Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
Geçenlerde yazdığım macro mevcut sıkıldıkça yorum attırıyorum sonuc ise resimdeki gibi abone hit kanala canlılık katıyor isteyen olursa ufak makul fiyata detaylı yardımcı olurum
Edit : Yorum ve beğeniler tamamen organiktir.
detaylar ve ucret pm lutfen.
Yorum botu bazen sorun yaratıyor.Upvote için kullanmak isteyenler için bu linkten satışı var.
BBHW Konusu :
Seri yorum atarken sorun çıkabiliyor.Bazen çalışmıyor.Upvote için dünyada daha iyisi yok sanırım.
hocam hesaplardan tek tek yorum mu atıyor tek hesaptan mı yorum atıyor inceledim de orasını anlamadım
Burdan bakın hocam.İletişime geçerseniz satıcı ile daha ayrıntılı bir bilgilendirme alırsınız.Yorum ile upvote ayrı satılıyor.
YouTube Comment Blaster â Automation Tool for YouTube
Available now for $97 semi-annually or $147 yearly!
Pahalı değil mi başkan Aylık 25 Dolar
Bunu satıcıya sorun?
Ne kazandığınıza göre değişir bu rakam.Ben konuya katkıda bulunmak için yazdım.
Bunun proxy ve hesap masrafları çok daha fazla tutacaktır.otomatik tek ip veya apiden gönderimlerin seo açısından bir katkısı olmayacaktır.Banlanmanız her an ihtimal içinde olabilir.
Sizler kendiniz için en uygun yazılım veya programı zaten bulacaksınız.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.