Youtube'a Ek Ekmek Kapıları ?

bitcoin arkadaşlar mining sanal para gibi bir şey ekran kartlarının işlem gücüyle kazanılıyordu bildigim kadarıylada o iş öldü diye biliyorum çok zorlaşmış diyorlardı

:)

bitpay günlük 1milyon$ bitcoin hacmine ulaştığını daha geçenlerde açıkladı.
ebay; paypal'a bitcoin'i entegre etmeyi düşündüğünü açıkladı.

dünyada bir çok firma bitcoin ile ödeme alıyor vs.

hatta en son 50 cent son çıkardığı albümün satışında bitcoin kabul ettiğini duyurdu...

"gpu mining" işi "sha" tabanlı coinler için öldü. (asic'ler piyasayı bitirdi çoktan, millet "cloud mining"e kayıyor yavaş yavaş).

scrypt asic'lerin piyasaya girişi scrypt coinleri de bitiriyor.

x11 algoritmasını kullanan coinler'e "asic" gelene kadar gpu mining işi ölmez.

ve ayrıca şu anlık sadece "cpu mining" yapılan "cryptonight" algoritmalı "anonim" coinler var x11 için asic üretilmesi çok zor. üretilse bile gpu'lar için cryptonight algoritmasının miner'ı geliştirilir.

asic'i çıkan algoritmalar oldukça yerine yeni algoritmalar piyasaya çıkıyor.
gpu mining 2-3 yıllık süreçte ölmeyecektir.

abi aslında e-ticaret güzel bir iş fakat ciddi yatırımlar istiyor, inanır mısın bilmiyorum ama istersen firma adını pm olarak atabilirim, firma dediğime bakma bizim burada bir dükkanı var, geçmiş aylarda muhasebe işlerini benim akrabam yapıyordu, sadece GittiGidiyor'dan 160-170 bin lira ciro yapıyordu, sitesini görsen bu mu o kadar ciro yapıyor dersin ama herif resmen yapıyor.

Aynen öyle güzel kardeşim normal hayatta ticaretin içinde olanlar için zaten 10 numara e-ticaret ama bizim gibi ticari geçmişi olmayan kişiler için ciddi masraflar tutuyor.Youtube sayesinde para kazandım elimde birikmişte var.Ama yetmiyor.

Aynen öyle güzel kardeşim normal hayatta ticaretin içinde olanlar için zaten 10 numara e-ticaret ama bizim gibi ticari geçmişi olmayan kişiler için ciddi masraflar tutuyor.Youtube sayesinde para kazandım elimde birikmişte var.Ama yetmiyor.

bu konuda bir kaç tanıdığım danışmanlık hizmeti veriyor düşünürsen yönlendiririm

:)

bitpay günlük 1milyon$ bitcoin hacmine ulaştığını daha geçenlerde açıkladı.
ebay; paypal'a bitcoin'i entegre etmeyi düşündüğünü açıkladı.

dünyada bir çok firma bitcoin ile ödeme alıyor vs.

hatta en son 50 cent son çıkardığı albümün satışında bitcoin kabul ettiğini duyurdu...

"gpu mining" işi "sha" tabanlı coinler için öldü. (asic'ler piyasayı bitirdi çoktan, millet "cloud mining"e kayıyor yavaş yavaş).

scrypt asic'lerin piyasaya girişi scrypt coinleri de bitiriyor.

x11 algoritmasını kullanan coinler'e "asic" gelene kadar gpu mining işi ölmez.

ve ayrıca şu anlık sadece "cpu mining" yapılan "cryptonight" algoritmalı "anonim" coinler var x11 için asic üretilmesi çok zor. üretilse bile gpu'lar için cryptonight algoritmasının miner'ı geliştirilir.

asic'i çıkan algoritmalar oldukça yerine yeni algoritmalar piyasaya çıkıyor.
gpu mining 2-3 yıllık süreçte ölmeyecektir.

ölmücekte asic dediğin toplu sistemler olması lazım onlarla biz baş edemeyiz abi ya :) adam 50 tane ekran kartıyla giriyo işe sen 1 taneyle oda ilk cıktıgı zamanlar bu işe meraklıydım nvdia kart diye bırakmıştım amd olması gerekiyordu hala öylemi?

Gittigidiyorda ırak, iran ve suriye den bağlantıları olan birisiyle tanıştım. Adam sadece oralardan Loreal,Avon,Swazkorp gibi bazı ünlü firmaların krem kozmatik eşyalarını getirtip uygun fiyattan aldığı için gittigidiyordn satıp 1 yıllık getirisini biriktirip araba aldığını biliyorum.

ölmücekte asic dediğin toplu sistemler olması lazım onlarla biz baş edemeyiz abi ya :) adam 50 tane ekran kartıyla giriyo işe sen 1 taneyle oda ilk cıktıgı zamanlar bu işe meraklıydım nvdia kart diye bırakmıştım amd olması gerekiyordu hala öylemi?

amd kartlar scrypt'te güçlü (scrypt'lerin asic'leri girdi piyasaya, en geç 5-6 aya kadar scrypt algoritması için gpu mining ölür).

şu sıralar revaçta olan x11 algoritmasında cudaminer (nvidia kartlar için miner) daha performanslı.

gittigidiyorda ırak, iran ve suriye den bağlantıları olan birisiyle tanıştım. Adam sadece oralardan loreal,avon,swazkorp gibi bazı ünlü firmaların krem kozmatik eşyalarını getirtip uygun fiyattan aldığı için gittigidiyordn satıp 1 yıllık getirisini biriktirip araba aldığını biliyorum.

inanıroyum cunku, vergı yok kdv yok stopaj yok, ciddi dukkan masratı yok kira yok eee karmarjıda var rekabet fıyatında var.. Eleman derdı yok yap kargo gonder... Kazançlı iç urun oldumu sarış masrafın olmadımı guzel guzel satarsın netten...

inanıroyum cunku, vergı yok kdv yok stopaj yok, ciddi dukkan masratı yok kira yok eee karmarjıda var rekabet fıyatında var.. Eleman derdı yok yap kargo gonder... Kazançlı iç urun oldumu sarış masrafın olmadımı guzel guzel satarsın netten...

abi gittigidiyor'dan ürün satıyorsan vergini her türlü ödeyeceksin, yoksa misliyle alırlar.

Bakın burayı inceleyebilirsiniz http://www.xticaret.com/ 20 tl ye ömür boyu üye oluyorsunuz ve oradaki sattığınız her kitap başı para alıyorsunuz kitapları facebook sayfalarından satabilirsiniz örneğin gomas eğitim kitabıda burdan satılıyor

amd kartlar scrypt'te güçlü (scrypt'lerin asic'leri girdi piyasaya, en geç 5-6 aya kadar scrypt algoritması için gpu mining ölür).

şu sıralar revaçta olan x11 algoritmasında cudaminer (nvidia kartlar için miner) daha performanslı.

nvidia için sistemmi gelmiş dediğim gibi kopmuştum ben ilk cıktıgı zamanlarda
işin içindesin baya anlaşılan bir tane gtx760 ile 7/24 1 ayda ne kadar bitcoin elde edilebilir bunun karsılıgı kaç tl olur?

вєякαη;408559' Alıntı:
Bakın burayı inceleyebilirsiniz XTicaret > Ticaretin Yeni ekli : XOrtak , XNetwork 20 tl ye ömür boyu üye oluyorsunuz ve oradaki sattığınız her kitap başı para alıyorsunuz kitapları facebook sayfalarından satabilirsiniz örneğin gomas eğitim kitabıda burdan satılıyor

gomass alan mevcut mu işe yarayan bişeyler var mı kitapta?

Ben size bşe diyeyim bitcoine bulaşMayın r10 a bakın alıp ta elinde patlayan çok :D

nvidia için sistemmi gelmiş dediğim gibi kopmuştum ben ilk cıktıgı zamanlarda
işin içindeyim baya anlaşılan bir tane gtx760 ile 7/24 1 ayda ne kadar bitcoin elde edilebilir bunun karsılıgı kaç tl olur?

kesin olarak birşey demek güç.
hangi coini kazacağın vs önemli. bitcointalk'u takip etmende fayda var.

bitcoin işi bildiğin borsa. batmakta var çıkmakta

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri