.

Bende "topluluk" başlığı altında "hayranlar" yazıyor.

Bu konuyu biraz açabilir misin hocam ? Bu pin olayı neyin nesidir ?

bende sevdim iyi valla ama artık arama yaparkan tepede çıkan siyah şerit kaybolmuş çok işe yarıyordu

alışkanlık işte:D ordan geçişler kolaydı bende şimdi farkettim onu, gerçi chrome u sadece adsenseye girmek için kullanıyorum ben :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri