YouTube'a geri dönmek istiyorum

Emr

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba,
Baya uzun zaman oldu geri dönmel istiyorum. Elimde 10 yıllık daha önce para kazandığım bir kanal var. Fakat şuan para kazanması kapalı. Sizce bu kanal üzerinden mi devam etmeliyim yoksa sıfırdan bir kanal mı açmalıyım. Dikkat etmem gereken şeyler nelerdir veya o zamandan bu zamana neler değişti birazcık özet geçer misiniz. Bu arada pimli adsens hesabımda var o hesap üstünden almıştım zaten ödemeleri

Para kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı..

Yapay zeka ile özgün içerik üretin..

Abuk subuk yorumlar çoğalmadan siliyorum, araştırın deneyin, arge yapın..1 senedir deneye deneye ulaştım bu kazançlara..

Kimseyede birşey ispat etmek zorunda değilim..

Başarılar..

Son düzenleme:
Para kazanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı..

Yapay zeka ile özgün içerik üretin..

hocam insanları bu şekilde yonlendırmeyın.kac kanal yaptınız kac tanesının pk acık kaldı. bunları da yazınız. ınsanlara bosuna umut vermeyınız. gizeme gerek yok.

shorts a yapay zeka önlemi alındıı sakın yapay zeka ile bulaşma :D

Zaten hangi yapay zekalar kullanılıyor onuda bilmiyorum ki çok uzak kaldım sektöre o yüzden yardım istiyorum. İşim ile ilgili sıkıntılarım var o yüzden bi şekilde bunu çözmem lazım

Zaten hangi yapay zekalar kullanılıyor onuda bilmiyorum ki çok uzak kaldım sektöre o yüzden yardım istiyorum. İşim ile ilgili sıkıntılarım var o yüzden bi şekilde bunu çözmem lazım

metin hikaye senaryo chatgpt/gemini
görsel üretme image fx
görselleri video haline getirme kling / sora / vidu

tüm sitelerin pro lisansları satılıyor :)

metin hikaye senaryo chatgpt/gemini
görsel üretme image fx
görselleri video haline getirme kling / sora / vidu

tüm sitelerin pro lisansları satılıyor :)

Aylık bana maliyeti ne olur tahminen. Birde yapay zeka ile yapılan videolarda bir sıkıntı oluyor mu

hayırlı olsun. Yapay zeka zehri akıtılmış :D
tüm herkes yapay zeka içeriği üretsin. Muhteşem fikir gerçekten.
Herkes zengin olsun. Süper.

Yapay zekayla 10 dakika video yapayım dedim hikayeydi görseldi görseli hareketlendirmek bunları birleştirmek müzik efekt seslendirme derken bir baktım 2.5 saat olmuş bıraktım bende ugraşmayı.

Uğraşanlar varsa helal olsun valla çok zor iş

Yapay zekayla 10 dakika video yapayım dedim hikayeydi görseldi görseli hareketlendirmek bunları birleştirmek müzik efekt seslendirme derken bir baktım 2.5 saat olmuş bıraktım bende ugraşmayı.

Uğraşanlar varsa helal olsun valla çok zor iş

Herkese uyacak bir şey değil. Bazısı başarır bazısı yapamaz. Ben yapabileceğimi sanmıyorum mesela.

başlangıç için yapay zekaya para yatırmanızı önermem. masrafsız şekilde çalışma yürütün en azından birkaç ay deneyimleyin, sonuç alıp alamadığınızı görün. sonuç alamıyorsanız bütçe ayırmaya başlarsınız.

https://www.youtube.com/watch?v=w12jxukpFGk

bu videoyu ve kanalı öneririm. içerik üretmek için illa her şeyin size ait olmasına lüzum yok sağdan soldan toplama görüntülerle özgünleştirilmiş çalışmalar üretebilirsiniz yine.

başlangıç için yapay zekaya para yatırmanızı önermem. masrafsız şekilde çalışma yürütün en azından birkaç ay deneyimleyin, sonuç alıp alamadığınızı görün. sonuç alamıyorsanız bütçe ayırmaya başlarsınız.

https://www.youtube.com/watch?v=w12jxukpFGk

bu videoyu ve kanalı öneririm. içerik üretmek için illa her şeyin size ait olmasına lüzum yok sağdan soldan toplama görüntülerle özgünleştirilmiş çalışmalar üretebilirsiniz yine.

çok teşekkür ediyorum hemen izliyorum.

Eskiden ne paralar kazanılıyordu. Özledim şimdi yıllar oldu arada girer bakarım foruma çok sessiz kalmış.. Herkese selam olsun. 2014-2016 yılları herkes gibi benim içinde mükemmel geçmişti. Tüm forum arkadaşlarına selam olsun

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri