Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam kanal geçmişi kısmında tık var o yüzden kimlik doğrulama ya ihtiyaç olmadığı gözüküyor. Kanalların tarihi ve video yüklenme tarihi nedir ?
https://resimyukle.io/r/72pmyEooH0
Bu kanalda şartlar hepsi tamam ama başvuru yapamıyorum çözümünü bilen varmı arkadaşlar
kanal ülkesi neresi ?
değişip denermisin.
Hocam videoları telefondanmı yüklemiştiniz bilgisayardanmı?
Hocam videoları telefondanmı yüklemiştiniz bilgisayardanmı?
Kanalın birini onaya göndereyim dedim adam video çek gönder diyor. Ben mi yanlış anladım kanal satışlarına zam mı geliyor ? Var mı bugün onaya gönderen?
Kanalın birini onaya göndereyim dedim adam video çek gönder diyor. Ben mi yanlış anladım kanal satışlarına zam mı geliyor ? Var mı bugün onaya gönderen?
https://resimyukle.io/r/72pmyEooH0
Bu kanalda şartlar hepsi tamam ama başvuru yapamıyorum çözümünü bilen varmı arkadaşlar
acaba 4000 saat ve 1000 aboneyi geçtikten sonra 2 ay mı bekliyecez yada kanalın yaşı en az 2 ay mı olmalı ?
onay alabildiniz mi ? süreç nasıl işliyor ?
---------- Spam Engelliyici 02:42 ---------- Önceki Mesaj 02:37 ----------
hocam sizde çözebildiniz mi ? sıkıntıyı .
---------- Spam Engelliyici 02:49 ---------- Önceki Mesaj 02:42 ----------
Normal başvuru yapıp onaylatan da var değişik engellere takılan da var bu nasıl bir süreç böyle saçma sapan . Benimde 1 kanalım var izlenmesi dolsun gönderecem.Burdan paylasırım olan biteni lakin başka arkadaslar da varsa bu konuyu tecrübe eden nasıl yapıldığı hakkında paylaşır mısınız.
Bende durum aynı şekilde bir değişiklik yok fakat 4 gün olacak hala onaylanmadı normalde kategorim 2 gün içersinde onaylanırdı bi sorun mu var anlamadım.
![]()
Bu ara onaylar yaklasık bir haftayı buluyor.
Tüm kanallara sormaya başlıyor. Her gün yeni kanallara adapte ediyorlar güncellemeyi yok mu kimlik doğrulayabilen ?
Tüm kanallar derken, sadece daha önce başvuru yapılmamış kanallar için değil mi hocam ? Pk açık kanallara gelmedi hala bana bir şey.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.