Youtube'a Rakip Olurmuyuz İleride

• Kullanıcı MYTH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte bunlar hep ! sorunu.
Ben kimseye birşey demiyorum ama Bana birşeyler demeye çalışıyor.
Lafı dolandırmadan herşeyi yazıyorum Açık açık daha neyini anlamıyorsunuz.

! olmasa bizde gelip Geyik yapmasak dünya ne güzel olurdu.
Şuan forumda burda geyik yapmak yerine Video atsak, Yt daha güzel biryer olurdu.

Konu dışı kategorisininde Suyu çıktı diyede en az 10 kez yamışımdır.
Geyikte bir yere kadar yapılır Sırf konu açmak içinde konu açılmaz.

İşte hep bunlar ! yüzünden.

Öyle bir konuştunuz ki dışardan gören biri ünlem sorununun tek sizde baş gösterdiğini zanneder. Burası bi youtube forumu buranın üyeleride az çok youtube dan bisey kazanan kişiler bu ünlem sorunu sadece seni beni değil forumun %99 ını vurdu ama gelip buraya sırf bu problem yüzünden yaşadığımız gerginlik nedeniyle millete giydirme yapmıyoruz ben biliyorumki herkes sorunu çözmek için alternatif yollar deniyor aynı zamanda da o stresten kaçıp gelip burda kafa dağıtmaya çalışıyor bizde bilirdik burda geyik muhabbetleri yapmak yerine açtığımız spam kanallara video yükleyerek kazancımıza kazanç katmayada olmayınca olmuyor yani olmuyorsa napalım yas mı ilan edelim foruma kilit mi vuralım ? Problemin çözülmesini beklemekten başka elimizden gelen bisey yok. Kalp kırmaya değmeyecek konularda milletin kalbini kırıyorsunuz.. Bilin istedim

Şuan forumda burda geyik yapmak yerine Video atsak, Yt daha güzel biryer olurdu.

Neden bir viski alıp sakinleşmiyorsun dostum.

Paraya kıyarsan yt'nin 1/10000 'i kadar büyüyebilirsin belki

bence sen sırf post kasmak için yorum yapıyorsun . ne kadar saçmaladığının farkındasındır inşallah

bence sen sırf post kasmak için yorum yapıyorsun . ne kadar saçmaladığının farkındasındır inşallah

Ben post kasmak istesem bu konu gibi günde 10 tane konu açar Geyik yapardım.
Bende bunun farkına var istedim.
:cool:

Son olarak yazmak istedim, Forumdaki herkes YT'den para alıyor-yada almaya çalışıyor- bu parayla YT'ye rakip olucaz.
Hadi beyler toplanın, pamuk eller cebe.
:D

bırakalım çekişmeyi, youtube rakibi olacağız ona çalışalım biraz.

teknik olarak olmaz demek mümkün değil ama bence olmaz :)

Konuyu Toplam 37 Üye okuyor. (27 Kayıtlı üye ve 10 Misafir)

hocam youtube varken videolarına reklam bile satın alamazsın yani açarsın öyle kalır çok büyük reklamlar gerekiyr onun içinde büyük sermaye lazım kısacası vazgeç bu sevdadan yutub spam yap daha çok kazanırsın :)

Web sektöründe iyi olan değil ilk olan kazanır.

Üzücü ama gercek olan birsey var Türkiye her zaman avrupanın 30 yıl arkadasından gelir.Google 2000'li yıllarda kuruldugunu düsünürsek yaklasık 2030 larda falan belki kurulur.Tabi o zaman biz olur muyuz Allah bilir kardeslerim :)

benim serverlarima 1 saat ayni videodan 1000 kişi yuklese hepsinin iplerinden yerlerini bulur keserim :D :D :D

Adam youtube'den spamla para kazanmaya çalışıyor gelmiş buraya Youtube'ye rakip olabiliyor muyuz yazmış :). Sen rakipliği boşver ondan kazanabileceğin paraya bak. Maddi durumun ne ki onlara rakip olacaksın. Hangi reklam verene güven verebilirsin kimlerle çalışacaksın spamcılarla mı :) Sen öyle bir site kurup spamcılara izin vereceksin sonra reklam verenler seninle çalışacak. Harbi [MENTION=318]NoEroin[/MENTION] katılıyorum şaka gibi konu olmuş.

3 gün hava alın.

Adam youtube'den spamla para kazanmaya çalışıyor gelmiş buraya Youtube'ye rakip olabiliyor muyuz yazmış :). Sen rakipliği boşver ondan kazanabileceğin paraya bak. Maddi durumun ne ki onlara rakip olacaksın. Hangi reklam verene güven verebilirsin kimlerle çalışacaksın spamcılarla mı :) Sen öyle bir site kurup spamcılara izin vereceksin sonra reklam verenler seninle çalışacak. Harbi [MENTION=318]NoEroin[/MENTION] katılıyorum şaka gibi konu olmuş.

spam yapmıyorum kendi adına konuş

spam yapmıyorum kendi adına konuş

Tamam hocam sen site aç Youtube'ye rakip ol. Hayal gücünüze hayran kaldım. Daha para kazanamadan gelmiş Youtube'ye rakip olmuşsunuz. Gidin sınava girip üni okumaya bakın. Bugün ygs'den sonra yarın askerden sonra işten sonra bitmez bu iş. Hedefini yüksek tut ama imkansız bir seviyede tutma. Hadi hayallerinle yaşamaya devam et.

Tamam hocam sen site aç Youtube'ye rakip ol. Hayal gücünüze hayran kaldım. Daha para kazanamadan gelmiş Youtube'ye rakip olmuşsunuz. Gidin sınava girip üni okumaya bakın. Bugün ygs'den sonra yarın askerden sonra işten sonra bitmez bu iş. Hedefini yüksek tut ama imkansız bir seviyede tutma. Hadi hayallerinle yaşamaya devam et.

Çokmu imkansız sence bu iş? Arkadaş bizlerle böyle birşey paylaşmak istemiş. Biraz daha sakin yaklaşsanız konulara. Youtube'u yapan adamlar insan değilmi? Neden imkansız olsun.

Çokmu imkansız sence bu iş? Arkadaş bizlerle böyle birşey paylaşmak istemiş. Biraz daha sakin yaklaşsanız konulara. Youtube'u yapan adamlar insan değilmi? Neden imkansız olsun.

:) Sizin bu yaptığınıza cin olmadan adam çarpmak denir. Abicim senin aklın hayalin alıyor mu Google ile aşık atmak Allahım tartıştığım konuya bak. Nasıl rakip olacaksın onu taklit ederek mi. Hadi abi hadi gidin 2 video daha atında biraz daha kazanın. Sonra Google ile kapışırsınız. Ülkemizi Dünya'ya daha iyi tanıtırsınız. Gerçeklerin yerini hayaller almış burada.

Edit: Çok mu imkansız demiş hay Allahım harbi sinirlendim. Birde olağan bir şeymiş gibi """Çokmu imkansız sence bu iş?"" demiş. He çok doğal. Git site aç Google'yi batır sonra.

hocam böyle bir şey tabiki imkansız akla hayala sıgmaz bişey bu sölediğiniz :)

Ama eger konu geyik yapmaksa mantıklı olanından yapalım biraz elinizi cebinize atıp açın bir video sitesi hem sitenin adını duyurun hemde o videoları farklı farklı kanallardan youtube atın :) ÖRnek veriyorum devamlılıgı olan kategorilerde çalışın x videonun x bölümünün x dakikasına kadar youtube kanalınızda yayınlayın Full olan videonuzuda sitenize atın youtubedeki açıklama kısmında full olan site linkini ekleyin burdan devamını izleyebilirsiniz tarzında:) konuyu açan arkadasa lafım yok evet gercekden geyik bölümü bu konu dısı zaten ama mademki konuda az tepki almak istiyorsunuz Ya Herkesin size inanıp güvenceği kadar Gelir ve alt yapıya sahip oldgunuzu düşünen bir kitleniz olmalı bu forumda veya yüzde 90ı spam çalışan bir sitede insanlar video atıp para kazanamasken gelipde burda böle bir konu açılınca gerilmiştir sinirler normaldir Facebook ve tweeterden daha çok burdayım üye oldgumdan beri zaten bu forumda çok onlıne kalıyorum ama bilgim az anca soru sorarım benden yeni üyelerde bişiler sordugundan daha tecrübeli biri yoksa yardım ederim ama dediğim gibi insanlar gergin zaten neyse boşverin ya adam konu açmıs bende yprum yaptım fikrnizi bekliyorum sölediğim iş daha mantıklı değilmi :D

:) Sizin bu yaptığınıza cin olmadan adam çarpmak denir. Abicim senin aklın hayalin alıyor mu Google ile aşık atmak Allahım tartıştığım konuya bak. Nasıl rakip olacaksın onu taklit ederek mi. Hadi abi hadi gidin 2 video daha atında biraz daha kazanın. Sonra Google ile kapışırsınız. Ülkemizi Dünya'ya daha iyi tanıtırsınız. Gerçeklerin yerini hayaller almış burada.

Edit: Çok mu imkansız demiş hay Allahım harbi sinirlendim. Birde olağan bir şeymiş gibi """Çokmu imkansız sence bu iş?"" demiş. He çok doğal. Git site aç Google'yi batır sonra.

Mesajımı oku sonra dur nefes al tekrar oku iyice beyninde bir yayılsın tamam kardeş. Benmi yapıcam diyorum sana youtube rakip olcak bir siteyi. Türkiyede hiçmi yok sanıyorsun gücü olanlar. Neden bir türk youtube'a rakip olacak bir site yapamasınki. Yani neden youtube'a rakip olabilecek bir site yapamasın bir türk.Ayrıca herkesi kendin gibi spamer görmektende vazgeç istersen.

Mesajımı oku sonra dur nefes al tekrar oku iyice beyninde bir yayılsın tamam kardeş. Benmi yapıcam diyorum sana youtube rakip olcak bir siteyi. Türkiyede hiçmi yok sanıyorsun gücü olanlar. Neden bir türk youtube'a rakip olacak bir site yapamasınki. Yani neden youtube'a rakip olabilecek bir site yapamasın bir türk.Ayrıca herkesi kendin gibi spamer görmektende vazgeç istersen.

Hocam En son doğan yayın grubu altında Pikniktube denendi ülkenin en çok izlenen Talk showunda Beyazda her hafta programda Pkinik tube videoları die en az 10 dk programdan kesit ayrıldı :D ki youtube okadar yaygın bile değildi o dönemlerde ülkemizde varın siz düşünün AYdın Doğan Kanal D ve Beyazıt öztürk diyorum :D

Burada biz Türkiye'de birinin veya senin yapıp yapmamanı tartışmıyoruz konuyu açan arkadaşın yapıp yapmamasını tartışıyoruz. O oksijen biraz senin beyninde yayılsın bence. Burada Türkiye'den biri rakip olamaz mı dedik konuyu açan arkadaşa hayal kurma dedik. Birinin avukatlığını yapmadan önce iyi bir anlayın olayı. Sonra laf sokma çabalarına girin. Bu arada Türkiye izlesene'den akıllıtv'den ileri gidemedi daha çıkıp bu arkadaş Youtube ile kapışacak.

Beni burada tanıyan tanır spama hiç bulaşmadığımı bilir avukat bey. Savunmanız boş suçlamanız boş.

Hocam En son doğan yayın grubu altında Pikniktube denendi ülkenin en çok izlenen Talk showunda Beyazda her hafta programda Pkinik tube videoları die en az 10 dk programdan kesit ayrıldı :D ki youtube okadar yaygın bile değildi o dönemlerde ülkemizde varın siz düşünün AYdın Doğan Kanal D ve Beyazıt öztürk diyorum :D

Arkadaş konuyu zaten yanlış yere açmış. Geyik bölümünde olmalıydı. Forumda son zamanlar da boş boş komedi konuları açılıyor bu da benim neyim eksik diye açmış sanırsam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri