Youtube yorumu üst sıraya cıkarma botu arıyorum

mumru

Kayıtlı Üye
Youtube da herhangi bir videoya yazdıgım yorumu yukarı cıkaracak bot arıyorum mantıgı ne kadar cok fazla begenme o kadar üst sırada bunun gibi birsey yapabilecek var mı ?

yapan gördüm satılan yerde vardır sanırım selena gomezin bir şarkısının altına aynı isimle selenagomezvevo yorum 2k beğeni çekip başka bir siteye bağlantı çekiyordu :D

01AB09.jpg

Geçenlerde yazdığım macro mevcut sıkıldıkça yorum attırıyorum sonuc ise resimdeki gibi abone hit kanala canlılık katıyor isteyen olursa ufak makul fiyata detaylı yardımcı olurum

Edit : Yorum ve beğeniler tamamen organiktir.

Seri yorum atarken sorun çıkabiliyor.Bazen çalışmıyor.Upvote için dünyada daha iyisi yok sanırım.

Burdan bakın hocam.İletişime geçerseniz satıcı ile daha ayrıntılı bir bilgilendirme alırsınız.Yorum ile upvote ayrı satılıyor.
YouTube Comment Blaster – Automation Tool for YouTube

Available now for $97 semi-annually or $147 yearly!

Pahalı değil mi başkan Aylık 25 Dolar

İsteyen varsa beyler bi satış konusu açarım Özellikte ney var ? 1 hesaptan niche ile seçilen videolara yorum attırmak istediğimiz videoya istediğimiz sürede istedğimiz yorumu attırmak sınırsız 20 tlye makale şeklinde tarafınıza veririm sorunsuz yorum attırıyorum aylık 25 dolar çok değil diyen tabi [MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocamızın linkinden detaylı bakıp programı satın alabilir

Son düzenleme:
Bunu satıcıya sorun?

Ne kazandığınıza göre değişir bu rakam.Ben konuya katkıda bulunmak için yazdım.

Bunun proxy ve hesap masrafları çok daha fazla tutacaktır.otomatik tek ip veya apiden gönderimlerin seo açısından bir katkısı olmayacaktır.Banlanmanız her an ihtimal içinde olabilir.

Sizler kendiniz için en uygun yazılım veya programı zaten bulacaksınız.

Available now for $97 semi-annually or $147 yearly!

Pahalı değil mi başkan Aylık 25 Dolar

Bunu satıcıya sorun?

Ne kazandığınıza göre değişir bu rakam.Ben konuya katkıda bulunmak için yazdım.

Bunun proxy ve hesap masrafları çok daha fazla tutacaktır.otomatik tek ip veya apiden gönderimlerin seo açısından bir katkısı olmayacaktır.Banlanmanız her an ihtimal içinde olabilir.

Sizler kendiniz için en uygun yazılım veya programı zaten bulacaksınız.

"ek ip veya apiden gönderimlerin seo açısından bir katkısı olmayacaktır" +1 Katılıyorum

Ek bilgi vereyim beyler bi videoya yorum attırıp onu desteklemek istiyorsanız bu iş gerçekten masraflı vede zor olacaktır.Benim gibi yükseltmek istediğiniz kanaldan videolara yorum attırmanız daha iyi olacaktır.
Cümleten Bol Çalışmalar Bol Kazançlar Dilerim.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri