Benim olayı anladığım kadarıyla eski tarihli maillerde sıkıntı çıkmıyor önerim eski tarihli mail ile başvuru yapmanız lakin tez zaman da bence onada bir çözüm bulurlar![]()
eski kanallarımdada istedigi oldu hocam benim.
hatta içinde icerik vardı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Benim olayı anladığım kadarıyla eski tarihli maillerde sıkıntı çıkmıyor önerim eski tarihli mail ile başvuru yapmanız lakin tez zaman da bence onada bir çözüm bulurlar![]()
eski kanallarımdada istedigi oldu hocam benim.
hatta içinde icerik vardı
Sadece kimlik doğrulama ile oluyormu, webcam zorunlumu [MENTION=56556]Rewossky[/MENTION]
Tek bir tanesi makul diye biliyorum
Bana süper bir haber verdiniz, teşekkürler
Kimlik ile oluyorsa sadece, bin bir çözüm bulunabilir
Aklına direk gerçek direk internetten yüzlerce kimlik bulabilir onaylatabilirim diye gelmesin ben denedim red verdiBir daha aynısı olursa 30 gün bekleme süresi olurmuş deneyebilirsin hocam
![]()
Hala bu konuda sorun yaşayan arkadaş var ise şunu söylemek isterim; Yüzünüzü çekin yollayın hiç uğraşmayın onaylıyorlar zaten sıkıntı olmuyor. Yüz tarama testi yaparken de bu videonun onaylandıktan sonra sistemden silineceği yazıyor. Bence hiçbir sıkıntı teşkil etmez. Sadece olay şu sanırım youtube bizi merak etmiş![]()
.....Hala bu konuda sorun yaşayan arkadaş var ise şunu söylemek isterim; Yüzünüzü çekin yollayın hiç uğraşmayın onaylıyorlar zaten sıkıntı olmuyor. Yüz tarama testi yaparken de bu videonun onaylandıktan sonra sistemden silineceği yazıyor. Bence hiçbir sıkıntı teşkil etmez. Sadece olay şu sanırım youtube bizi merak etmiş![]()
Hala bu konuda sorun yaşayan arkadaş var ise şunu söylemek isterim; Yüzünüzü çekin yollayın hiç uğraşmayın onaylıyorlar zaten sıkıntı olmuyor. Yüz tarama testi yaparken de bu videonun onaylandıktan sonra sistemden silineceği yazıyor. Bence hiçbir sıkıntı teşkil etmez. Sadece olay şu sanırım youtube bizi merak etmiş![]()
aynı kişi 2 defa videolu doğrulama yapabilir mi ? siz denediniz mi cevap için teşekkürler
Valla hocam yaklaşık 10 kanala yaptım hiçbir sıkıntı olmadı.
mailler gönderilmeye başlandı;
Bu e-posta, hizmet şartlarımızı netleştirmek ve kullanıcılarımıza şeffaflık sağlamak için güncellediğimiz YouTube Hizmet Şartları ("Şartlar") hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla gönderilmiştir. İlgili Hizmet Şartları, Kasım 2020'de Amerika Birleşik Devletleri'nde benzer şekilde güncellenmiştir. Bu değişiklikler, YouTube hizmetine erişiminizi veya bu hizmeti kullanımınızı büyük ölçüde etkilemez.
Hocam peki kanalın konumunun ABD yapsak sorun düzelir mi? Veya gmail oluştururken ABD ip ile oluşması falan
Değişiklik özeti:
Yüz tanımayla ilgili kısıtlamalar: Hizmet Şartları'nda, kişileri tanımlayabilecek bilgilerin izin almaksızın toplanamayacağı zaten belirtilmektedir. Yüz tanımayla ilgili kısıtlamalar önceden de hizmet şartlarında yer alıyordu. Bununla birlikte yeni şartlar bu kısıtlamaları çok açık biçimde ortaya koyuyor.
YouTube'un para kazanma hakkı: YouTube, platformdaki tüm içeriklerden para kazanma hakkına sahiptir ve YouTube İş Ortağı Programı'nda yer almayan kanalların videolarında reklam gösterilebilir.
İmtiyaz hakkı ödemeleri ve vergi stopajı: Gelir ödemesi alma hakkına sahip olan içerik üreticiler için bu tür ödemeler, ABD vergi düzenlemeleri kapsamında imtiyaz hakkı olarak kabul edilecek ve yasaların gerektirdiği durumlarda Google vergi kesintisi yapacaktır.
Lütfen Şartlar'daki güncellemeleri dikkatli bir şekilde okuyun. Yeni Şartlar, ABD dışında yaşayan kullanıcılar için 1 Haziran 2021 tarihinde yürürlüğe girecektir. Bu tarihten sonra YouTube'u kullanmaya devam ederek yeni Şartlar'ı kabul etmiş olursunuz. Çocuğunuzun YouTube Kids'i kullanmasına izin vermeniz durumunda, Şartlar'ı çocuğunuzun adına kabul etmiş olacağınızı unutmayın.

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.